.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Кат' им се прави секс - да правят. Да няма вие да им гледате децата после, та така скачате. Т'ва че ги пресърбява, не значи, че искат деца да мандръсат до някой месец... Нали кат' го искат и двамата уж нямало срамни неща? Пффф...

Пък преди няколко седмици и на 26-годишния девственик скачахте, та... да вземем да направим една анкета във форума, да се гласува и да се избере една точно фиксирана възраст 'дето да я приемате за нормална, а?
    Ами аз не искам да се оженя например или да имам деца от жена която са я минали 20 човека.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кат' им се прави секс - да правят. Да няма вие да им гледате децата после, та така скачате. Т'ва че ги пресърбява, не значи, че искат деца да мандръсат до някой месец... Нали кат' го искат и двамата уж нямало срамни неща? Пффф...

Пък преди няколко седмици и на 26-годишния девственик скачахте, та... да вземем да направим една анкета във форума, да се гласува и да се избере една точно фиксирана възраст 'дето да я приемате за нормална, а?
    Ей чш.. мацка.. момичето само пита дали мислим, че е срамно.. всеки си дава мнението.. Като стоят нещата по тоя начин да не е питала бе

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Ако сравняваш всеки със себе си до никъде няма да я докараш.
    Срамно ще е ако не започнете да се пазите и не намалиш малко темпото, с което бройката ти расте.
    Не сравнявам умишлено със себе си,имайки се за перфектния пример за подражание,а дадох пример с мен,за да направи елементарна съпоставка.Можеше да не съм аз,а Драганка или Петканка,конкретната личност не е от такова значение.Защото няма лошо и повече бройки да имаш на моите години,но на нейните е срамно за няколко месеца да го е правила с 3-ма,като очевидно към никой от тях не изпитва кой знае какви чувства.И както е тръгнала само ще увеличава тенденцията,което за мен е срамно и изказвам мнение по тази причина.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Да но не съм правила вагинален секс с първите двама.А само с този с когото съм в момента.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    въй
    за 4 месеца 4 момчета
    и то на 14
    ужас
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    не е толкова срамно, колкото е тъпо, смешно и жалко за момиче на твоята възраст. На 14 години да си оправила 4ма момци, че и да спиш с някого на осмия ден откак сте тръгнали, наистина е жалко. Аз те съжалявам. След немного време и ти ще съжалиш
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Нека си прави кефа момичето Всеки се учи от грешките си.. Така или иначе няма да ни послуша

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    уви, няма да ни послуша и ще я имат за курва след време
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    уви, няма да ни послуша и ще я имат за курва след време
    Аз започвам да си мисля,че вече те възприемат това понятие като комплимент.Опитват се да уеднаквят двойния стандарт,гласящ "Момче чука много=пич;Момиче чука много=курва".

Мега фен Аватара на babity
    Аз също не действам по нейната схема, даже твърде много си пазя шушито, ама кат' иска - да са ласка там. Казвала съм и преди, че за мен бройката не е определяща, понякога ме фрапира, но опитът ми сочи, че т'ва не е определящо за това какъв човек си. Имам много приятелки, които могат да ви вържат погледа на фльонга като им чуете бройката, а са съвсем във възможност да поддържат сериозни връзки, стига да поискат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Искала си го - защо да е срамно и странно?
    Независимо дали е било рано - сама си го решила и това е. Въпреки, че твоето по - скоро ми се струва, че е било за бройката. Осъзнай се, на 14 години си, а вече трима. Ха - ха.

Та, правете секс задължително с презерватив.
    И това е.

пф Чувствай се велика. Се пак да си толкова напреднала на 14 не е лесна работа. Явно всичко ти е ясно. Щом този ти е 3ти или там които подред беше това те прави изключително опитна и не трябва за нищо да се притесняваш или срамуваш. Аз ти казвам евала ... уредила си си прекрасно живота за напред !
    Последно редактирано от ChuShki : 07-23-2012 на 18:28

Супер фен Аватара на fizzyg

Леле,на къде върви света..

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    3 бройки в тефтера за сега ... продължавай все така и до 20 години ще се наложи да си купуваш нов

Аз също не действам по нейната схема, даже твърде много си пазя шушито, ама кат' иска - да са ласка там. Казвала съм и преди, че за мен бройката не е определяща, понякога ме фрапира, но опитът ми сочи, че т'ва не е определящо за това какъв човек си. Имам много приятелки, които могат да ви вържат погледа на фльонга като им чуете бройката, а са съвсем във възможност да поддържат сериозни връзки, стига да поискат.
    Могат да поддържат "СЕРИОЗНИ ВРЪЗКИ" на обувките си ли ?
    Нали дори като монахиня да ми се държи, като знам , че са и минали 15/20 човека между краката... пак си остава гадна мръсна курва?
    Нищо лично, колежке...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аааа, ти ме разби бе, момиче С другите двама като не си правила вагинален секс, анален ли сте правили или орален? :о

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Аааа, ти ме разби бе, момиче С другите двама като не си правила вагинален секс, анален ли сте правили или орален? :о
    Емоционален...

