.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Избягвате ли да зяпате мацките по улиците?

Здравейте, избягвате ли да гледате момичетата като вървите по улицата?
    Аз забелязвам, че повечето мацки са свикнали да ги зяпат и ги игнорирам тотално, както правя с всички други минувачи. Пък и повечето не ми връщат погледа и глудат право напред, така че зящо да си хабя погледа за хора, които не ме забелязват?
    И и не искам да им вдигам егото още повече, и не искам очите ми да са пълни, а ръцете - празни. А и не е като да няма снимки на готини мадами в списанията и в нета, че да не съм виждал хубава жена. А вие игнорирате ли ги? Какво смятате за мъжете, които зяпат всяка по-готина мацка на улицата и точат лиги, не смятате ли, че е жалко?

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Защо да е жалко ? Съвсем нормално си е. - Мъжки "инстинкт".
    Дори да съм с някоя приятелка навън, колкото и да я харесвам, често се случва да си завъртя главата. Пак казвам - съвсем нормално е. Или поне според мен.
    Huh ?!

Инстинкт е, обаче не сме животни, човек може да се въздържа. А и има много момичета, на които хич не им е приятно да ги оглеждат мъжете. А и донакъде е невъзпитано да ги оглеждаш като парче месо за е*ане. Аз ако бях мацка всеки пич който дори леко ме погледне щеше да отнесе един или да му пръсна с лютив спрей.
    А и мацките по улиците да не кажа лоша дума но... много от тях нямат нищо общо с тези от клиповете и списанията, че да са толкова интересни за гледане...

Най-смешното е, че съм виждал мъже да гледат мен. Мен са ме зяпали, дори и такива които вървят с мацета. Почвам да си мисля, че в БГ всички пичове са бисексуални. Иначе не знам как да си обясня кой нормален (хетеро) мъж ще погледне друг мъж на улицата. Не е нормално просто. В такава ситуация като някой ме погледне се вцепенявам, а после се псувам че не съм му строшил главата.

А от жените повече ме зяпат по-смотаните или по-възрастните, а хубавите ме подминават като пътен знак. Затова и реших изобщо да не обръщам внимание на никого, и без това не обичам да гледам непознатите по улицата/в автобуса. Не обичам да си хабя погледа за хора, които не са част от моя живот и са просто сив фон! Важните хора в моя живот са до мен, да не съм луд да удостоявам some random shit с поглед и да си хабя мислите за това какво мислят минувачите за мен, че от къде-накъде?

Има толкова по-красиви неща, които човек да забелязва, от колкото някакви си непознати.

Голям фен Аватара на alchy
    Затова са очите , да се гледа и да се доставя наслада за душата

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marti_marto Виж мнението
    А от жените повече ме зяпат по-смотаните или по-възрастните, а хубавите ме подминават като пътен знак. Затова и реших изобщо да не обръщам внимание на никого, и без това не обичам да гледам непознатите по улицата/в автобуса. Не обичам да си хабя погледа за хора, които не са част от моя живот и са просто сив фон! Важните хора в моя живот са до мен, да не съм луд да удостоявам some random shit с поглед и да си хабя мислите за това какво мислят минувачите за мен, че от къде-накъде?

Има толкова по-красиви неща, които човек да забелязва, от колкото някакви си непознати.

Самозаблуждаваш се. Не заглеждаш момичета, защото хубавите не ти обръщат внимание и се опитваш да убедиш себе си в някви глупости, за да не ти е наранено егото.

Да, заглеждам момичета и жени по улицата повече от един мъж. И не мисля, че е жалко мъж да го прави, стига само да гледа, а не да точи лиги и да подхвърля простотии от рода на "Писо, мацинка, много си сладка".

Мега фен Аватара на machoka
    Може да загледам някоя мацоранка идваща насреща, но НИКОГА не се обръщам.

Хубаво е момчетата да придобият този навик възможно по-отрано.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ^ Съгласен съм. Доста грозно е да се обръщаш след момиче, особено на по-оживено място. Е, ще излъжа, ако кажа че не съм го правил.. но гледам да не се случва често. Иначе си е напълно нормално да се заглеждаме по момичета/жени които намираме атрактивни. Няма нищо жалко в това, напълно нормално е. Особено сега през лятото, еми то просто няма как да не погледнеш xD

Колкото до автора - викаш че момчета те били гледали.. Ми да и мен ме зяпат к'ви ли не, но опрл. не са бисексуални, причината е съвсем друга, но не е тук мястото да се обсъжда подобен въпрос. Доста си ограничен в мисленето ми се струва...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на notlike
    Ти какъв мъж си бе?! Толкова хубави жени има в България и ние да не им се радваме. Хайде, моля ти се! Аз заглеждам, не го крия. Даже се усмихвам понякога и ми връщат жеста. И това с лигите го остави настрана - не всеки е отчаян от живота. Между другото, и жените обичат да заглеждат мъже, така че не виждам нищо ненормално в това. Виж, ако теб те избягват с поглед, значи има нещо сбъркано в твоя компютър навярно.
    И като за последно - много по-хубаво е да видиш красива жена с цялото й излъчване на улицата, отколкото да се радваш на интернет кукли, които не ги знаеш колко фотошоп са вкарали в употреба..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Ама не съм казал, че е гадно да се гледа, а че е гадно да се гледа фокусирано. Нямате ли периферно зрение за това? Аз вече ще ги заглеждам само с крайчеца на окото, с периферното ми зрение. От както имам силно късогледство то е по-развито като че ли, защото като гледам втренчено виждам замазано. А и предпочитам да пипам, не да гледам... какъв е шанса ако видя мацка с разкошни цомби на улицата да ги пипна - нулев. Тогава защо да ги гледам като в списанията има даже по-хубави? Освен това си имам сериозно гадже и това за мен не е редно да се заглеждам по чуждите. А ако гледането е позволено, пипането защо да е забранено по вашата логика?

