- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Escapelle
на някои случвало ли му се е при прием на ескапел да получи странични ефекти чак след 3 месеца или да се притеснявам за друго?
на една позната й пораснаха още 3 крака и пишка![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
3 месеца?!?!?! Би трябвало да се е пречистил организма от него и то отдавна. От друго е...каквото там е
една позната на 4-я месец след като бе приела ескапел умря
Защо иронизирате момичето?По-добре,че е пила ескапел навреме и че пита за реакции,вместо да пита дали като не и идва от един месец и и се повръща сутрин ще става мама...
По темата:Да,пила съм,но страничните ефекти при мен бяха по-скоро НЕстранични-регулира ми цикъла и към половин година ми цепеше датата като по часовник,при положение,че не съм от най-редовните и винаги имам измененения.Има възможност и след толкова време да имаш страничен ефект,все пак това са адски много хормони в една таблетка и при всеки организъм действа различно...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако не те е срам сподели какъв е страничния ефект и дали си взимала други медикаменти през този период?
леки болки в яйчниците и ниско в корема, които не бих обяснила с друго. бях на ехограф( не вагинален) по друга причина и гинеколожката не видя нищо проблемно и каза, че е възможно да е от хапчето, но нямало за какво да се притеснявам. все пак мисля да поискам второ мнение или да отида на вагинален при нея, т.к. на него се вижда много повече
^ Пробвай тогава.
Макар , че тя ти е казала, че е най - вероятно от хапчетата. Принципно и на теория е възможно да има странични ефекти , дори и след три месеца - като вземем предвид всичкото хормони, които притежава само едно хапче.
Е, щом ти е казала че няма проблем и може да е от хапчето...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5