.
Отговор в тема
Страница 16 от 34 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 827
    Мега фен
    На повечето въпроси преигра
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Мъжът ти - на колко години е, с какво се занимава в момента, с какво се е занимавал преди?

На 27 е. Не мисля, че е коректно да говоря нещо толкова лично за друг човек, било то и най-близкият ми
    Мафиот ли е, защото това е обикновен въпрос какво работи човек? Нищо лично не е според мен.

Май по-скоро е безработен?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    (Мисля, че се надценяваш. Интересно ми е какво значи: "видяла съм много от живота"..)
    Че съм изпадала в ситуации, които определено не се случват на всеки, и е доста трудоемко да се измъкнеш от тях. Виждала съм неща, които на никой не пожелавам да види, и съм усещала неща, които не бих пожелала и на най-големият си враг.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Мафиот ли е, защото това е обикновен въпрос какво работи човек? Нищо лично не е според мен.

Май по-скоро е безработен?

Не, не е мафиот, и не се занимава с нищо не законно. И да обикновен е въпроса, но нямам право да споделям неща, които не са свързани с мен. А дори и да беше безработен, не мисля, че е срамно, в сегашните икономически условия.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-19-2012 на 15:22

Мега фен
    Град
    <3
    Че съм изпадала в ситуации, които определено не се случват на всеки, и е доста трудоемко да се измъкнеш от тях. Виждала съм неща, които на никой не пожелавам да види, и съм усещала неща, които не бих пожелала и на най-големият си враг.
    мф така като говориш нищо не казваш
    и аз мога да кажа същото, ма т'ва не значи, че съм видяла много от живота
    на двайсЕ години си, почти през целия си живот сигурно си гледана от мама и тати (което няма лошо и е нормално), но явно не знаеш какво още те очаква и с какво наистина ще се сблъскваш. След като заживееш сама, плащаш си сама сметките, или не можеш, понеже нещо не ти стига (не дай си боже), след като се чудиш кое, как, защо и от къде, тогава говори, че си видяла много от живота.
    Казвам всичко това, защото сме на една възраст и се учудвам лекичко, че имаш някакъв такъв мироглед. Не твърдя, че моя е прекрасен и че съм нещо невероятно (дори съм ужасна в много неща), но гледам да гледам реално на нещата (което ми идва в повече *бум*)
    Ох, отплеСнах се, съжИлявам.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-19-2012 на 15:28
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    мф така като говориш нищо не казваш
    и аз мога да кажа същото, ма т'ва не значи, че съм видяла много от живота
    Някой неща не са за публично споделяне.

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Съжалявам че се намесвам в темата, но имам въпрос.

Казваш това за човек, когото познаваш от няколко месеца, колко сериозни да са били тези ваши скандали? Даваш ли си сметка, че когато заживеете под един покрив нещата ще се променят, ще имате много повече задължения и по-малко свободно време, следователно ще сте по-изнервени и скандалите ще зачестят? Как можеш да си сигурна че тогава няма да ти посегне?
    Повечето от тях не са били сериозни, но е имало и такива, чиито изход е можело да бъде дори и раздяла, ако липсваше умението за постигане на компромиси. Наясно съм, че заживеем ли заедно, скандалите ще зачестят, няма да имаме толкова много време за другият, което допълнително внася напрежение, което рано или късно ескалира под формата на скандал. Сигурна съм, че няма да ми посегне, защото съм го виждала в най-лошата му светлина, и в най-изнервеният му и вбесен вид, за който в някои случай аз съм била причината.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:29

Banned Супер фен
    А, знаеш ли, какво го е накрало да ти предложи брак? Или заедно сте го решили?
    И как ти предложи?
    И защо брак? Повечето хора първо заживяват заедно, примерно. Или показността е важна?

(Нямам си идея какво се прави в тази тема, но ми стана интересно и реших да питам. )

ЕДИТ: И най-важното - бременна ли си? Затова ли?
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 08-19-2012 на 15:34

