- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Здравейте имам въпрос
Здравейте на 16 години съм и карам полов живот. Имам въпрос , цикълът ми закъснява вече 3 месеца , преди 2 седмици имах кафеникаво течение и сега пак , искам да знам какъв може да е проблема и има ли възможност да съм бременна. (скоро ще ходя на лекар , но първо искам да чуя вашето мнение)
Ние не сме врачки, нито гинеколози.
Секс без презерватив правила ли си? От кога имаш МЦ?
При всички положения, това 3 месечно закъснение въобще не звучи добре. Посети гинеколог.
Имала ли си някакви симптоми на бременност? Повръщане? Някакви други, освен течението и закъснението? Макар че мен ако ме питаш направо са си симптоми на бременност. Не се мотай, вземи иди на лекар и повече недей да си правиш експерименти без презервативи или внимавай повече ( ако е било със ).
имам МЦ от две години и половина, а симптоми абсолютно никакви. Даже свалих 5-6 кг.
Последно редактирано от kaspar89 : 07-22-2012 на 18:16
Закъсненията не са ми за пръв път. МЦ ми е нередовен и почти винаги е през 1 месец.
да в сериозна връзка съм
^ И тя ти отговори да, защото е имала сериозна връзка.
Та, това не ми звучи добре. Три месечно закъснение, секс без презерватив, зацапване - дано не е това, което си мисля. Тест за бременност правила ли си?
Ако не - давай. И веднага отиди на гинеколог.
ходих на лекар оказа се, че имам поликистозни яйчници и сега съм много притеснена някой може ли да каже дали това е сериозно и лесно лечимо ли еБлагодаря на всички които дадоха мнението си
Последно редактирано от kaspar89 : 07-25-2012 на 21:12
Изписаха ми да пия Дуфостон 3x2 за 5 дена.Аз ли си мисля или дозировката е прекалено голяма незнам..... 6 хапчета на ден
Душа, то за тая работа си има лекари които мислят и ти предписват каквото трябва, така че не мисли толкова много, понякога е вредно. Да не говорим, че не броя на хапчетата е важен, а количеството химикал което съдържат, нали не мислеше че цялото хапче е само лекарственият продукт ?
Успокой се. Довери се на лекарите и ще оздравееш по-бързо.