.
Отговор в тема
Страница 11 от 34 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 827
    anonymous708973
    Guest
    Поздравявам те с "Алисия - Най-вървежен" значи

Мега фен Аватара на machoka
    NO4

Какво мислиш за днешният свят на 13-26 годишните) да ги разделим образно на 13-18 и 18-26 годишните.. какво за първите и какво за вторите... правилно ли се държат, има ли разлика с предишните поколения, по-затъпяли ли са, по-мързеливи ли са?
    какво за дрогата.. цигарите, алкохола.. повече ли употребяват? сякаш всичко стана по лесно достъпно. Нормална ли картинката на 15 годишни пияници по балконите по време на купони..
    какво за суб културите? дават ли ти по-добра социализация, помагат ли ти в интеграцията, ставаш ли по-лесно манипулируем с участието си в дадена суб култура?

Ами 18-26... какво значи 'няма работа'.. задължително ли да си мързелив, ако нямаш работа и се оплакваш от това? Имаме ли тесни специалисти, а имаме ли и общаци бачкатори? Какво означава да си лидер? Какво се изисква, за да поведеш хората към една кауза?

Въобще, светът на младите в България през твоя поглед)

ооо ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС ОСТАНА

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и после аз де, моля, моля, моля
    от самото начало чакам да си хвана мястото, но все пропускам

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абе я марш
    тука искаме лоши батковци
    не неизвестни..момичета.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    абе я марш
    тука искаме лоши батковци
    не неизвестни..момичета.
    хейт, хейт, хейт

Супер фен Аватара на Irti
    Мачок, напил съм се, кат' мачка с млеко. И ако някоя дума не я разбираш - не съм виновен, човече. Ще пиша бавно, но ще мисля бързо.

За пуберите ли ще говорим. Гадна тема. Гадна!

Не мога, не мога и не мога да приема това, което виждам. Виждам поле, гора от еднакви глави. Жестоката природа ги е лишила от нещо, но не мога да разбера какво точно. Самите усти са им зазидани. Не са зашити, защото шевовете лесно ще ги махнеш, а направо камъни са нахапали. Не обхващам всички. Има тук-там попадения, но като цяло едно дума не мога да хвърля с такива бледи хора. Контролират се от модата и това най-дразни, защото аз досега не съм имал такъв помисъл даже. Има много гняв и агресивност в малките. Когато бях на 12-13 ме пращаха големите за цигари и знаеш ли как съм тичал? Сега излизам от входа и тези малките, които се събират пред входа ми разправят "К'во става, бе комши?" Бах мама му. Какво стана тук? Направо гъдел да те хване. Гледам ръбкат се с ножове.. а.. у. А ние, като дребни "Удри, удри да ти еба майката" и след малко първи приятели. И без да се стремим можем да ги разберем какво ще кажат във всеки един момент. Да вземем например Зайка. Тя, нали е на 13? Малко путенце е, ама не става още и все пак да обясним, че мъдрото слово й бяга. Тя беше на столчето мисля, ама не си спомням да е отговорила с нещо съществено.. Аз стигам до извода, че са разглезени и зат'ва така се случва.

По-големите са друга бира, но и там има.. бе, чист простор знаеш ли какво е? Е, по-добре да не разбираш. И все пак това си е друго поколение, което се счита и което би трябвало да е по-умното, но и в това се съмнявам. По-умни са на тези години и доста от тях си следят мечтата. Учат си. Слушат си родителите, защото отдавна са разбрали, че те са ти приятели и няма смисъл да ги мразиш. Някой откриват секса, други наркотиците. Всеки поема по-различен път, но малко по-обмислен от баш хората, които влизат в пубера. Трети пък стават пропадналяци без цел. Може да е тръгнал зле, но ако не се оправи, когато трябва.. не и чакай. Други си бачкат. Едно е да мислиш за първата целувка на 11 и друго е да мислиш за първата надница на 13, а? Това е разликата. Тези в момента не мислят за пари (как да ги изкарат). Нямат цел. Отпиши ги.

