Не става да отслабнеш с 10 кг за 14 дни. Не е тъй лесно, както я смяташ. Като толкова ти се иска пък, почни някоя диета от типа "4 свалени кг за 5 дни" или друга такава глупост, после ще си върнеш килограмите, ще се вразумиш и ще разбереш, че 10 кг се свалят с месеци, не за половин месец. Не си рискувайте здравето за глупости! Да позная, за море, нали? Или нещо подобно... То и аз искам да сваля 18 кг, ако питаш, защото наистина имам проблем с масата, но си поставям за цел да имам перфектна фигура до другото лято, което си е напълно възможно и ще е бавно и здравословно, без да ми се отпусне кожата или да получа още стрии, този път от рязко отслабване. Става бавно, но хубавите неща стават бавно, нали знаеш... Успех и дано не си навредиш на здравето с някоя безсмислена диета. А за трайно отслабване - спорт, поемане на по-малко калории, отколкото изразходваш, но да не ти пада калорийния прием под 1000 калории на ден, че е вредно. Има и др неща, които можеш да направиш за отслабване, но ако захвана да ти ги пиша... Мисля, че и сама знаеш доста, намери инфо и в нета, но от сигурни източници