- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
На повечето въпроси преигра
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Че съм изпадала в ситуации, които определено не се случват на всеки, и е доста трудоемко да се измъкнеш от тях. Виждала съм неща, които на никой не пожелавам да види, и съм усещала неща, които не бих пожелала и на най-големият си враг.
Не, не е мафиот, и не се занимава с нищо не законно. И да обикновен е въпроса, но нямам право да споделям неща, които не са свързани с мен. А дори и да беше безработен, не мисля, че е срамно, в сегашните икономически условия.
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-19-2012 на 15:22
мф така като говориш нищо не казваш
и аз мога да кажа същото, ма т'ва не значи, че съм видяла много от живота
на двайсЕ години си, почти през целия си живот сигурно си гледана от мама и тати (което няма лошо и е нормално), но явно не знаеш какво още те очаква и с какво наистина ще се сблъскваш. След като заживееш сама, плащаш си сама сметките, или не можеш, понеже нещо не ти стига (не дай си боже), след като се чудиш кое, как, защо и от къде, тогава говори, че си видяла много от живота.
Казвам всичко това, защото сме на една възраст и се учудвам лекичко, че имаш някакъв такъв мироглед. Не твърдя, че моя е прекрасен и че съм нещо невероятно (дори съм ужасна в много неща), но гледам да гледам реално на нещата (което ми идва в повече *бум*)
Ох, отплеСнах се, съжИлявам.
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-19-2012 на 15:28
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Някой неща не са за публично споделяне.
Повечето от тях не са били сериозни, но е имало и такива, чиито изход е можело да бъде дори и раздяла, ако липсваше умението за постигане на компромиси. Наясно съм, че заживеем ли заедно, скандалите ще зачестят, няма да имаме толкова много време за другият, което допълнително внася напрежение, което рано или късно ескалира под формата на скандал. Сигурна съм, че няма да ми посегне, защото съм го виждала в най-лошата му светлина, и в най-изнервеният му и вбесен вид, за който в някои случай аз съм била причината.
Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:29
А, знаеш ли, какво го е накрало да ти предложи брак? Или заедно сте го решили?
И как ти предложи?
И защо брак? Повечето хора първо заживяват заедно, примерно. Или показността е важна?
(Нямам си идея какво се прави в тази тема, но ми стана интересно и реших да питам.)
ЕДИТ: И най-важното - бременна ли си? Затова ли?
Последно редактирано от БожиятАгнец : 08-19-2012 на 15:34
Едва ли темата някога е била по-интересна....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
лол, а защо мислиш това, което каза и Миминко? (т.е. не отричам, че е не е вярно, или пък, че точно така ще стане)
Обичате се и си позволявате да имате скандал, който е можело да доведе до раздяла? Бихте ли си позволили скандалчета, когато заживеете заедно? Ти това за нещо нормално ли го приемаш? Нещо като писан закон? Нещо, което присъства като традиция, когато двама души се съберат да живеят под един покрив? Мислиш ли, че двамата заедно бихте могли да предотвратите това? А ако само единият го осъзнава и разбира, а другия си знае своето? Има ли го изобщо този феномен и ако го има, мислиш ли, че сте един за друг? А хубаво ли е това, че си го виждала в най-изнервения му и вбесен вид?
Съжалявам отново.
4XCOKИ
За края на една връзка имат вина и двете страни, а не само едната. З
Последно редактирано от ledenakrasota : 08-19-2012 на 15:48
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
DragonLady, значи твърдиш, че някоИ неща, на които отказа да отговориш са прекалено лични, ама да разказваш в подробности как ти е предложил, не е нещо лично и интимно?
Прекалено лични, защото в случая не засягаха мен, а партньора ми.
Разказах толкова подробно защото може да послужи на някой да направи хубава изненада на половинаката си ( не казвам за годеж, а просто за някакъв повод ).
Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:59
4XCOKИ
Ти бягала ли си от часовете по български когато са ви преподавали граматичните норми?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не мога да повярвам просто.
на 20 години си мислиш, че си видяла ''много'' от живота
нищо не си видяла дефакто
и начинът, по който ти е предложил е страшно мил, съгласна съм
ама как за 5 месеца, че и по-малко, реши, че си го опознала толкова, че да се съгласиш да се омъжиш за него, по дяволите?!
:с
ужас
липса на внимание откакто се помни
не че нападам или нещо, мнение изразявам![]()
Що се опитвате да я "хванете в крачка", не разбирам ? Кво значение има за вас дали е истина това, което говори или просто й се иска да е така и що се опитвате едва ли не да я ... разобличите в нз кво. Така звучите де... Злобеете ли или се опитвате да я "предпазите" със съвети (които явно не са й нужни) ?
И наистина .. кво ви ебе кво прави, с кого, защо и как... ?!
Първоначално написано от antifashionshit
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Прави ми впечатление, че от 2-3 месеца иззлобяваш доста. Преди беше по-миличка.
Пък и нито аз, нито ДрагънЛейди (предполагам) не очаквам да разбереш подобно решение, предвид факта, че най-дългата ти връзка е била 4 месеца, както сама каза.
Има връзки, в които се ходи само по кафета, има и връзки, в които нещата се развиват на много високи обороти.
Хора, мисля, че иззехте функцията на мачока :д
Ама и аз ще питам пък.
ДрагънЛейди, мачока ти зададе въпроса "Не е ли лицемерно да се отнасяш по същия начин със сегашния, както си се отнасяла с бившия?". Не мисля, че го разбра. Той имаше предвид... не е ли лицемерно да вярваш в бъдещето ви заедно, както си вярвала в бъдещето ти с бившите?
Не насаждам мое мнение, ако така е прозвучало.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-20-2012 на 07:06