.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Слабите хора са я измислили тази глупост че не трябва да се подхожда с бой, просто защото са слаби и страхливи.
    приятелю, обиколката на бицепса ми е 43, и това не означава че съм тръгнал да се бия с тебе.

земи са загащи малко.

ПП: чакай излъгах - 42
    Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 13:32

Banned Повече от фен
    Това(ако изобщо е истина) не променя факта, че си лигав гей и дразниш.

Мега фен
    никога и никъде не съм казвал такова нещо, че съм гей, хетеросексуален съм, което автоматично означава, че извършваш клевета............... почервеняла мумийо.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 13:49

Banned Повече от фен
    Тогава защо говориш като шибан педал и се лигавиш постоянно? Пък и дори да извършвам клевета, какво ще направиш, ще ме Caps-lock-неш до смърт ли?

Мега фен
    ами нищо бре, но това все пак говори с какъв събеседник си имам работа и колко сериозно мога да се отнасям към такъв човек.

Banned Повече от фен

Отказвам се.....Съжалявам че изобщо се захванах. Просто тамън си помисля, че малко ще ти дойде акъла, и ти подхвърляш поредната малоумщина. Не ми се занимава повече, мри си от болестта....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мачкай ме рицарю мой, мачкай ме, масажът ти е много добър.

ПП: съжалявам за включването но просто отвътре ме изби. Ае, продължавайте си.
    имах предвид начина, по който той се изразява, не че съм съгласен с неговата позиция относно теб

Няма да чета всички отговори.. прочетох само първия.. Добре не разбирам за кво трябва да обиждаш? Кой те кара да се занимаваш с исляма? Всеки си избира каква религия да изповядва, най-често бива възпитан с нея. Ами ти, ако беше роден в Турция или някоя арабска държава и беше мюсюлманин? Я се замисли малко.. не мога да повярвам как може да има толкова празноглави хора. И разбира се, че има и други мюсюлмани тук.. сякаш не живеят достатъчно турци в България..
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от werii Виж мнението
    Няма да чета всички отговори.. прочетох само първия.. Добре не разбирам за кво трябва да обиждаш? Кой те кара да се занимаваш с исляма? Всеки си избира каква религия да изповядва, най-често бива възпитан с нея. Ами ти, ако беше роден в Турция или някоя арабска държава и беше мюсюлманин? Я се замисли малко.. не мога да повярвам как може да има толкова празноглави хора. И разбира се, че има и други мюсюлмани тук.. сякаш не живеят достатъчно турци в България..
    Това предполагам се отнася за моя отговор?
    Ако е така, обиждам защото мога и защото ми е кеф, проблем? Кой ме кара да се занимавам с исляма ли? Ами може би факта че виждам конкретният пост, и публикуван така, ме дразни. Дразни ме самата религия и всичките простотии които ми е причинила косвено откакто съм дете, и които причинява и досега на хората. Това са едни паразитни мнения и нагласи за света, нямащи нищо общо с реалността, но които всеки се опитва да налага. Точно това което правиш и ти сега.
    Никой не си избира каква религия да изповядва, а по-скоро умствените му способности и умственият му прогрес досега, предполагат на какво ниво е човека и дали изобщо изповядва религия. Религията е от инфантилни хора, за инфантилни хора. Съвсем ясно ми е че такива винаги ще има, но това не значи че трябва да ги толерирам, още по-малко пък уважавам.
    Не съм толерантен, религията ме дразни, а исляма още повече (джамията ме събужда всяка сутрин) и нямам никакво намерение да уважавам мнението на другия, само защото е различен. И аз съм различен, но никой не уважава моето мнение.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Това предполагам се отнася за моя отговор?
    Ако е така, обиждам защото мога и защото ми е кеф, проблем? Кой ме кара да се занимавам с исляма ли? Ами може би факта че виждам конкретният пост, и публикуван така, ме дразни. Дразни ме самата религия и всичките простотии които ми е причинила косвено откакто съм дете, и които причинява и досега на хората. Това са едни паразитни мнения и нагласи за света, нямащи нищо общо с реалността, но които всеки се опитва да налага. Точно това което правиш и ти сега.
    И какво ти е причинила религията косвено?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си