- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Рамадан 2012 / رمضان 2012
Това(ако изобщо е истина) не променя факта, че си лигав гей и дразниш.
никога и никъде не съм казвал такова нещо, че съм гей, хетеросексуален съм, което автоматично означава, че извършваш клевета............... почервеняла мумийо.
Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 13:49
Тогава защо говориш като шибан педал и се лигавиш постоянно? Пък и дори да извършвам клевета, какво ще направиш, ще ме Caps-lock-неш до смърт ли?![]()
ами нищо бре, но това все пак говори с какъв събеседник си имам работа и колко сериозно мога да се отнасям към такъв човек.
Отказвам се.....Съжалявам че изобщо се захванах. Просто тамън си помисля, че малко ще ти дойде акъла, и ти подхвърляш поредната малоумщина. Не ми се занимава повече, мри си от болестта....
Няма да чета всички отговори.. прочетох само първия.. Добре не разбирам за кво трябва да обиждаш? Кой те кара да се занимаваш с исляма? Всеки си избира каква религия да изповядва, най-често бива възпитан с нея. Ами ти, ако беше роден в Турция или някоя арабска държава и беше мюсюлманин? Я се замисли малко.. не мога да повярвам как може да има толкова празноглави хора. И разбира се, че има и други мюсюлмани тук.. сякаш не живеят достатъчно турци в България..
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Това предполагам се отнася за моя отговор?
Ако е така, обиждам защото мога и защото ми е кеф, проблем? Кой ме кара да се занимавам с исляма ли? Ами може би факта че виждам конкретният пост, и публикуван така, ме дразни. Дразни ме самата религия и всичките простотии които ми е причинила косвено откакто съм дете, и които причинява и досега на хората. Това са едни паразитни мнения и нагласи за света, нямащи нищо общо с реалността, но които всеки се опитва да налага. Точно това което правиш и ти сега.
Никой не си избира каква религия да изповядва, а по-скоро умствените му способности и умственият му прогрес досега, предполагат на какво ниво е човека и дали изобщо изповядва религия. Религията е от инфантилни хора, за инфантилни хора. Съвсем ясно ми е че такива винаги ще има, но това не значи че трябва да ги толерирам, още по-малко пък уважавам.
Не съм толерантен, религията ме дразни, а исляма още повече (джамията ме събужда всяка сутрин) и нямам никакво намерение да уважавам мнението на другия, само защото е различен. И аз съм различен, но никой не уважава моето мнение.