- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Начални етапи и проблеми
Здравейте!
На 22 години съм(мъж), досега не съм правил секс. С приятелката ми от известно време се опитваме да навлезем по-навътре, като в началото възбудата при мен спадаше, когато понапреднем, но с всеки изминал ден нещата започват да се нормализират. Досега не съм стигнал по никакъв начин до еякуация.
Проблем има и с презерватива - след като днес бяхме заедно и сега се изкъпах, забелязвам, че ми пари на главата на половия орган, след като го мия с вода - точно там, където свършва кожата. При половия акт презерватива се набира на даденото място и ми е много неприятно при движения - прищипва ме. Точно затова и днес прекратихме действията.
Нормални ли са тези неща и по-специално с презерватива в началото на половия живот, а също така какви съвети можете да ми дадете?
Поздрави!
откъде знаеш, че при секса ще ти се набере презерватива, като не си правил секс? Ще ти кажа само да се успокоиш, да наденеш правилно презерватива и да си се таковате колкото искате, каквото и да е, след време ще утихне и ще се премахне. А паренето - може да си алергичен към латекс, взимай нелатексови презервативи като дурекс риъл фийл![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
благодаря за отговора!
днес, когато го правихме, изглежда възбудата при мен спадна и презерватива се набра в горната част при главичката
надяваме правилно презерватива, момичето има опит
при последващи проблеми ще опитам и с тези презервативи, които ми препоръча