Страшно мързеливи хора има от всички набори. Срамота. Най-мразя това да те мързи и да не си мърдаш гъза, за да направиш нещо по-въпроса. После "Дай, дай, ще взема как ще върна?". Много обичам да гледам хора, които работят. Още по-обичам да гледам старец, който едвам крета, ама цепи дърва за зимата. Уникално. Пленява доста повече от това да гледаш как маминото синче взема парички и продължава да взема докато завърши и взема още, когато почна пак да учи и накрая взема и взема, за да гледа семейството си. Накрая вземе та пукне щастлив. Е.. грозно е като туршия това нещо.

Това, което вземат е остатъка от това, което ние сме употребявали. Всичко е много лесно достъпно. Херцата е по-евтина от лепилото, ама херца ли е или брашно с тебешир, а де? Едно време тревата си беше нещо, което тука-така не се продаваше по парковете на всеки. И не се друсаше по кафета и обществени места. Имаше малко друсалки и се знаеше, кои са. Беше те страх да те хванат, защото знаеше, че вашите ще ги е срам после цял живот от теб. И сега предимно тревица вземат, ама нищо, че и те не знаят каква я пушат. Важното е да я вземеш, да я свиеш (но нищо, че това ти отнема солидно време, защото просто не знаеш как става) да я запалиш и да се чудиш, защо не те хваща (но нищо, че си гледал как го правят готините). Някак си ние друсахме, защото ни се друсаше. Защото искахме и имахме нужда, а не защото вървяхме по модата. При нас нямаше такива работи. Вдига ти адреналина по един такъв начин.. квартален. Хората, които са живяли в такъв квартал изпълнен с престъпления - знаят. Вземаш лепилото от магазина, прибираш го в джоба и знаеш, че това го вземаш за теб, а не да се издигнеш в очите на някое момиче да кажем. Ти го вземаш с доверени хора и отиваш в неговия свят, а не да те страх, че когато ти е най-яко - някой може да те обере, защото не отчиташ нищо. Много разлики, много нещо и много носталгия.

Не мога да ти кажа нормално ли е, защото и аз съм пропил от толкова малка възраст, че.. ама с малката разлика, че сме си криели от родители, пък те е страх, ако те усетят, пък се правиш на адекватен и въобще не си мислиш да се снимаш с шишето и да се хвалиш как и с кой си пил. Вземеш си един пич водка и го криеш по джобовете. Не го пиеш още на улицата както в момента. Седиш във вас и гледаш дали баща ти няма да се прибере и да ти ебе путката кьорава. Не се замъжваш с това, че държиш на пиене, а в същото време държиш на попа.. ето ти една случка: Малки сме, идва приятел в нас и ще пием. Ок. Какво ще пием - от ракията на бащата. Пий, пий, пий, но по едно време се сещаш, че дъртия ще види празното шише. Какво правим - допълваме с вода. И излизаме. Всичко ток. Обаче бащата решил да покани много добър приятел на блага, отлежала ракия. Е, като налял и като отпил с този човек и като се усетил за какво става въпрос и като потънал от срам - кой го е отнесъл после и каква е поуката от приказката? Не доливайте ракията с вода !

Мачок, утре рано ще отговоря на останалите въпроси, защото не издържам повече. Това го мъча от толкова време да го напиша и то г/д без грешки, че главата ме заболя. Много съм пиян, а ти ебани въпроси си задал. Пък и имам гости, Работа за опрашване.. вършене, де.
    Последно редактирано от Irti : 08-10-2012 на 20:08

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хейт, хейт, хейт
    nope,nope,nope

edit:Irtiiiiiii <3

Ако си забозил само в една субкултура - каква социализация ти дава? Трябва да се приобщиш качествено към колектива, обществото с най-различни възгледи. Особено в момента малките си менят мнението и исканията, както времето се мени. Днес са такива, а утре са други. Хората, които остават верни на някаква култура, но се интересуват и от други работи - евала. Но цял живот да се интересуваш от едно, само за него да приказваш и да се опиташ да останеш истински на него - не е полезно. Точно тук ти мъти мозъка и те хипнотизира. Защо се стремиш да се срещаш с еднакви хора и само с такива да имаш някаква връзка, като има толкова много.. толкова различни.

