- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс гафове
Счупихме мивката , преди 2 часа![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Вие както сте тръгнали ще трябва тефтерче да си водите скоро. И един съвет - не се доближавайте до мивката и тоалетната чиния/бидето, много лошо режат.
На мен ми се струва,че AnarchyBoy преувеличава ама ... Знам ли
А иначе с първия ми приятел като го направихме за първи път бяхме отишли във вилата на един приятел.Всичко си мина по мед и масло (макар,че очаквах да ме боли много и да има много кръв - нали ми е за сефте),нооо като сме отваряли презерватива и парче от опаковката паднало под леглото ... След няколко дни се събираме на купон на тая вила и викаме с няколко приятели да изчистим малко преди това и един авер го намира и ме дърпа настрани "Абе,сестра ми с М. к'во сте правили оная вечер?!" и аз "Ами к'во - натискахме се,целувки,прегръдки,разго ори,после се наспахме и се прибрахме." и той ми показва парченцето с думите "Дааа,предположих
" и аз естествено станах червена като домат
![]()
При един друг случай пък една дъвка ми се залепи в косатаПустия ми навик да съм все с дъвка и докато го правим и аз си пъшкам тя взе,че падна.Замина ми един стабилен кичур ама к'во да се прави
Една зима пък решихме с тогавашния ми приятел да се скатаем в една уличка на път към едни лозя за малко забавления в колата.Тъкмо влизаме в уличката,минаваме 10-тина метра и колата заседна в снега.Моя почва да я мъчи и накрая викам няма да стане така и звъня на едни приятели (хах,по стечение на обстоятелствата единия е тоя от първата случка) да идват да помагат и те "Ааа,махнахте се от купона за да ходите да се задоволявате ама съдбата си знае работата!" ... След 5мин. ония идват,а моя тъкмо успя да изкара колата
После ни бъзикаха доста дълго време,а като за капак дори не си свършихме работата ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!