.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    Тогава защо не искат дори да излезат с мене,и ми се оправдават с ...Имам гадже...!! да и аз съм тъп нали...
    Сигурно освен нисък си адски грозен ?

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Сигурно освен нисък си адски грозен ?
    или прекалено космат?

А замислял ли си се, че тези оправдания не са заради ръста ти?

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz Виж мнението
    Здравейте!! Имам Проблем ,ами на 23 години съм мом4е и никое моми4е не иска да излезе с мене Подяволите. Мисля 4е последно бях 168,или 170 см...и какво сега??? Мисля си 4е ще си умра сам защото съм нисък и никое моми4е не иска такова мом4е...ужасно ми е. Зашо моми4етата обръщат внимание само на по високите мом4ета..не е 4естно ..
    Не си нисък, просто трябва да имаш и други качества които да покажеш. Ти може и 2 метра да си , ама ако си скучен или супер вулгарен и не знаеш как да се држиш, пак никой няма да те иска.

и бтв ти нали беше писал в една тема ,че до сега си имал 2 сериозни връзки, това само по себе си показва, че все някой те е искал.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не си нисък, просто трябва да имаш и други качества които да покажеш. Ти може и 2 метра да си , ама ако си скучен или супер вулгарен и не знаеш как да се држиш, пак никой няма да те иска.

и бтв ти нали беше писал в една тема ,че до сега си имал 2 сериозни връзки, това само по себе си показва, че все някой те е искал.
    Точно каквото имах впредвид.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Проблемът не е в ръста.

Ако и на живо разсъждаваш като малко дете, то тогава ще си стоиш без гадже.
    На 23 години си - дръж се като голям мъж. Какви са тези лапешки истории.

Голям фен Аватара на bet3to
    Не си нисък ...

Искам да ви попитам на 14 години съм направих ги преди месец...Та висок съм 176-177 баща ми е 174-175 майка ми 165 да ви попитам дали мога да стана 190 чичо ми е към 185 дядовците ми са м/у 175-180 първите ми братовчеди са единият е 202 другият 180 ? Кажете защото само това ми е в главата :@ иначе тренирам волейбол от 1 година +

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    тасев прибави и баскет,яж сирене и ще пораснеш колкото толкова,добре ти е ръста(който си посочил) ти се стреми 180 да станеш пък нагоре вече се оправяй

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    в интерес на истината бих се хванала с някой пич,нищо че е примерно 5 санта под мен :Д важното да е набит и яко тяло

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от tasev Виж мнението
    Искам да ви попитам на 14 години съм направих ги преди месец...Та висок съм 176-177 баща ми е 174-175 майка ми 165 да ви попитам дали мога да стана 190 чичо ми е към 185 дядовците ми са м/у 175-180 първите ми братовчеди са единият е 202 другият 180 ? Кажете защото само това ми е в главата :@ иначе тренирам волейбол от 1 година +
    Пробвай да си предвидиш ръста с уравнението на Шрьодингер:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%...B3%D0%B5%D1%80
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Става ми лошо като го видя тоя. Учихме го по неорганична химия. Голяма гад.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пич...започни да СПОРТУВАШ!
    Баскетбол,волейбол или плуване издължават тялото. Аз препоръчвам плуването... Не се излагай заради неща,които можеш да промениш щом сега не ти харесват

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Повече от логично е момичетата да предпочитат мъжа да е по-висок от тях. И аз не бих излезнала с по-нисък, при все, че обичам да нося и токчета от време на време. Това не значи, че не съществуват и ниски момичета, с които да си подхождате на ръст, просто явно наистина си яко комплексиран и отблъскваш момичетата.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не е важен само ръста.
    Трябва да им се харесаш.
    Ако толкова се комплексираш от ръста си, намери си някоя ниска.
    Но пък 1, 70 не е чак толкова ниско.
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

М не си толкова нисък.Пък има много ниски и готини момичета. то и аз е съм много висока ..та според мен проблема ти е самочувствието.може и да си грозньо(не е с цел обида) и ме съмнява че подхода ти е не както трябва.... В моя клас има един който е с една глава под мен (1.68 съм аз) грозноват е и слабичък ...а има постоянно гаджета и то симпатични.

Я се стегни, приятелят ми е 1,73-4 и нямаме никви проблеми относно височината. Повярвай в себе си, повярвай, че имаш хубави черти и се харесвай такъв, какъвто си и момичетата ще ти се лепят (освен ако нямаш някакъв проблем с характера - външния вид)
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си