Здравейте, казвам се Никола и през това лято ми е възложена задача от учителя ми по български да прочета специално книгите "Крадецът на праскови" и "Преди да се родя и след това" и после да му кажа какво съм разбрал.Работата е там, че 2/3 от лятото съм на море, а после почвам да работя пак и нямам време да чета.А пък на морето по цял ден ще съм с гаджето и няма как да и кажа - учителката ми даде книги да чета, не мога да ти обърна внимание...?! ... ии молбата ми е следната:.Ако може да ми дадете 10 реда и за 2-те книги, с които можете да ми кажете - героите, развитието,проблема,кулмин ация и т.н.Просто ми трябва да ми разкажете за тези 2 книги не много подробно.Видях и в интернета, но там са писани от известни критици(не разбрах нищо) или ако има това, което искам, е написано в много сложен вариант.Така, че моля да ми помогнете и да ми кажете г/д за 10 реда какво се разказва в тези 2 книги.Ще ви бъда мнооогоо благодарен, ще уважа всеки пост, който е дал отговор.Благодаря предварително!