.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Рамадан 2012 / رمضان 2012

Странно е, че до сега никой не отвори тема и да честити един от най-светлите муслимански празници!

Честит Рамадан братя муслмани!!!
    Нека Аллах Субханеху уа Теаля да ви улесни да вършим праведни дела и да ги приеме.
    И инша'Аллах Аллах Аззе уа Джелле да ни събере в Дженнет-ул Фирдеус.

pz: http://www.youtube.com/watch?v=fHn7v...ure=plpp_video

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4993751
    Последно редактирано от Исхак : 07-22-2012 на 22:46

Banned Повече от фен
    Религията е малоумна, а исляма още повече. Така че си вземи чалмата и килимчето и отивай в друг форум да търсиш внимание. Тук е раздел за мислещи хора, дори и религиозни такива. Ако имаш нещо конкретно да казваш, го кажи. Ако можеш да ни докажеш, защо твоя Бог е по-съществуващ от християнския, направи такава тема, не разни поздрави, които имат за цел да само да тролват(предполагам). Така или иначе тук мисля че няма други мюсюлмани, така че тази тема е плод или на тролване, или по-вероятно на типична религиозна простотия, целяща да се натрапи и на другите, и така да получи потвърждение за самата себе си.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-23-2012 на 08:59

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Исхак Виж мнението
    Нека Аллах Субханеху уа Теаля да ви улесни да вършим праведни дела
    и как ще вършите "праведни" дела без благодатта на Светия дух

Цитирай Първоначално написано от Исхак Виж мнението
    и да ги приеме.
    и как Бог ще ги приеме "праведните" ви дела, когато вашата религия отхвърля милостта Му (т.е. изкуплението на Спасителя)

Banned Повече от фен
    Дифендърчо, това което съм написал по-горе се отнася и за теб, така че мълчи. И ти се опитваш да скандализираш за да ти обърнат внимание и да получиш по заобиколни начини потвърждение на "вярата" си. В деиствителност си лигльо, който се прави на интересен, също както и този пуснал темата.А религиозните ви убеждения са нещо с което да си запълвате времето и да разнообразявате ежедневието си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Дифендърчо, това което съм написал по-горе се отнася и за теб,
    само ако знаеш колко невероятно много ми пука............. козльо.

Banned Повече от фен

Ако наистина не ти пукаше, нямаше да си правиш труда да ми отговаряш..... цървул.

Мега фен
    ^
    ок, тогава ше кажа на майка ти да те напляска.....

Banned Повече от фен
    Аз на майка ти нещо друго ще направя....

Мега фен
    докторче, и ти ли си като онези футболни хулигани, които стават скинари, а после сатанисти, не можеш ли да се обосноваваш по цивилизованият/благоразумният начин, защо внаги се държиш като някакъв раздразнен чишит?!, виж как примерно аз защитавам правдата без да причинявам нищо лошо на никого(казвам това без да се посочвам за нещо повече от другите), а гледай как ти все се нахвърляш настървено на другите?!, кога ще се научиш да боравиш с средствата на правдата, без да използваш повече онези на лошотията?!, все едно че си някакъв пещерняк от 21 век преди новата ера?!, защо се напъваш да решаваш проблемите по лошия начин, когато в същото време е много по-лесно да бъдат решавани по добрият?!
    Последно редактирано от npp : 07-23-2012 на 16:37

Мега фен
    що се отнася до религиите, въпреки голямата им ученост, е по-добре когато вярата става чрез търсене на съвсем директно и пълно спасение за вечен живот на всички човеци, а това става чрез постигане на пълна автономност(независимост и самостоятелност) в вярата, не че чрез презрение и осъждане, но чрез съвършена любов към човеците/одушевените, но това означава и вяра само в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, чрез търсене и призоваване, иначе няма как да се обещае гаранция за максимален успех

