.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Не успявам да забременея

Здравейте, много съм следила форума и съм се забавлявала в него, но никога не съм си представяла, че и аз ще тръгна да търся помощ особено в този раздел Както и да е все пак ще попитам - С моя приятел се сгодихме преди повече от година и преди няколко месеца започнахме да правиме опити за бебче. Обаче не става. Ходихме на лекар и аз и той правихме си изследвания и излезе, че и двамата сме здрави и нямаме проблеми. Доктора накрая ни каза да продължим с опитите и ще стане. Да но не става. Пробвала съм по всякакви начини, изчела съм всичко в интернет за овулации и какво ли не всичко всичко и не става по никакъв начин. Принципно имам един проблем, който не съм споделила като ходех по прегледи и той е, че по време на опитите се мокря прекалено много. Принципно знам, че това е нормално заради възбудата затова не съм го и споделила. Говорила съм с приятелки и с майка ми и също всички ми казват, че това е нормално по време на секс. Въпроса е, че явно точно това е проблема ми и заради това не става бебчето Интересувала съм се много по този въпрос и в крайна сметка излиза, че овлажняването при жената възпира сперматозоидите, особено ако е много. А при мен е супер много и не мога да го спра. Просто докато правим опитите ми е прекалено голяма възбудата и от там ми идва голямото подмокряне Просто още с първото проникване и започвам да откачам от възбуда и по-натам вече... Но в случая това ми е проблем и не знам след като зависи от самата мен как да го оправя. Ако някой е решил да ми помогне от сега му благодаря :P
    Последно редактирано от Ninka_Buchvarova : 12-16-2014 на 19:28

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Потребителките тук обикновено не забременяват по собствено желание, така че едва ли ще могат да ти бъдат полезни. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на draid
    След като нямате здравословни проблеми, значи ще се случи рано или късно. Нека приятелят ти се пази няколко дни преди овулацията ти. Може да пробвате и с една възглавница под таза ти вероятно. Като цяло много неща възпрепятстват сперматозоидите да стигнат там където трябва. То направо си е клане на сперматозоиди това пътешествие.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Потребителките тук обикновено не забременяват по собствено желание, така че едва ли ще могат да ти бъдат полезни. ;]
    Пфффф, това беше много добро!

Иначе по темата - фолиева киселина 400мкг дневно с храната.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    След като нямате здравословни проблеми, значи ще се случи рано или късно. Нека приятелят ти се пази няколко дни преди овулацията ти. Може да пробвате и с една възглавница под таза ти вероятно. Като цяло много неща възпрепятстват сперматозоидите да стигнат там където трябва. То направо си е клане на сперматозоиди това пътешествие.

Три пъти опитахме така да го пазим по 3 дни без изпразване и трите пъти ги правихме преди овулацията и пак не стана. Пазил се е и цяла седмица и пак не стана, а тогава мислех, че ще стане понеже накрая като свърши от вътре сама усетих, че изпръска наистина много сперма. Пробвали сме не само с възглавница под дупето ами и да свършва в мен докато съм опряна в стената почти в челна стойка и пак не съм зачевала, знам че звучи малко тъпо и смешно но сме опитвали какво ли не и всичко където прочетем из нета сме пробвали едва ли не. Просто тъпото ми овлажняване убива всичко Чудя се дали няма някакви лекарства против обилно овлажняване при секс?

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Пфффф, това беше много добро!

Иначе по темата - фолиева киселина 400мкг дневно с храната.
    Това ще ми помогне за да не се овлажнявам ли за какво е? Не съм чела никъде за него /:

Това е витамин Б-9. Бременни и желаещи да забременеят жени го използват често. Има много ползи от него, но е дълго, спи ми се и не ми се пише толкова Консултирай се и с лекар за всеки случай, но ще ти каже същото. Или се порови в нета.

Хмм благодаря ти, сега ще проверя дали ще намеря нещо. Но и други съвети особено за тъпото овлажняване приемам :P

Че то не е проблем, не пречи на забременяването. А и кой мъж няма да се кефи на това!? За играта "нерез рови за трюфел" не е ли чувал твоя агент

Голям фен Аватара на naksdy
    Авторке, фолиевата киселина се взима когато плануваш бременност (или в краен случай в момента, в който разбереш за съществуваща такава). Значително намаля шансовете за спина бифида и т.н. В този форум няма как да ти помогнат потребителите, по-скоро търси помощ от модераторките, защото са минали по този път. Направи си регистрация в бг мама и чети там. Не се вманиачавай на тема "бебе", след като и двамата сте здрави, ще стане. Просто си следи овулацията и като настъпи, не излизайте от спалнята
    Женско съм! Пикая клекнала...

Благодаря ви. Ще се поинтересувам за фолиевата киселина и явно ще опитам и с нея. Реших първо тук да търся помощ понеже от години се забавлявам да чета форума, просто нямах регистрация. Но усещам, че започвам наистина да се вманиачавам на тази тема и започвам да се сдухвам на моменти и да изпадам в дупки. Понякога ми минава през главата мисълта, че май няма да имам деца и...

