- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лакове за нокти
Може ли някой да ми препоръча някакви марки лакове (по възможност по-евтини)
Catherine Arley, Brooklin. От Perfect не съм доволна - не са наситени цветовете.
Golden Rose, Flormar ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Rimmel , Golden Rose , Maybelline също не са толкова скъпи
ще е добре да кажеш колко най-много би платила за лак за нокти![]()
Под "евтини лакове" мисля, че има предвид нещо от рода на Golden Rose.. Иначе Bourjois също е хубава марка, ама лаковете не са от най-евтините.
абе евтините лакове са до 3-4лв. най мн примерно..
за мен идеални са flormar... много цветове,доста като грамаж,наситени,стоят сравнително дълго (на моите нокти лак повече от 24 часа без да се обели не издържа,а те ми издържат около 3 дни така че.. ) в онлайн магазина са по 1.89,което е супер,защото аз по магазините по малко от 2 лв. не съм намирала.. най често даже 2.20 .. а в сайта над 10лв. ти е безплатна доставката.. имат всякакви цветове,неонови,холограмни ,хамелеони,магнитни,компле ти за френски и т.н. .. абе супер марка са - много съм доволна..
Flormar -и аз като в предния пост дигам две ръце за тях. В Лилито ( Варна ) струват 1.99, а новата 2012та колекция са 2.99. Неоновите се включват към първите (1.99).
Flormar определеноАко не ти се ходи до магазина, на 1,89 е с безплатна доставка,само трябва да си купиш няколко броя. Има и нови 2012,направо са уникални
Golden Rose използвам предимно, рядко се случва и Brooklin. Доволна съм![]()
Мис Селин, Бруклин, Голдън Роуз.
а можете ли да ми кажете на коя фирма има матови лакове? да си стои мат...?
ESSENCE!!! Мирела, защо не си купиш един матиращ топ и можеш да ползваш всичките си лакове като матиращи. Препоръчвам ти горещо този на Римел (6 лева е и върши ми страхотна работа).