.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Unhappy Помогнете ми!

Здравейте, аз искам да отслабна и 10 кг за 14 дни!Помогнете ми!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо точно 10кг и защо точно за 14 дни?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на lqlq89
    Невъзможно...или пък е възможно, но ще си ги върнеш килограмите двойно за малко време..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Не е здравословно за толкова кратко време да свалиш толкова килограми,а ако тръгнеш да ги сваляш с гладуване-още по-зле.

С искане не става, трябва и спорт.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И спорт да е, пак няма начин за две седмици 10 килограма.
    То тя направо ще си съсипе организма.

Най - добре се посъветвай със специалист, който да ти предпиша подходящ режим на хранене и спорт/гимнастики. Но не очаквай фрапиращо смъкване на килограми за кратко време.

Окей, с'а си изваждам вълшебната пръчица, момент.
    *направи това момиче слабо и с перфектна фигура за 10 дена!*

БУМ, доволна?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Отрежи си някой крайник.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Jaune
    МАЛЕ, НЕ.
    Как може постоянно да пускате такива теми. Скандално е.

Как да ти помогнем ?
    диета+фитнес .. jeez

Не става да отслабнеш с 10 кг за 14 дни. Не е тъй лесно, както я смяташ. Като толкова ти се иска пък, почни някоя диета от типа "4 свалени кг за 5 дни" или друга такава глупост, после ще си върнеш килограмите, ще се вразумиш и ще разбереш, че 10 кг се свалят с месеци, не за половин месец. Не си рискувайте здравето за глупости! Да позная, за море, нали? Или нещо подобно... То и аз искам да сваля 18 кг, ако питаш, защото наистина имам проблем с масата, но си поставям за цел да имам перфектна фигура до другото лято, което си е напълно възможно и ще е бавно и здравословно, без да ми се отпусне кожата или да получа още стрии, този път от рязко отслабване. Става бавно, но хубавите неща стават бавно, нали знаеш... Успех и дано не си навредиш на здравето с някоя безсмислена диета. А за трайно отслабване - спорт, поемане на по-малко калории, отколкото изразходваш, но да не ти пада калорийния прием под 1000 калории на ден, че е вредно. Има и др неща, които можеш да направиш за отслабване, но ако захвана да ти ги пиша... Мисля, че и сама знаеш доста, намери инфо и в нета, но от сигурни източници

как да отслабнеш можеш да разбереш в другите 123348791473409371403743047104710 теми ...

Защо и е да гледа другите теми .. нали е по лесно да пусне нова,то големи усилия се изискват да потърси малко ../ и да искаш няма как да отслабнеш 10 кг. за 2 седмици,ако не е тайна защо искаш точно за 2 седмици ?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Настройваш кантара да показва 10кила по-малко и...voilà!
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Ооохх..Как ми писна от тъпите ви теми..Защо се сещаш чак сега че трябва да отслабнеш?
    Ето ти един съвет:
    1.Размърдай си задника от компютъра,разхождай се повече
    2.Намали количеството храна което поемаш
    3.Спри с мазните храни,хлябовете,тестяните работи,ако пушиш помъчи се да ги спреш
    И най-важното практикувай някакъв спорт в който се потиш повече...Дано съм ти помогнала

Според мен трябва да спортуваш и да хапваш по-малко, но често. И за това се иска постоянство..

хей,я се стегни.. Това не са килограм два..1 во е супер детинско ..2 ро това не е концерт по желание..Искам това това и то така да стане..Да хубаво свали 10 килограма,но ги свали както трябва за месец-2 -3 .. Защото за тези две седмици ще ги свалиш и за следващата половин седмица ще качиш двойно повече..Когато бях по-малка също исках така да стане пробвах и се докарах до много кофти положение..Наистина недей да правиш глупости,само си затормозяваш живота и файда от това няма.. Въпреки всичко успех

Малко невазможно ми се вижда ама все пак виж в интернет има диети за седмица с който се свалят 5кг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си