- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
Аз, искам аз!!!
niceee във Варна ли живееш? )
п.с. и сиии 20+ годинки нали така беше)))
Houston, we have a problem....
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Значи съм 100% прибран.
Хах, освен том и джери друго не си спомням в момента.
Честно ли? Когато чуя разсъждение в което има логика и личи, че е вложена доста мисъл. Такава нямам, не се стремя да бъда добър спрямо другите, гледам себе си преди тях. Зрял? Смятам, че съм. Хмм, победител да, завоевател не бих казал, отново идеята ми е чужда. Ако трябва да съм честен, от момента в който почне да разсъждава! (11/12 годишна възраст, поне на мен тогава почна да ми идва акъла). Не бих простил всяко действие с последици върху някой от нас за което не ми даде логична причина, за всичко останало, не компромис ами направо ще я подкрепя! Единственото нещо което искам от хората когато твърдят или правят нещо е да имат основателна причина.
И аз благодаря, голяма част от въпросите бяха наистина интересни и на всички се извинявам ако някъде съм бил неясен или сте ме разбрали погрешно, но писменото изразяване на разсъждения не ми е силна страна.
Някой има ли на ред, или аз да се нареждам :d
ДрагънЛейди си е наред.
Дам и си чакам въпросчетата![]()
И кО Ут туй бе,момко?Да ти направя баничка с късмети?
ПС:Много добре се развива тая темичка,сега имах време да я прегледам и останах изключително доволна от дискусиите.Браво на @Irti за споделеното,има доста истина в думите му и въпреки че не мога да се съглася за всичко с него,с ръка на сърцето му казвам едно голямо ЕВАЛА-за мисленето,за хъса за живот и развитие и най-вече за това,че в пъти е надраснал наборите си в идейно-мислен план.Ще следя с интерес и останалите отговори![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не те плюя,забавно ми еИ какво като си ми направил комплимент?Трябва да драпам от благодарност и да седя на задни лапи като щастливо кученце ли?Не разбрахте ли,че публичните клиширани свалки са смешни и елементарни...А,и на всичкото отгоре съм щастливо обвързана,така че...приятен ден/нощ от мен
И все пак благодаря за комплимента...
Много си проста ма офцо, не стига , че момчето ти направи комплимент(нещо, което едва ли получаваш често) ами вместо да му кажеш едно благодаря и да приключиш ти се правиш на интересна можели си толко просто парче
Законът е закон,
но той врата в полето е
двоен пост
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2012 на 23:05
Законът е закон,
но той врата в полето е
Може ли да е толкова куха лейка, то е ясно , че гаджето и е некъф ретард, свестен човек с нея няма да се хване
Законът е закон,
но той врата в полето е
Айде,айде,пак се започнаха грубостите.Нямате почивка значи.Не съм длъжна да благодаря и да подскачам от радост на всеки непоискан комплимент,който получа.А колко често ги получавам,си е моя работа,не се безпокой за мен...
Блъди,ти пък как разбра какво знам и какво не?А т'ва с гаджето ми няма абсолютно нищо общо.Както съм казвала и по-рано,за мен в тая скапана образователна система образованието е последния критерий,по който деля хората.Други качества и умения в днешно време са много по-ценени и търсени в цял свят,отколкото един лист хартия.Но хайде да приключим със спама в темата.Давайте си по живо по здраво и стига вече сте си търсели обект за заяждане...Приятна вечер от мен![]()
абе тоя лист хартия може да бъде еквивалент на доста години обучение, магистратури, докторантури и т.н., ама айде да не задълбаваме в темата))
на ход е DragonLady, на която ще задам въпроси след известно малко време ;P
РУСОКОСКЕ, ти се заяждаш НЕ ние! Много си надменна ми се струва.
НО не се радвай, че имаш много обожатели, евтината стока има много потребители!!!
Нищо лично! Бъди щастлива и... обичана!!!
Не съм нито евтина,нито надменна.Точно ако бях такава,щях да ти се обяснявам надълго и нашироко колко съм трогната от комплиментите на този или онзи,в частност и от твоя.А обикновено,когато човек направи комплимент очаква след общоприетото "благодаря" и нещо повече насреща.Това,че не го получаваш в случая,не ме прави високомерна,тъпа или превзета.Защото аман от такива "възпитани" и "земни" ОБВЪРЗАНИ представителки на нежния пол,дето само чакат капчица чуждо мъжко внимание и айдееее,юруш на безплатните банани! И ако не беше регистриран в сайта от няма и месец и беше чел и други мои постове,нямаше да мислиш така...
Както и да е.Извинявай,ако съм те засегнала или обидила с нещо.Мерси за пожеланието,бъди жив и здрав,щастлив и най-вече се радвай на живота.Have a nice day
![]()
НО1
DragonLady да приемем, че не знам почти нищо за теб.. какъв живот водиш? Щастлива ли си? Тежи ли ти нещо? Кои са хората, с които споделяш проблемите и неволите си? Кое е водещото нещо в живота ти в момента - един вид за какво живееш? Чувстваш ли се полезна на обществото? Имаш ли угризения за нещо? Живееш ли в света, в който би искала и с хората, с които би се чувствала най-добре?
Какво мислиш за родителите си? Ясно е, че всеки ще си ги похвали, НО: В какво ги обвиняваш, какво не успяха да ти дадат, къде направиха пропуски, кое е нещото, което би променила свързано с тях?
От колко време си с приятеля си? В началото сексът беше друг, нали, признай си?! По какво се различаваше - беше ли ти интересно, може би го правихте по-често или на разнообразни менста? Преди колко години беше това? Липсват ли ти тогавашните ти отношения с него, сравнени със сегашните (може би по-уравновесени, малко по-скучни и ежедневни)? Кой кого свали - той теб или ти него? Някога фантазирала ли си си, че си мръсница и те чукат едновременно той и още някой мъжкар? Обичаш ли да се чукаш? А косата не ти ли пречи в сеска, не се ли скубеш често без да искаш? Повече обичаш да ти го набиват рязко или по-скоро ти да си водещата и да контролираш парада? Падаш ли по сладка болка в секса - да те държат скубейки за косата, да ти отварят краката и да ги държат силно разтворени или нещо друго, което ти причинява сладникава болка, която не искаш да спира?