- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтини Гримове от които сме доволни..
Има темички но тук в този сайта не съм намерила затова реших да пусна тема за евтини гримова не за скъпи марки като Loreal Dio Vichy а гримове които също са хубави и качествени но и на изгодна цени,защото малко хора могат да си позволят нещо скъпо и професионално..Затова който има по евтини гримове ако желае да сподели мнението си и опита то тук е мястото и от какво е доволен за да може ако някой купува по евтини гримове да види съвети на хора които са ги използвали
Ако може по добре качвайте снимки или пращтайте линк какво представляват гримовете за да не стават обърквания и да не се знае за кое се говори и ако може казвайте цени за да знаят хората колко горе долу струват
4лв, а е сравнително хубава. Не спластява миглите и ги издължава.
10лв, страхотен, супер покривен и адски икономичен.
Също 10лв, мнооого е хубава.
Моливите за очи на Есенс и Флормар, очни линии пак на Есенс, балсамчетата за устни на Нивеа и специално Hydro Care.
Everything changes, but beauty remains ...
около 6-7лв е и като за цената си е добър;покривността е доста малка,но колкото да изравни тена се справя добре
издължава миглите,не сплъстява..мноого добра бих казала,за 5лв..
ии балсами за устни на Нивеа и единствения (мисля) на Алверде са много добри..
Като цяло марките Essence,Balea,Alverde са евтини и с добро качество за цената си.
Аз съм доволна от гримовете на Golden Rose. Хем са качествени, хем не са скъпи.
Спиралите им рядко надвишават 4 - 5 лв. Поне аз не съм попадала.
Флормар - като цяло от сенките и най-новите им червила, PRETTY LIPSTICK, в розови опаковки, бият на очи.
Есънс - някои от сенките, гланцовете, изсушителя на лак за нокти, четката им за сенки.
Римел - спиралата им със силиконова четчица, червилата.
Лакове за нокти на Флормар и Катерин Арли /или нещо такова беше ;д/.
http://www.vaninicosmetics.com/ofert...la/impala.html всичко е евтино и някой неща са доста качествени за цената си![]()