Няма работа има две страни. Едната, когато наистина няма работа тук и там. Всъщност работа си има навсякъде, ама пари няма. Поръчки няма. Фалити има. Тя си седи там, но тези неща я спъват. Другата е, когато просто не ти се работи. Даже съм говорил с хора, които са студенти само и само, за да не работят, а за да учат. "Работата не е за мен, не мога. По-добре седи и се прави, че учиш. Има време за нея." Много хора пък са без работа, защото никой не ги наема. За мен е много срамно и долно човеците да искат да работят и да се трудят, а да не могат. И не защото ги мързи, а просто защото никой не им дава възможност. Особено на младите. Ще отговоря и на друг въпрос. Срамно е, когато някой с висше ти вземе местото и в същото време нищо не разбира. Поне да го беше научил, като хората да не те е яд после. И какви са тези тесни специалисти, смотани? Повечето не знаят какво става. Доказал съм, че образованието не е мерило за парите, които може да изкарваш. РАЗБЕРЕТЕ ГО! Това, което мама и тати са ви платили не се знае дали въобще ще ви се отплати после. И разберете, че ние "нормалните" сме изкарвали повече пари от вас и стига да имаш желание ще продължаваме да изкарваме. От тази тема ми се повдига!

За да си лидер трябва да имаш силна ръка, за да зашлевиш този, който го заслужава и в същото време трябва да имаш силна дума, за да го успокоиш без да го зашлевиш. Трябва да обичаш това, което защитаваш и за което се бориш, трябва да знаеш как да поведеш хората да са до теб и как да не ги загубиш. Трябва да свикнеш да отнасяш подигравки и да ти плюят на каузата. И когато свикнеш, не бягай от това, в което си се превърнал, а го доразвий. Привествай го, но не давай каузата да ти влезе в главата и само тя да е там. Достатъчно е да поведеш хората към нещо, когато наистина искаш то да стане. Важно е да ги заразиш с твоя песимизъм, надежда за нещо. И да им покажеш истински важното. И както казах по-горе.. ще ти е трудно сам.

Еми за младите аз казах г/д под въпросите. Един съвет ще им редя. Внимавайте с кой се ебавате, защото хората от улицата могат да се бият гадно. И на някой такъв не му пука дали ще ти обърне нослето на три страни, защото ти си му най-малкият проблем.

Не съм лош батко. Не съм лошо момче. Нормален човек съм. Обикновен.

Включването беше от Ирти, който още спи с болки в главата и който отива да пие кафе и да пафи цигари.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от MASON1 Виж мнението
    Това много зависи от чуждия мъж
    И си вярваш......

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ако си забозил само в една субкултура - каква социализация ти дава? Трябва да се приобщиш качествено към колектива, обществото с най-различни възгледи. Особено в момента малките си менят мнението и исканията, както времето се мени. Днес са такива, а утре са други. Хората, които остават верни на някаква култура, но се интересуват и от други работи - евала. Но цял живот да се интересуваш от едно, само за него да приказваш и да се опиташ да останеш истински на него - не е полезно. Точно тук ти мъти мозъка и те хипнотизира. Защо се стремиш да се срещаш с еднакви хора и само с такива да имаш някаква връзка, като има толкова много.. толкова различни.
    Напълно съм съгласна. Много хубаво написано и казано. Браво!

образованието не е мерило за парите, които може да изкарваш.
    И това е страшно вярно. Жалко че, много хора отказват да го осъзнаят/приемат.

И когато свикнеш, не бягай от това, в което си се превърнал, а го доразвий.
    Страхотен завършек!
    Бях скептично настроена към този горещ кът в началото, но мачока задава наистина добри въпроси, и има някои потребители които заслужават да им четеш отговорите.

