- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисък съм ...никой не ме иска....
Не си нисък, просто трябва да имаш и други качества които да покажеш. Ти може и 2 метра да си , ама ако си скучен или супер вулгарен и не знаеш как да се држиш, пак никой няма да те иска.
и бтв ти нали беше писал в една тема ,че до сега си имал 2 сериозни връзки, това само по себе си показва, че все някой те е искал.
Проблемът не е в ръста.
Ако и на живо разсъждаваш като малко дете, то тогава ще си стоиш без гадже.
На 23 години си - дръж се като голям мъж. Какви са тези лапешки истории.
Искам да ви попитам на 14 години съм направих ги преди месец...Та висок съм 176-177 баща ми е 174-175 майка ми 165 да ви попитам дали мога да стана 190 чичо ми е към 185 дядовците ми са м/у 175-180 първите ми братовчеди са единият е 202 другият 180 ? Кажете защото само това ми е в главата :@ иначе тренирам волейбол от 1 година +
тасев прибави и баскет,яж сирене и ще пораснешколкото толкова,добре ти е ръста(който си посочил) ти се стреми 180 да станеш пък нагоре вече се оправяй
![]()
в интерес на истината бих се хванала с някой пич,нищо че е примерно 5 санта под мен :Д важното да е набит и яко тяло![]()
Пробвай да си предвидиш ръста с уравнението на Шрьодингер:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%...B3%D0%B5%D1%80
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ Става ми лошо като го видя тоя. Учихме го по неорганична химия. Голяма гад.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пич...започни да СПОРТУВАШ!
Баскетбол,волейбол или плуване издължават тялото. Аз препоръчвам плуването... Не се излагай заради неща,които можеш да промениш щом сега не ти харесват![]()
Повече от логично е момичетата да предпочитат мъжа да е по-висок от тях. И аз не бих излезнала с по-нисък, при все, че обичам да нося и токчета от време на време. Това не значи, че не съществуват и ниски момичета, с които да си подхождате на ръст, просто явно наистина си яко комплексиран и отблъскваш момичетата.
Не е важен само ръста.
Трябва да им се харесаш.
Ако толкова се комплексираш от ръста си, намери си някоя ниска.
Но пък 1, 70 не е чак толкова ниско.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
М не си толкова нисък.Пък има много ниски и готини момичета. то и аз е съм много висока..та според мен проблема ти е самочувствието.може и да си грозньо(не е с цел обида) и ме съмнява че подхода ти е не както трябва.... В моя клас има един който е с една глава под мен (1.68 съм аз) грозноват е и слабичък ...а има постоянно гаджета и то симпатични.
Я се стегни, приятелят ми е 1,73-4 и нямаме никви проблеми относно височината. Повярвай в себе си, повярвай, че имаш хубави черти и се харесвай такъв, какъвто си и момичетата ще ти се лепят (освен ако нямаш някакъв проблем с характера - външния вид)
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!