- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Време ли е да се откажа?
Ами някой ако помни от предишните теми , а за тези които не помнят ще разкажа накратко.. с въпросното момиче се познаваме от близо 2 години, като аз оттогава имам силни чуства към нея, но тя си имаше приятел, след което имаше още един, временно сме били скарани, не сме говорили, преди 2 месеца пак започнахме да си говорим след което моите чуства пак откачиха.. преди 1 месец имаше Рожден ден, напраих и изненада не можах да отида лично , беше далече но и изпратих букет цветя , на което тя са зарадва много уж,...на моменти се се карали, като пак успях да разтопя ледовете.. На моменти се държи странно, вика ми Слънце , сладкиш, но пък не иска нищо.. е най накрая успях да измина тези 300 км и ходих да я видя.. от 12 до 3 съм пътувал.. прекарах 4 прекрасни часа с нея ... след което си тръгнах... толкова яко ми беше докато бях с нея.. мога по цял ден да седя и да я слушам.. тя е прекрасна , толкова красива , чаровна, всеки път като я видя се влюбвам отново и отново.. умна е , харектера и е точно за мен..с перфектното тяло.. знам че е идеалната жена за мен...и така де , по време като бях с нея.. опитах се да я целуна на което тя се отдръпна.. аз не я пуснах и пак се опитах, и тя ми каза не искам да ме целуваш.. викам защо? дошъл съм тук заради теб? и тя да ама сега не искам да си имам приятел преди да замина за София(заминава да учи там) ... след което на мен толкова кофти ми стана , че я оставих и се качих в колата, и пътувахме без да си говорим... тя викаше не се сърди , не е заради теб, който и да беше щях да му откажа, не си мисли че те отрязвам не сме малки вече да си мислиш така а-у.. Преди 2 седмици по телефона ми викаше ,че сърцето и е свободно за нова тръпка .. но явно не съм аз човека.. после и направих още една изненада , дадох и нещо което чакаше и искаше дълго време ... зарадва са пак почна да ме прегръща, но ми е ясно че това е приятелска..
Лошото е че не мога да съм с нея , но не мога и да съм и без нея.. гадно ми е когато е до мен и да не мога да я прегръщам , гадно ми е когато не си говорим , не се виждаме , започва да ми липсва.. Незнам какво да направя вече, да се опитам да не подържам връзка с нея.. или да продължавам да се опитвам да я спечеля,по друг начин.. Когато става дума за нея, направо изключвам и спирам да мисля.. Дайте малко акъл...
Може би - да, вече е време да се откажеш.
Пробвал си се - поздравления за това, че си имал смелостта и си опитал. Но явно тя не отговаря на твоите чувства или поне аз такъв извод вадя. Най - добре ,според мен, ще е да си запазиш приятелските отношения с нея.
Мацката иска да е свободна за студентския живот, т.е да си купонясва и да си вее женския полов орган без угризения, че на 300км има някой, който сърце дава за нея.
Да, откажи се.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупости, тя може да не иска, защото знае, че учението и за сега е по-важно от някакви авантюри.![]()
Ми да - откажи се вече. Право е момичето, че като няма как да се виждате често, няма смисъл от подобна връзка.
ами това не е точно така , защото сега не можем да се видим , но след няколко месеца, ще можем да се, ако не всеки ден то през 3-4 дена... тук има нещо друго и аз са досещам, най-вероятно просто не и допадам, знам ли поради каква причина.. бих направил всичко за да е щастлива, много държа на нея.. Докато тя е покрай мен , не мога дори за секунда да си мисля за друго момиче.. кофти е когато всичките тези чуства не са споделени.. да не ти отговарят на чуствата.. но такъв е живота гаден..
Не бързай, ако си струва и има начин да сте заедно. изчакай колкото е възможно. Ако наистина ти намеква или показва, че не иска да сте заедно вече е друго.
Дай и време.Не я търси.Ако има нещо повече от приятелство,тя сама ще те потърси и ще се опита да направи първата крачка,след като веднъж те е отрязала.А доколко има смисъл да се виждате веднъж седмично и да живеете на разстояние без стабилна връзка зад гърба си...прецени сам![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Направил си първата крачка,опитал си.Понякога се случва и така,не те е оценила.Може би ти не си улучил правилният момент,но няма как да знаеш.Не мисля,че е нужно да продължаваш да се бориш,не виждам желание от другата страна.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами да най-вероятно повечето сте прави направих каквото трябваше може би сега , ако тя иска ще ме потърси, само че никак не е лесно да се държа все едно не ми пука, да издържам без да и звъня/пиша.. липсва ми много в такива моменти... ако получа един шанс ще съм най-щастливото копеле на света.. но не виждам как ще стане.. трудно ще ми е и да я забравя щото я обичам повече от година вече..