"Който люби баща(т.е. духовен отец/учител/наставник) или майка(т.е. или духовна майка) повече от Мене, не е достоен за Мене; и който люби син или дъщеря(т.е. духовен ученик или съмишленик) повече от Мене, не е достоен за Мене; и който не вземе кръста си(т.е. своята собствена отговорност в правилната вяра) и не върви след Мене(т.е. и не следва само истинският Господ Бог), не е достоен за Мене." Матей 10: 37-39

"Но всеки нека изпитва своята работа, и тогава ще може да се хвали само със себе си, а не с другиго; защото всеки има да носи своя си товар(т.е. защото всеки ще трябва сам да поеме отговорността си в правилната вяра бидейки напълно самоинициативен)." Римляни 6: 4-5
    Последно редактирано от npp : 07-23-2012 на 17:00

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    докторче, и ти ли си като онези футболни хулигани, които стават скинари, а после сатанисти, не можеш ли да се обосноваваш по цивилизованият/благоразумният начин, защо внаги се държиш като някакъв раздразнен чишит?!, виж как примерно аз защитавам правдата без да причинявам нищо лошо на никого(казвам това без да се посочвам за нещо повече от другите), а гледай как ти все се нахвърляш настървено на другите?!, кога ще се научиш да боравиш с средствата на правдата, без да използваш повече онези на лошотията?!, все едно че си някакъв пещерняк от 21 век преди новата ера?!, защо се напъваш да решаваш проблемите по лошия начин, когато в същото време е много по-лесно да бъдат решавани по добрият?!
    Да, бях дълго време скинар и нацист, бил съм се с цигани, трошил съм, вилнял съм и не съжалявам за нищо.Но това не е причината да се държа настървено, даже по принцип съм доста спокоен и мислещ човек, но такива хомосексуални плъхове като дефендър само бой ги оправя. А иначе дали ще го обидя или ще играем играта на възпитани, няма никакво значение за мен. Само че едното е естествено, а другото е фалшиво. А това да се обосноваваш по цивилизован начин става само, когато разговаряш с хора имащи умствен потенциал, иначе е безсмислено.

Мега фен Аватара на RagioL
    In_Nomine_Sathanas Не ти ли се струва че педалчето(дефендър) демонстрира доста арогантно отношение като е напълно ясносно какво представлява?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    In_Nomine_Sathanas Не ти ли се струва че педалчето(дефендър) демонстрира доста арогантно отношение като е напълно ясносно какво представлява?
    Да, ама олигофрена е толкова тъп, че не може да разбере че е тъп. Вътрешно в себе си сигурно го знае, и затова компенсира като се прави на интересен и с уж богат характер, което може би минава пред леля Цецка Общата и кварталните дечурлига, но тук за тук пишещите е ясно като бял ден колко е тъп. Иначе дълбоко в себе си може би знае какъв е, но не му е в интерес да го осъзнае напълно, защото това ще му събори къщичката от карти, която той нарича своя личност.

Мега фен
    има си специална тема създадена за тоя дефендърчо, келеши .............. писна ми вече от тоя надървендърчо, надухте ми главата.

ПП: поздрави на готините ScarlettS, koshtramba, Rebirthing (новия ти аватар е много готин) и ledenakrasota
    Последно редактирано от defender : 07-24-2012 на 20:48

Banned Повече от фен
    Не мисля че ScarlettS ще ти допадне като личност и характер.

ПС: Дотолкова ли изперка, че вече почна да говориш за себе си в трето лице?
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-25-2012 на 07:24

Мега фен
    Да, бях дълго време скинар и нацист, бил съм се с цигани, трошил съм, вилнял съм и не съжалявам за нищо.Но това не е причината да се държа настървено, даже по принцип съм доста спокоен и мислещ човек, но такива хомосексуални плъхове като дефендър само бой ги оправя. А иначе дали ще го обидя или ще играем играта на възпитани, няма никакво значение за мен. Само че едното е естествено, а другото е фалшиво. А това да се обосноваваш по цивилизован начин става само, когато разговаряш с хора имащи умствен потенциал, иначе е безсмислено.
    а нима това винаги да реагираш чрез налитане на бой, или без да защитаваш Правдата, е признак за умствен потенциал?!, но всеки истински разумен човек може да ти каже че не е, дори и дефендер се оказва с по-достойно поведение, отколкото ти с твоите изказвания

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Не мисля че ScarlettS ще ти допадне като личност и характер.
    И аз това му повтарях, за да се преориентира към някоя християнка, ама той все атеистки си избира...