А за момчетата - определено един нормален хетеро пич не би обърнал внимание на друг пич. Но на Балканите има особено висок брой на бисексуални явно или хора, които си търсят с кой да се сбият. Друга причина поради която да обърнеш внимание на мъж не виждам, а лично аз никога не съм им обръщал внимание. Даже много мразя когато седя на спирката и си гледам някъде в пространството и някакъв да ми мине пред погледа.

Като цяло предпочитам да гледам всичко друго, но не и случайните минувачи и хората в автобуса. Чудя ви се как може да хабите толкова много мисли за някакви случайни мацки, които никога няма да видите отново, особено на вас със сериозните гаджета? Ако трябва да зяпам по всяка красива мацка, която ми мине път ще трябва постоянно да си въртя главата и да я заглеждам а това ще ме натовари и изтощи изключително много психически. Все едно за това съм тръгнал по улиците, а не да стигна от т. А до т. Б., каквато е и целта на занятието ходене.

Имам чувство, че си някакъв хомофоб. о_О Наистина не знам, защо правиш толкова тъпи размишления. "Даже много мразя когато седя на спирката и си гледам някъде в пространството и някакъв да ми мине пред погледа." wtf ?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти си а-социален бе. Олеле майко !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторе, не те знам на колко години си, но мненията ти от километри лъхат на ограниченост. Вкарваш някви супер повърхностни, елементарни и логически необосновани разсъждения и на моменти разсъждаваш като пенсионерка. Доста комплексиран и неадекватен типаж си.

Това с бисексуалността няма да го коментирам, защото е нелепо.

И да, заглеждам се по жени, които сметна за красиви/атрактивни и не го намирам за нещо ненормално. Хората, които познавам и уважавам, също.
    Welcome to the Jungle...

Не съм асоциален, даже имам много приятели, просто да се зяпа по минувачите е невъзпитано. Разбирам да жинвеех в някои малко селце или градче, където всички се познават и поздравяват, ок. Ама да те зяпат напълно непознати в голям град - е това не мога да го разбера. Някога да сте били в голям град на запад като Лондон или Ню Йорк? Когато бях в Лондон никой не зяпаше никого, защото хората там са възпитани и си гледат работата. Тук дори като се качиш в някое превозно средство все ще има някои хора, които да те гледат все едно току-що са излязли от пещерата и не са виждали други хора, докато в Лондонския The Tube хората си четяха нещо обикновено и изобщо не оглеждаха околните, както е възпитано. Но от все пак сме на Балканите, а простотията тук е повсеместна. Само внимавайте когато зяпате хората да не отидете в болница с някоя потрошена кост.

^ az sushto kolkoto i da e qka nqkoq kurva , nikoga ne se obrushtam nazad da gledam , da sa obrushta tq haha

^^^така е, дори да я загледам никога не се обръщам. А и хубави мацки - много, ако трябва да се обръщам след всяко секси то трябва да го правя по цял ден хаха Пък и като ги загледаш почват да се надуват и да се мислят за голямата работа.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Може да загледам някоя мацоранка идваща насреща, но НИКОГА не се обръщам.

Хубаво е момчетата да придобият този навик възможно по-отрано.
    Аз пък си завъртам цялата глава на 180 градуса :д

И тва, че хетеросексуален мъж не гледа друг мъж, са пълни глупости. Аз гледам много жени - първо, защото се наслаждавам на красотата, второ, за да видя конкуренцията. Това прави ли ме обратна?

Мега фен Аватара на Chacho
    Оглеждам, въртя глава, намигам, пък ако съм в настроение, заговарям. Разбира се, стига да е арна жената. И не ми пука особено как изглежда в чуждите очи, ако ще сред 100 човека да съм, може да тръгна на задна, за да й доогледам гъза.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз ако бях на мацките такъв щях да ти забия, че да ме запомниш.
    Но сигурно жените нямат никакво самоуважение, явно за тях е по-важно да си вдигат самочувствието с това, че ги зяпат и заговарят, нищо, че гледат на тях като на парче месо за е*ане. Иначе не знам как да си обясня това, че се оставят да ги заговарят всякакви по улиците/автобусите. Има си по-подходящи места за свалки.

Мега фен Аватара на Chacho
    Най-много една чекия да ми забиеш. Тва, че твойто погледче е срамежливо, патката ти стърчи и те е срам да си покажеш кво ти се иска си е твой личен комплекс. "Всякакви" са хора като теб, на които самоуважението им е такова, че смятат, че присъствието и поведението им е недостойно за хората на улиците и им трябват подходящи места, за да им е позволено да се държат по определен начин. А как аз гледам на жените, мъжки, съм готов да се обзаложа, че е много по-осъзнато от твоята заблудена позиция. Аре успех със свалките там, току виж и ти някой ден топнеш чушлето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Мен пък супер много ме дразни някой като се е загледал в мен.... супер селско е!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз пък си завъртам цялата глава на 180 градуса :д

И тва, че хетеросексуален мъж не гледа друг мъж, са пълни глупости. Аз гледам много жени - първо, защото се наслаждавам на красотата, второ, за да видя конкуренцията. Това прави ли ме обратна?

Отношението на двама пола към мъжа и жената е различно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на babity
    Винаги оглеждаме и коментираме. Но момчетата са малко по - пестеливи на коментари и имат много по - лош вкус от мен.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Много трудно някоя ще ми хване окото със стегнат задник или може би надарена в балконите.... Като цяло да заглеждаш е просташко. Рядко някоя да ми хване окото, не гледам особено...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Работниците по строежите и прочие най-малко си поплюват, когато минеш покрай тях.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си