- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля ви много е важно, момичета!!!
Вече съм на 17 години, а още нямам менструация! Имам бяло течение от година. Майка ми си мисли, че имам цикъл от 4 години, защото не искам да ме води на лекар. Кажете ми какво да правя! Бялото ми течение е много силно от 2/3 месеца. Ще ми дойде ли скоро? Да ходя ли на лекар ако не ми дойде до месец? Има ли причина да се притеснявам? о.О((
извинявай че ще съм толкова директна но по тъпо нещо не бях чела.. как може майка ти да си мисли че имаш цикъл от 4 години? не лъжи за толккоооова важни неща! господи да от това зависи дали ще имаш деца след време.. немога да ти кажа нищо за бялото течение имала съм го 1 път за 16 години и то след прием на силни антибиотици.. само бих те посъветвала да кажеш на майка си че НЯМАШ цикъл и още утре на посещение при лекар.. те не хапят знам че не е приятно но няма как или преглъщаш срама или бай ббай деца.. искрено се надявам да ти дойде в най-скоро време УСПЕХ.. и имам 1въпрос като нямаш цикъл секс правила ли си ?
поредното объркано хлапе
и аз мисля като xXxinsatiablexXx и аз имах бяло течение преди да получа първата си менструация..дори на твое място сега веднага бих отишла да кажа на майка ми..най-много да те заведе на лекар и оттам не знам само ти пожелавам да ти дойде колкото се може по-скоро УСПЕХ и от мен!!![]()
Какво се чудиш изобщо.Отивай на лекар ние няма как да ти кажем защо все още нямаш цикъл...
Тичай на лекар.
Как може да лъжеш майка си за нещо такова , касаещо се за теб, твоето здраве и бъдеще? Води се, че е нормално да нямаш цикъл до 16-годишна възраст.
Ако не искаш да отидеш с майка си, казваш на някоя приятелка, вземаш направление от личния си лекар и отиваш на преглед при гинеколог. Недей отлага повече.
Майка ти за 4 години толкова ли не се осъмни, че няма никъде превръзки или нещо такова? Иначе и аз ще се повторя с другите, бягай бързо на лекар.
Наистина може бялото течение да е симптом, то и аз го имам, но съм на 12, а ти на 17, за това по-добре отиди на лекар!!!!
Отивай на лекар.Чудя се как майка ти не се е усъмнила още,че нямаш цикъл...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Абсолютно...+бялото течение не винаги е безобидно - може да е симптом на някаква инфекция...
Само че си избери проверен добър генеколког, ако до сега не си ходила, че аз веднъж отидох при една, която се оказа, че е убила 1-2 жени....Най-добре говори с майка си и отидете заедно.