Така накратко, че не е ми е много яко.. Имам приятелка с която сме от 3 месеца заедно, най-красивото момиче с което съм бил.. но, вчера правихме секс и свърших бързо. Принципно нямам голям опит в секса, не бях правил от 8-9 месеца сиг.., кат да е и предните пъти е било така. Нищо че съм с Durex Performa, пак е същото. И като ми прави орална, максимум минута и ми идва да свършвам, спирам я, после пак ама не трябва да е така.. Проблема е, че наистина ми харесва когато и доставам удоволствие, било то с пръсти, като аз и правя орална или по каквито и да е начини и ме натъжава факта, че като стигнем до секса и ще свърши бързо, а искам просто да удължа сексуалния акт, както и другите работи и пак повтарям, не само заради моето удоволствие, а и за нейното, защото то е важно за мен! Бихте ли ме посъветвали някакви техники за задържане или нещо от сорта..
Благодаря. Предполагам, че има говорено по този въпрос, но ми е малко трудно да намеря това инфо. Моля без да ми се подигравате, защото не е приятно...