Здравейте, много съм следила форума и съм се забавлявала в него, но никога не съм си представяла, че и аз ще тръгна да търся помощ особено в този раздел Както и да е все пак ще попитам - С моя приятел се сгодихме преди повече от година и преди няколко месеца започнахме да правиме опити за бебче. Обаче не става. Ходихме на лекар и аз и той правихме си изследвания и излезе, че и двамата сме здрави и нямаме проблеми. Доктора накрая ни каза да продължим с опитите и ще стане. Да но не става. Пробвала съм по всякакви начини, изчела съм всичко в интернет за овулации и какво ли не всичко всичко и не става по никакъв начин. Принципно имам един проблем, който не съм споделила като ходех по прегледи и той е, че по време на опитите се мокря прекалено много. Принципно знам, че това е нормално заради възбудата затова не съм го и споделила. Говорила съм с приятелки и с майка ми и също всички ми казват, че това е нормално по време на секс. Въпроса е, че явно точно това е проблема ми и заради това не става бебчето Интересувала съм се много по този въпрос и в крайна сметка излиза, че овлажняването при жената възпира сперматозоидите, особено ако е много. А при мен е супер много и не мога да го спра. Просто докато правим опитите ми е прекалено голяма възбудата и от там ми идва голямото подмокряне Просто още с първото проникване и започвам да откачам от възбуда и по-натам вече... Но в случая това ми е проблем и не знам след като зависи от самата мен как да го оправя. Ако някой е решил да ми помогне от сега му благодаря :P
Последно редактирано от Ninka_Buchvarova : 12-16-2014 на 19:28