На по 17 години сме и двамата сподели ми, че не се отпуска напълно по време на секс... Има притеснения... Когато се задоволява сама фантазирайки се получават нещата... В началото когато просто си играехме ставаше..Имаше клиторен оргазъм не много див но стабилен така да го наречем.. Каза ми че по време на секс главата и е празна ... Не мисли за нищо.. А когато вижда че на мен започва да мис тава хубаво тя се депресирвала.. чувствала се неловко дори че правя всичко, а нищо не се получава и в главата и почвали да бушуват мисли ама защо нестава сиг никога няма да стане... Незнам на психологическа основа ли се дължи това какво ... просто незнам.. Казва ми че от време на време изпитва леко удоволствие но слабо... В повечето пъти просто ей така ... Незнам какво да направя.. Каза ми че няма много много фантазий .... но повечето от които не иска да изпълни защото са били отзад или малко по-бруталнички и просто хем иска но повече неиска... Чесно да ви кажа задоволявал съм доста момичета може да не е било със секс... Но доста са оставали доволни или поне са се престрували доста добре на доволни...