- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- МНОГО СПЕШНО!!
Пуша от 3 седмици и в сряда ще ми зимат кръв,урина и ще ми правят екг.Попринцип съм спортист и всичките ми показатели по тези изледвания са отлични но сега пропуших преди 3 седмици пуша по 5 6 цигари на ден...Имали начин да разберат че пуша?
МОЛЯ ЗА БЪРЗИ ОТГОВОРИ!
а от кръв?
Спокойно не мисля,че ще разберат.Но несъм много сигурна.А какво ако вашите разберат?Все някога ще узнаят..
Не би трябвало. И аз преди се притеснявах от това, но по нищо от изследванията ми не се разбра ..
А защо пушиш?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
защото всички в мойта компания пушат...дадоха ми да пробвам и се зарибих!Цигарите са ужасно нещо!обещал съм си че през годината ще ги спра за да не ми пречат на ученето!
Има бързи уринни тестове за психоактивни вещества, но не знам дали на теб ще ти правят такива.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"защото всички в мойта компания пушат...дадоха ми да пробвам и се зарибих!" - Това е най-глупавото нещо което можеш да кажешПредставям си и какъв спортист си
![]()
Еми ако не спреш сега, през годината ше ти е още по-трудно..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
"защото всички в мойта компания пушат"
По тази твоя логика някой ден приятелите ти ако се хвърлят от някъде и ти ли ще ги последваш?
знам че това правя е ацки глупаво...друг ми беше въпроса...
Да, глупаво е. Така, че ги откажи на време, че след време като се пристрастиш - ще почнеш да се вкарваш във филма, че не можеш да ги оставиш.
Та, иначе. Зависи точно какви са ти тестовете.
Но надали.
"защото всички в мойта компания пушат".Много глупаво от твоя страна да пушиш заради тях...
Както и да е.Станалото станало.По урината ти не може да се разбере дали пушиш,по кръвта-също.Ако ще ти правят други изследвания,от самото изследване зависи.Но надали...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