.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Бели косми 21г. премахване?

Казаха ми че с Хелинова вода ще си махна и няма да имам повече бели косми на главата вие ко ще кажете имам малко бели косми а съм на 21г още каде е тя?

Град
    Sofia
    Едно момиче от класа ми има бели косми,а сме само 10ти клас.Ако са единични не се притеснявай,тва не е побеляване на косата,тя е ходила някъде,ама не помня къде и така са й казали.Казали са й че ако имаш такива единични бели косми,тва значело че си щастлив.

Няма такова нещо като Хелинова вода
    Казва се хининова.Аз не съм чула да помага срещу бели косми, а и няма логика.Тя е за бърз растеж и подхранване на косата.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз имах от 15-16 годишна .. Ии няма как да се махнат,освен с боя.Понякога си е до ген ,а понякога се появяват от притеснение
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Боядисай си косата .

kopatSmotichkata
    Guest

awe sashe

tap si sashe..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Май белите косми означаваха неизживяни радости - постарай се в този аспект.

Аз знам, че означават щастие
    И определено не си боядисвай косата, супер грозно ще е.

Мега фен Аватара на iiirish
    Абе стига с тия глупости, че значело, че си щастлив или че имаш неизживери радости
    Белите косми се получават от самосебе си, то е ген. Не можеш да го промениш и няма конкретна причина за него. Баща ми като се е оженил за майка ми, бакенбардите му са били доста прошарени, но те целия им род са такива Баба ми и тя млада-млада е побеляла, даже не й помня естествения цвят на косата, нито този на баща ми. Но както казах това си е ДНК, с която човек се ражда и няма нищо неестествено. Свекито ми примерно е на 52, а един бял косъм няма на главата, подчертавам че и не знае какво е боя за коса Всеки човек е различен.
    Съветвам те да не си боядисваш косата, както написаха някой съфорумки тук. Всеки човек си има чар, твоят може и да е в това. Важното е да не се притесняваш.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    аз съм на 16 и иам неколко /и то не от скоро/ па не съм тръгнала да се боядисвам ;д;д
    the sky is the limit.

Ок ама един приятел имаше на абките бели косми и се ми с хилинова вода и се амхнаха това как ще коментирате?!

чоек хелинова/хилинова вода НЕМА ! има хининова ! и не вервам от тва да са му се махнали, шот тая вода е за да стимулира растежа на косата..
    the sky is the limit.

Значи хининовата вода подпомага растежа значи расте друга коса а не бяла а нормална. Е аз да си закупя ли? Нее мн бялата ми коса но бавно се увеличава може и да е ген и баща ми е така

Хининовата вода няма как да ти помогне
    Щом баща ти има, нормално е и ти да имаш.Както каза - ген.Не се притеснявай толкова

ми те моо бели да си растат! ;д;д ебати момче толко да се притеснява за косата си ;д
    the sky is the limit.

Аз не се притеснявам коелгите ми се притесняват от курса казват че не е хуабво ти на 30 г целия ще побелея аз не им вярвам имам няколко бели косъма. Ок благодаря ви!
    Смятам темата за изчерпана!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си