Цитирай Първоначално написано от Ninka_Buchvarova Виж мнението
    Но усещам, че започвам наистина да се вманиачавам на тази тема и започвам да се сдухвам на моменти и да изпадам в дупки. Понякога ми минава през главата мисълта, че май няма да имам деца и...
    На 24 си и ти е твърде рано за подобни мисли. Просто бъди търпелива и не си набивай филми.
    Welcome to the Jungle...

Просто бъди търпелива и не си набивай филми.
    Но ние сме съвсем здрави нищо ни няма и пак не става а сме опитвали сигурно над 100 пъти и никакъв шанс (((

Просто някои жени "хващат" по-трудно. Ти явно си от тях. Което не значи, че ти има нещо.

И давай по малко почивка на твоя, че като те чета, май си го обърнала на донор на сперма. ;]
    Welcome to the Jungle...

Правим и почивки по няколко дни. Друг път като изпадна в паника го карам всеки ден ... Но и с почивки не е ставало.

Май доста си се вманиачила. Очаквам още първият положителен тест да бъде закачен на видно място у вас.
    Welcome to the Jungle...

Виж, след като си здрава, мъжът ти също, няма причина да не се получи. Ще стане точно тогава, когато най-малко очакваш. Аз съм живият пример, до мен в момента спи 8 месечен дивак Не превръщай секса в задължение и всичко да ти е под точен час, защото и двамата ще психясате и ще вземете да се карате накрая. Карай си я спокойно, както до сега и ще видиш че до няколко месеца ще се появи и първият положителен тест

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Виж, след като си здрава, мъжът ти също, няма причина да не се получи. Ще стане точно тогава, когато най-малко очакваш. Аз съм живият пример, до мен в момента спи 8 месечен дивак Не превръщай секса в задължение и всичко да ти е под точен час, защото и двамата ще психясате и ще вземете да се карате накрая. Карай си я спокойно, както до сега и ще видиш че до няколко месеца ще се появи и първият положителен тест
    Олее блазе ти :P И аз диваче чакам да спинка до мен Не превръщам секса в задължение, точно обратното е.. Започнем ли опитите се възбуждам прекалено и от това идват и реките от мокрене ... Ако знаете след опитите какви са чаршафите няма да повярвате, че е от мен, ще кажете, че е изливано нещо върху тях. Плюс това на всеки 2-3 пъти ми се случва при оргазмите да опръскам всичко и тогава се умокря още повече ситуацията и до там

Очевидно squirt-овете ти давят сперматозоиди.
    Welcome to the Jungle...

Добре де, къде си ги чела тези неща, че възбудата пречи на зачеването? Не съм лекар, но някак си ми се струва че няма връзка (а може и да бъркам).

Очевидно squirt-овете ти давят сперматозоиди.

Не е само от тях, аз и без тях съм като река...... Малко е нелепо в крайна сметка, но за това търся помощ.

Добре де, къде си ги чела тези неща, че възбудата пречи на зачеването? Не съм лекар, но някак си ми се струва че няма връзка (а може и да бъркам).
    Не възбудата, по-горе казах.. самото прекалено мокрене от нея, разбираш ли /:

Майтапа настрана, но ако струята е силна, направо отнася всичко - и сперматозоиди, и влагалищни овлажняващи секрети, и т.н. Буквално те измива отвътре навън. Това не е мокрене, а направо потоп.
    Welcome to the Jungle...

Ще задам въпроса така - къде си чела че squirt-а пречи на зачеването? Баси, жени с обърнати матки зачеват, та с едно мокрене ли няма да успееш?

Майтапа настрана, но ако струята е силна, направо отнася всичко - и сперматозоиди, и влагалищни овлажняващи секрети, и т.н. Буквално те измива отвътре навън. Това не е мокрене, а направо потоп.
    Май ще стигна да зачевам инвитро, инсеминации и разни такива неща като старите лелки .........

Ще задам въпроса така - къде си чела че squirt-а пречи на зачеването? Баси, жени с обърнати матки зачеват, та с едно мокрене ли няма да успееш?

Това точно не съм го чела, въпреки, че съм търсила и за него. Просто виждам, че заради това не става, навсякъде пише, че вагиналната смазка убива сперматозоидите просто нямам друг проблем.. А пръскането по време на оргазъм и то влияе. Въпроса е, че не съм зачевала и когато не съм пръскала :/
    Последно редактирано от Ninka_Buchvarova : 12-16-2014 на 21:56

О, Боже, наборкеее (нали си на 24), вземи се чуй какви ги говориш! Какво инвитро, какви 5лв, какъв червен леген? Пробвала си 3-4 месеца и край, не се получава, дай да дадем някви ненормални суми за това, че си някакъв шаш и паника и не се получило бебето от раз... Съжалявам че ти го казвам, но колкото и да твърдиш че не се вманиачаваш, е точно обратното! Защо не идеш на гинеколог и питаш тоооочно това, което те съмнява и да видиш какво ще ти отговори, а не да скачаш директно на процедурите?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Темата с каква цел е? Просто да се похвалиш каква си тигрица или набираш донори?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си