- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Астрология и зодиакални знаци
Не ги улучва. Нещата са написани така, че за всеки да има по нещо, за което да се хване. Ако ме познаваше, например, щеше да видиш, че съм толкова скорпион, колкото баба ми е коала. Пък ей на, родена съм на 14 ноември. Гледай "Духът на времето". В началото на филма обясняват как бая неща, изезли от древността ние си ги интерпретираме, както ни харесва. А са нещо съвсем просто. Щях да го приема, ако забелязвах да речем едно... 60% съвпадение. И това е нещо. Но досега познавам точно един човек, който си отговаря на зодията - баща ми (лъв). Най-добрия ми приятел също е лъв и е пълна противоположност.
Щрудел, не искам да обиждам ничии разбирания.Знам колко на мен ми е неприятно някой да вдига вежди на моите вярвания. Просто изразявам лично мнение. Всеки в крайна сметка има правото да вярва в каквото си иска. И обикновено за него то става истина. Много ми харесва как Тери Пратчет беше направил задгробния живот в Света на Диска. На всеки му се случва това, в което вярва. Тези, които цял живот мислят, че следва прераждане, се прераждат. Тези, които вярват в духове, стават такива. Тези, които мислят, че в Рая те отнася дива викингска принцеса, яздеща бик и отиваш във Валхала... ами с тях става точно това. Ще ми се светът да изглеждаше така. Тоя абзац не знам защо го написах. Някакви среднощни размисли. Уоу. А няма 12 още.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()