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Едва ли темата някога е била по-интересна....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    Повечето от тях не са били сериозни, но е имало и такива, чиито изход е можело да бъде дори и раздяла, ако липсваше умението за постигане на компромиси. Наясно съм, че заживеем ли заедно, скандалите ще зачестят, няма да имаме толкова много време за другият, което допълнително внася напрежение, което рано или късно ескалира под формата на скандал. Сигурна съм, че няма да ми посегне, защото съм го виждала в най-лошата му светлина, и в най-изнервеният му и вбесен вид, за който в някои случай аз съм била причината.
    лол, а защо мислиш това, което каза и Миминко? (т.е. не отричам, че е не е вярно, или пък, че точно така ще стане)
    Обичате се и си позволявате да имате скандал, който е можело да доведе до раздяла? Бихте ли си позволили скандалчета, когато заживеете заедно? Ти това за нещо нормално ли го приемаш? Нещо като писан закон? Нещо, което присъства като традиция, когато двама души се съберат да живеят под един покрив? Мислиш ли, че двамата заедно бихте могли да предотвратите това? А ако само единият го осъзнава и разбира, а другия си знае своето? Има ли го изобщо този феномен и ако го има, мислиш ли, че сте един за друг? А хубаво ли е това, че си го виждала в най-изнервения му и вбесен вид?
    Съжалявам отново.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За края на една връзка имат вина и двете страни, а не само едната. З
    Последно редактирано от ledenakrasota : 08-19-2012 на 15:48
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Варна
    А не са ли няколко месеца прекалено малко време, за да твърдиш така смело че си виждала най-лошото в него?
    Да, малко са неотричам, но в предвид колко бързо се развиха отношенията ми с мъжа ми, смея да твърдя, че съм го виждала и на 7мото небе, и като дявола от 9тият кръг на ада.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    А, знаеш ли, какво го е накрало да ти предложи брак? Или заедно сте го решили?
    И как ти предложи? Не, не нзам, но предполагам любовта му към мен, и това, че е усетил, че аз съм човекът за него. Бяхме отишли за една нощ в едно хотелче в околията на града, просто за да избягаме малко от сивото ежедневие. В стаята ни имаше и вана, която той под оправданието, че отива да се изкъпе, беше напълнил и направил с много листенца от рози и пяна. Завърза ми очите с едно сатенено шалче, съблече ме ( в него момент си помислих, че е решил да ме скъса от секс ), и ме понесе на ръце. По едно време усетих как тялото ми се потапя във вода, и как ми става топличко. Когато отворих очи, той ме целуна, а после ми каза погледни на ляво, когато поглднах имаше тъмно синя кутиика с годежен пръстен в нея. Сигурно поне едно 5 минути съм седяла като ударена от гръм. После само повтарях Да, да, да като ненормална Неможех да повярвам, че ми се случва, беше като сън!
    И защо брак? Повечето хора първо заживяват заедно, примерно. Или показността е важна? Показността и двамата не я харесваме, не е заради това.

(Нямам си идея какво се прави в тази тема, но ми стана интересно и реших да питам. )

ЕДИТ: И най-важното - бременна ли си? Затова ли? Не, не съм бременна. Пазим се.

Мега фен
    Град
    <3
    Миш, не си ме разбрала правилно. Караници винаги има, но те са заедно от толкова малко време и както ДрагънЛейди твърди, вече са се карали много пъти и много сериозно(това лично за себе си го поставям под въпрос, но всеки с мнението си). Представяш ли си какво ще стане, когато тези двамата започнат да делят всичко, да плащат сметки, да си разпределят домакинските задължения и нямат достатъчно време един за друг?
    мхмхмхм разбирам и на мен ми е чудно..

DragonLady, значи твърдиш, че някоИ неща, на които отказа да отговориш са прекалено лични, ама да разказваш в подробности как ти е предложил, не е нещо лично и интимно?
    4XCOKИ

Град
    Варна
    лол, а защо мислиш това, което каза и Миминко? (т.е. не отричам, че е не е вярно, или пък, че точно така ще стане)
    Обичате се и си позволявате да имате скандал, който е можело да доведе до раздяла? - Бихте ли си позволили скандалчета, когато заживеете заедно? Скандала не пита може или не, той е просто израз на натрупани нагитиви и напрежениеТи това за нещо нормално ли го приемаш? Нещо като писан закон? Нормално е, само ако е в определени граници, а не всеки ден скандали за няма си и нищоНещо, което присъства като традиция, когато двама души се съберат да живеят под един покрив? Това дали 2ма души ще се карат като заживетят заедно зависи само и единствено от тях самитеМислиш ли, че двамата заедно бихте могли да предотвратите това? Да, има ли желание, има и начинА ако само единият го осъзнава и разбира, а другия си знае своето? Не сме корави глави, за да не можем да разберем гледната точка на другият Има ли го изобщо този феномен и ако го има, мислиш ли, че сте един за друг? Още преди няколко месеца се убедих, че сме един за друг, и не мисля, че като заживеем заедно ще се караме нон стоп. да може да има някоя караница, но със сигурност ще я разрешим като рзбрани хора.А хубаво ли е това, че си го виждала в най-изнервения му и вбесен вид? По скоро да, поне знам какво да очаквам от него, когато не е на себе си.
    Съжалявам отново.
    DragonLady, значи твърдиш, че някоИ неща, на които отказа да отговориш са прекалено лични, ама да разказваш в подробности как ти е предложил, не е нещо лично и интимно?