NO5

Какво щеше да направиш в следните ситуации:

1. Озоваваш се на пустинен остров и не се очертава скоро някой да те спасява от там.
    2. Озоваваш се на пустинен остров, но този път той е някой от ареалите на Малдивските о-ви, като го споделяш с дългокрака-дългокоса черна мацка с плоско коремче и стегнато дупе (или пък някоя по твой стереотип) и делите един шезлонг иии пак няма изглед за скорошно спасение ;P
    3. Разхождаш се вечерно време и чуваш от съседната уличка крясъци на жена

4. Блъска те авомобил и оставаш в инвалидна количка (ДА НЕ ДАВА ГОСПОД)

5. Отиваш да ти правят кола маска на цялото тяло, но се оказва неработен ден, а довечера ше ебеш най-яката путка на столетието, при това у вас!

6. Качваш се в такси от вас до центъра, като накрая сметката се оказва 105BGN (по няква причина не си следил машинката)

7. Подаряват ти новоредно, още неотворило очички котенце/кученце.

8. Племе от туземци на о. Джигибубратайонахомейкело мбра те кани за свой вожд!

9. .. се озовеш в една килия с 160кг (140кг чиста мускулна маса) хомосексуалист, осъждан за блудство с деца, който те гледа тъпо и въздиша тежко, с някаква искрица в погледа

10. .. ти предложат брак!

Аз и рожбите ти благодарим за свежото участие!

ME!

айде, казвай годините и местоположението, докато чакаме Ирти да се намъдрува на въпроса с мацката

15 години, София.

тва е мъжко нали

Мхм.

Мега фен
    питай го нещо за аватара и никнейма
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Heaven

Мега фен
    Град
    <3
    Бива ли такова нещо? Уби мечтата на поне 5 женски.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Извинявам се за спама, но мачок би ли си погледнал ЛС тата моля

1. Веднага мисля как да направя алкохол от кокоси и оставам за цял живот там без да ме спасяват.

2. Аз за едни кокоси съм готов да остана там, а ти ми говориш за пиче, което му се завира пясък навсякъде. Защо не се загубя на такъв остров, бе? ЕХ!

3. Винаги съм си мечтаел да изнасиля жена. Възбужда ме много, че се дърпа, но това е само мечта и не бих го направил. Ако чуя ще ида да видя какво става, ако трябва ще помогна, ама ако вряка залудо - ебати боя!

4. Не искам да отговорям. От някой неща боли, Мачок.

5. Аз и сега си еба най-яката путка до момента, а имам вълна за два китеника, един губер и даже ще стигне да напълним едно малко, плюшено меченце.

6. Ще му кажа, че нещо има грешка, ако се пробва да се ебава с грешния човек - много лошо, ама не за мен.

7. Не съм сигурен дали ще го отгледам. Бих го отказал любезно.

8. И да имам мацки с плоски коремчета и стегнато дупе ли? Е, вожд ставам още сега, ако някой реши да ме покани.

9. Че това са си добри кила за едно здраво маризене. Бих го изнасилил, а може да се редуваме. Важното е да участваш в секса. Отделно от майтапа, ама да знаеш, че тежките падат на земята наистина тежко и болезнено. Опит, майка.

10. Ако има някоя дърта с пари, която ме иска казвам - ДА!

Аз пък благодаря за въпросите, благодаря на тези, които са отделили време да четат и на тези, които им е било интересно. Беше ми приятно. Бъдете щастливи.

И разбира се.. Да ви еба!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Да живее Ирти
    Давай да чуваме чушкопекЯ
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    3. Винаги съм си мечтаел да изнасиля жена. Възбужда ме много, че се дърпа
    meeh
    me gusta :3

И разбира се.. Да ви еба!

btw, възбужда ли те как серийните убийци заплашват женските си жертви в хорър филмите? :3 За да не е спам, можеш да ми отговориш на ЛС, ако желаеш. :3 (интересно ми е :3 хаха)

а това за плюшеното мече ме разби
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си