Мега фен
    ^
    много сте готино-умни, а и тези очи

а и кво се правиш сега, ще кажеш че не чувстваш едно странно нещо като си говорим, ае не на мене тия, жинички малки.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 10:27

Мега фен
    Исхак, ти българин от турски произход ли си? Мерси

Banned Повече от фен
    а нима това винаги да реагираш чрез налитане на бой, или без да защитаваш Правдата, е признак за умствен потенциал?!, но всеки истински разумен човек може да ти каже че не е, дори и дефендер се оказва с по-достойно поведение, отколкото ти с твоите изказвания
    Казах ти че по принцип не съм агресивен и не налитам на бой, и всичко премислям, но такива малки лайна като тоя сопол дефендър ги мачкам с/за удоволствие. Иначе излишната и неоправдана агресия е признак за тъпотия, с това съм съгласен, но това не се отнася за моя случай. А пък и аз да не съм го убил нещо, че ми ревеш? Просто си казвам каквото мисля, ако не може да носи на псувни, това си е негов проблем.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    много сте готино-умни, а и тези очи

а и кво се правиш сега, ще кажеш че не чувстваш едно странно нещо като си говорим, ае не на мене тия, жинички малки.

Хахахаххаа тоя май си вярва .....

Мега фен
    Казах ти че по принцип не съм агресивен и не налитам на бой, и всичко премислям, но такива малки лайна като тоя сопол дефендър ги мачкам с/за удоволствие. Иначе излишната и неоправдана агресия е признак за тъпотия, с това съм съгласен, но това не се отнася за моя случай. А пък и аз да не съм го убил нещо, че ми ревеш? Просто си казвам каквото мисля, ако не може да носи на псувни, това си е негов проблем.
    след като такива ги мачкаш за удоволствие, това означава че не си много умен, но се приравняваш с футболните хулигани, след като бързаш да налиташ на бой вместо да свидетеслствуваш с праведни думи, които не са неправедни, което свидетелство би имало много по-голям ефект върху хората, които ги четат/чуват отколкото ако ги мачкаш

Мега фен
    след като такива ги мачкаш за удоволствие,
    мачкай ме рицарю мой, мачкай ме, масажът ти е много добър.

ПП: съжалявам за включването но просто отвътре ме изби. Ае, продължавайте си.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 13:03

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мачкай ме рицарю мой, мачкай ме, масажът ти е много добър.

ПП: съжалявам за включването но просто отвътре ме изби. Ае, продължавайте си.

Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-25-2012 на 13:30

Banned Повече от фен
    след като такива ги мачкаш за удоволствие, това означава че не си много умен, но се приравняваш с футболните хулигани, след като бързаш да налиташ на бой вместо да свидетеслствуваш с праведни думи, които не са неправедни, което свидетелство би имало много по-голям ефект върху хората, които ги четат/чуват отколкото ако ги мачкаш
    Хората се залъгват с глупости без значение дали са умни,тъпи, слаби или силни. Слабите хора са я измислили тази глупост че не трябва да се подхожда с бой, просто защото са слаби и страхливи. Също както и тия тъпи хулигани, всичко което не разбират подлежи на бой. Истината е някъде по средата, но определено в някои ситуации на някои хора трябва да им се натроши канчето. Естествено че не приравнявам с футболните хулигани, онези са тъпи, но това не значи че боя и насилието са тъпи.
    И дефендър, ако те набарам ще ядеш много тупалки. Лигаво гейско говненце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си