Прекалено лични, защото в случая не засягаха мен, а партньора ми.
    Разказах толкова подробно защото може да послужи на някой да направи хубава изненада на половинаката си ( не казвам за годеж, а просто за някакъв повод ).
    Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:59

Мега фен
    Град
    <3
    Прекалено лични, защото в случая не засягаха мен, а партньора ми.
    Разказах толкова подробно защото може да послужи на някой да направи хубава изненада на половинаката си ( не казвам за годеж, а просто за някакъв повод ).
    да бе, добре..
    то и като казваш, че му правиш свирки и му харесва пак засягат него (примерно)
    /Звуча гадно, нямам лоши чувства../
    4XCOKИ

Град
    Варна
    да бе, добре..
    то и като казваш, че му правиш свирки и му харесва пак засягат него (примерно)
    /Звуча гадно, нямам лоши чувства../
    Да така е не отричам, но тогава засягат и мен и него, а опоменатият по горе въпрос, засягаше само него, затова нямам право да отговоря.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ти бягала ли си от часовете по български когато са ви преподавали граматичните норми?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Варна
    Лейди, прекалено сигурна си в човек, който не познаваш достатъчно и залагаш твърде много на толкова нова връзка.Ще го отречеш, ясно ми е, аз го казвам без лоши чувства.
    Приемам го като съвет, от по зряла и семейна жена. Да си прекалено сигурен в нещо или някякого, почти винаги води неволи след себе си

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Не мога да повярвам просто.
    на 20 години си мислиш, че си видяла ''много'' от живота
    нищо не си видяла дефакто
    и начинът, по който ти е предложил е страшно мил, съгласна съм
    ама как за 5 месеца, че и по-малко, реши, че си го опознала толкова, че да се съгласиш да се омъжиш за него, по дяволите?!

ужас
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на adoreher
    липса на внимание откакто се помни
    не че нападам или нещо, мнение изразявам

Супер фен Аватара на djipsito
    Що се опитвате да я "хванете в крачка", не разбирам ? Кво значение има за вас дали е истина това, което говори или просто й се иска да е така и що се опитвате едва ли не да я ... разобличите в нз кво. Така звучите де... Злобеете ли или се опитвате да я "предпазите" със съвети (които явно не са й нужни) ?

И наистина .. кво ви ебе кво прави, с кого, защо и как... ?!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Що се опитвате да я "хванете в крачка", не разбирам ?
    Това щях да питам и аз. Ще каже човек, че вас ви кара да се жените на по 20. Много евтино издребнявате, много.

Темата е хубава, въпросите на мачока са интересни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на chushkopek
    Лейди, прекалено сигурна си в човек, който не познаваш достатъчно и залагаш твърде много на толкова нова връзка.Ще го отречеш, ясно ми е, аз го казвам без лоши чувства.
    Най-точно казано.

@ВиоленЦа и джипсито: Защото ни е интересно какво ще каже?

П.С Е*аси.....2 дена да не гледам форума и миминко и щтрудела ми обраха въпросите. :Д
    Последно редактирано от chushkopek : 08-19-2012 на 20:37

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    @Виоленза и джипсито: Защото ни е интересно какво ще каже?
    Ако ви беше интересно какво ще каже, щяхте да четете отговорите й и дотам. Те направо се опитват да я разубеждават да се омъжва, обясняват й колко било рано и как не можело да се вярва на нейния.

И се чете Виоленца.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

аз кога съм

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ако ви беше интересно какво ще каже, щяхте да четете отговорите й и дотам. Те направо се опитват да я разубеждават да се омъжва, обясняват й колко било рано и как не можело да се вярва на нейния.

И се чете Виоленца.
    Напротив. Никой не я разубеждава, задават въпроси в което проблем не виждам.

Извинявам се, ще знам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Не мога да повярвам просто.
    на 20 години си мислиш, че си видяла ''много'' от живота
    нищо не си видяла дефакто
    и начинът, по който ти е предложил е страшно мил, съгласна съм
    ама как за 5 месеца, че и по-малко, реши, че си го опознала толкова, че да се съгласиш да се омъжиш за него, по дяволите?!

ужас
    Прави ми впечатление, че от 2-3 месеца иззлобяваш доста. Преди беше по-миличка.
    Пък и нито аз, нито ДрагънЛейди (предполагам) не очаквам да разбереш подобно решение, предвид факта, че най-дългата ти връзка е била 4 месеца, както сама каза.
    Има връзки, в които се ходи само по кафета, има и връзки, в които нещата се развиват на много високи обороти.

Хора, мисля, че иззехте функцията на мачока :д
    Ама и аз ще питам пък.

ДрагънЛейди, мачока ти зададе въпроса "Не е ли лицемерно да се отнасяш по същия начин със сегашния, както си се отнасяла с бившия?". Не мисля, че го разбра. Той имаше предвид... не е ли лицемерно да вярваш в бъдещето ви заедно, както си вярвала в бъдещето ти с бившите?

Не насаждам мое мнение, ако така е прозвучало.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-20-2012 на 07:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си