.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Red face Евтини Гримове от която сме доволни..

Има темички но тук в този сайта не съм намерила затова реших да пусна тема за евтини гримова не за скъпи марки като Loreal Dio Vichy а гримове които също са хубави и качествени но и на изгодна цени,защото малко хора могат да си позволят нещо скъпо и професионално..Затова който има по евтини гримове ако желае да сподели мнението си и опита то тук е мястото и от какво е доволен за да може ако някой купува по евтини гримове да види съвети на хора които са ги използвали
    Ако може по добре качвайте снимки или пращтайте линк какво представляват гримовете за да не стават обърквания и да не се знае за кое се говори и ако може казвайте цени за да знаят хората колко горе долу струват

страхотна темичка!браво!
    аз лично съм си купувала такива гримове мн пъти..имало е и неспулочливи-да..но сега ще покажа снимки на тези,които ОБОЖАВАМ!

така..на 1-во място ще кажа фон дьо тенът на немската фирма ЧИКОГО..намира се много трудно но си заслужава търсенето..не можах да намеря снимки..аз лично ползвам този за много мазна кожа..цената му беше около 3лв..средно покривен,много издръжлив и въобще не лъщи!уникат..

другия продукт на чикого,който харесвам е пак фдт-anti-shine make up се казва..matte honey 02 ползвам аз..този е много покривен,издръжлив..леко сух сякаш,но не лъжи и стои страхотно! пак беше около 3лв

доволна съм и от водоустойчивата им спирала-3лв
    имам 2 червила на марката-оранжеви,но не натрапливо а мн естествено..не исушават устните и са издръжливи-едното беше 1лв,другото 2-3..мн са готини..
    и сега най-хубавите и сполучливи неща на марката:коректорите:
    имам 3 бр-един със зелен чай(зелен цвят) за прикриване на пъпки..стик е-1 лв,1бр за прикриване на петна,пъпки,червенини и тн-1лв-стик и един под формата намолив за околоочния контур-1лв..

също много доволна съм от основата на пърфект-страхотна е около 3 лв струва...лака издържа мн дълго с нея и +тва ноктите остават мн здрави..

много съм доволна от лаковете на голдън роуз малките които са за по 1лв..купувам ги главно за декорацийките и подобни ти ми работи и си заслужават..издържат около 1 седмица..

на флормар харесвам лаковете-по 2 лв са
    на мода-също усобено матовата серия

на ейвън харесвам гланцовете-нищо друго..около 3-15 лв са им..но пак не са като останалите..май друго няма евтино,което да харесвам..
    дано съм ви била полезна

Голям фен Аватара на fakesmiles
    спиралите на Голдън Роуз - има орнажева,жълта и лилава все с гумени четки
    на Есенс гел-очната линия,бронзиращата пудра,червилата
    на Флормар лаковете,а наскоро четох и добри отзиви за единичките им сенки,може да ги пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си