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Аз се чувствам от друга планета така покрай наборите ми ... Ужас!
    Абсолютно. Запри се малко бе момиче, само на 14 си...

Срамно е разбира се, хората на твоя възраст са доста по-навътре в занаята, а ти още ми се лигавиш с 3ма. Нямаш време за губене, стягай се!

Сериозно обмислям да си взема къща някъде в някоя гора и да оставя бъдещите си деца на домашно училище, ей така за тяхно добро, да са далече от такива.

е браво бе направете ги 5 ;дд има три бройки и какво я нападате да и според мен от една страна е срамно но щом иска и не се срамува от това да си го прави но поне нека да е безопасно ... скачате като лешояди на умряло животно не така просто пита казвате да или не без да коментирате или да давате за пример себе си ...

И така моето мнение е че е срамно с колко мъже е спала и нищо друго.

Ми да.
    Не заради друго, а заради годините ти. Намерила си си грешни занимания за възрастта. Вземи тренирай или се занимавай с изкуство или нещо друго, което ти е интересно и с което да си запълваш ежедневието и да развиваш личността си.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Апф ужас... Кат' ти е за бройката, иди на магистралата, там поне и пари ше зимаш. Ма не вярвам.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Така малко пополека хора.Интересно ми е всъщност колко от вас които така остро я критикувате и и казвате каква ще стане от кога ще почнали да правите секс и с колко партньори ще го правите.Аз мисля че има някой хора които ами как да кажа буквално лицемерничат обиждат момичето пък самите те са равили като по-млади такива грешки но хулят другиго и го обиждат и се правят на светци това е доста двулично.А които казвате че през живота ще имали само един интимен партньор или двама въобще не ми се вярва смисъл говоря за по възрастните момчета и момичета ще ходили с различни хора имали ще гаджета не е казано че с всеки ще си лягате но с повечето и не вярвам само да ще имали един или двама гаджета сериозни или не.Относно авторката момиче честно ти казвам дори да си девствена това че си го правила анално бих казала е отратително бих казала че може би е по-гадно от колкото да си загубиш девственоста или е равностойно на това.А ти била ли си приятелка с другите момчета или не?Всъщност защо почна да правиш секс?Защото искаше,защото е модерно,заради приятелките ти или защото се появлия от някои от тези момчета които може би харесваше?Ще ти кажа чисто приятелски не те съдя или нищо подобно тъй като всеки е допускал всякакви грешки и от това естество и би било лицемерно но наистина бих те посъветвала да спреш не защото като навъртиш много момчета и спиш с тях и всички ще те намират за курва и ще имаш такова име и никой няма да те приема на сериозно и прочие макар че може да бърка но не това главната причинина.След време няма да се чувстваш ти добре с този факт сега можеш да не се срамуваш да не изпитваш вина но след някоя и дурга годинка примерно една ,зве три гузната ти съвест ще се появи ще се чувстваш мръсна използвана и ще се намразиш заради това което си направила ще се чудиш с какъв акъл си го правила.И доста дълго време ще мине докато си примириш с това което си направила и продължиш.Според мен няма лошо да си имаш гаджето и прочие но наистина за секс и то непрекъснато и то с различн ипартньори не ти е времето смисъл не че си малко но просто не ти е времето.Знам в че си в пубертета знам че ти тресат навярно хормоните но опитай се да се владееж с мен трудно е но все пак ако всеки тръгне така какво стеше да стане нищо.А и не съм много сиегерна че много ти се иска да правиш секс казват едни хора за подобни случаи мислят си че ум сее доебало пък им се пикало може ти да си така да си мислиш че ти се прави но да не е така всъщност.Ти се преченяш но ще съжеляваш после аз така предвиждам.Ако не ще го парвили още вагинално ако ще го парвили анално което е ужасно наистина не го прави ако не пречениш че наистина си готова а не защото той настоява или защото се чувстваш глупаво че си девствена и прочие .Ако ще правили орална смисъл не те критикувам но наистина не ти е времето точно за това ако то не друго чисто физически не си развита но както и да е според мен не би било лошо да почакаш 1-2 или три годинки.Странно ми е но нямам право да ти критикувам опитвам се да ти помогна без да си изказвам престрастията и прочие надявам се да съм ти помогнала ако имаш нужда от нещо ми пии на лично ще ти помогна.Приеми го като съвет от по-голяма сестра примерно няма да те навреди.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    3 бройки в тефтера за сега ... продължавай все така и до 20 години ще се наложи да си купуваш нов
    xaxxax

ХаХа не те знам като станеш на 20 колко ли ще си ги сменила.Как може да му пуснеш на 8 ден????Извинявай ама наистина си е срамно....Би трябвало наистина да те е срам,че момчето е било на 17 и е бил девствен,а ти на 14 си по-опитна и от него....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си