.
Отговор в тема
Страница 17 от 34 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 827
    Супер фен Аватара на Irti
    миминко, ти не беше ли жената с 2-3 деца, бракове и разводи, свободно чукане и цицести снимки? Не я разубеждавай. Всеки прави грешки и всеки си пати от тях, но тя може и да не направи.. за разлика от теб.

Оставете я. Мачок, делни ги тези коментари и този също. Изчисти темата.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    миминко, ти не беше ли жената с 2-3 деца, бракове и разводи, свободно чукане и цицести снимки? Не я разубеждавай. Всеки прави грешки и всеки си пати от тях, но тя може и да не направи.. за разлика от теб.

Оставете я. Мачок, делни ги тези коментари и този също. Изчисти темата.
    Доколкото аз съм виждала по мненията и тук-таме,едва ли @miminko се чука свободно наляво-надясно,щом е спала с трима,които,доколкото аз разбрах,са били сериозни връзки.А разводът не е нещо срамно,защото е по-добре да се разделиш и да потърсиш щастието си другаде или сам/а,отколкото да стоиш по навик или заради децата с някого...Да,всеки прави грешки,но не защото непременно го иска,а защото така се случва.Това не е повод за подигравки и ирония от твоя страна...

Едит:Съжалявам за намесата,но чувството за справедливост надделява у мен.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ина, чак пък да иззлобявам
    не преувеличавай
    и нейната връзка не е кой знае колко по-дълга
    а аз не твърдя , че съм видяла 'много' от живота, щото нищо не съм видяла и на 17 мисля, че си е съвсем в реда на нещата да си нямал връзка от порядъка на 1 година, 2,5 или нещо такова
    вече съм аут аз.
    тей е, много съм злобна и доста завиждам за страхотната коса и годежен пръстен :/

Ирти, може и да е направила грешки, но от тях има прекрасни деца , за които не мисля че е съжалявала дори в 1 момент
    и не мисля, че трябва да я съдиш или да се държиш толкова грубо
    най-малкото щото изобщо не си й на положението, че да я разбереш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    моля не се придържайте към темата

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Ина, чак пък да иззлобявам
    не преувеличавай
    и нейната връзка не е кой знае колко по-дълга
    а аз не твърдя , че съм видяла 'много' от живота, щото нищо не съм видяла и на 17 мисля, че си е съвсем в реда на нещата да си нямал връзка от порядъка на 1 година, 2,5 или нещо такова
    вече съм аут аз.
    тей е, много съм злобна и доста завиждам за страхотната коса и годежен пръстен :/
    Напротив, на 17 се предполага да знаеш откъде изгрява слънцето и да можеш да се задържиш с човека до себе си.
    На 18 и 2 месеца съм. Зад гърба си имам връзка от 1 година, после още една 9 месеца, сегашната ми връзка също е на 9 месеца. А има хора с далеч по-дълги връзки от мен. Познавам момиче, което е на 19 в момента и с приятеля й имаха 3-годишна връзка.

Не съм казала, че завиждаш, казах, че напоследък иззлобяваш. Секс ли ти липсва, кво, не знам, обаче имай малко мярка.
    Толкова по тоя въпрос от мен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Моля да се придържате към темата.
    С молене не вярвам да постигнеш нещо
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Защо пишеш нещо, което искаш после да бъде изтрито? Свободното чукане не знам къде го намери, не е било при мен.Изобщо с каква цел го написа този коментар?
    Защото е иронично точно ти да я наставляваш или който и да е. Казваш да се придържате към темата, а я направихте на гъз. Направихте момичето на нищо. Нормално да не си кажеш. Замислете се.

Молиш за нещо, а дори ти не го спазваш.

Да бъде изтрито след като го прочетеш. И всякакъв друг спам. Защото не ми се занимава да ти пиша ЛС и на теб и на другите, а исках да ти го кажа.

Стига толкова молба и писаница да се оправи темата и от мен. Всички показахте какви идиото-разпръцотини сте.
    Последно редактирано от Irti : 08-20-2012 на 12:25

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ... и на 17 мисля, че си е съвсем в реда на нещата да си нямал връзка от порядъка на 1 година, 2,5 или нещо такова
    Зависи.Аз,когато бях на 17 връзката ми беше на около 3 години(не ми се изпада в подробни сметки).Познавам доста набори,които имат дълги сериозни връзки,започнали на по 14-15 години и продължаващи и до днес.Явно според твоята гениална логика на мен и на част от приятелите и познатите ми нещо много яко ни куца,като не си сменяме гаджетата през месец или два,за да "разберем какво искаме"...

Мега фен Аватара на 102
    Връзка на 14-15-16 години ? Хахаххахаха.... верно ? Ако под ходене заедно на училище, правене на секс, кино, кафета и шляене в парка имате предвид връзка то тогава сте в голяма грешка. Единствената връзка която имаш на 14 е тази на обувката ти.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Зависи.Аз,когато бях на 17 връзката ми беше на около 3 години(не ми се изпада в подробни сметки).Познавам доста набори,които имат дълги сериозни връзки,започнали на по 14-15 години и продължаващи и до днес.Явно според твоята гениална логика на мен и на част от приятелите и познатите ми нещо много яко ни куца,като не си сменяме гаджетата през месец или два,за да "разберем какво искаме"...
    Подкрепям напълно!!!
    Това да сменяш гаджета пред 3-4 месеца за да видиш какво искаш, не е начин за себе опознаване а 100%тов курвалък. Аз на 17 имах 2 годишна сериозна връзка.
    Познвам хора, който започват връзката си през 2007 година и до ден днешен са си заедно!!! Смятайте 5 години ... А те през 2007 да са били на по 15 години и двамата ( мой набори са ).
    Изводите си ги правете сами!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Връзка на 14-15-16 години ? Хахаххахаха.... верно ? Ако под ходене заедно на училище, правене на секс, кино, кафета и шляене в парка имате предвид връзка то тогава сте в голяма грешка. Единствената връзка която имаш на 14 е тази на обувката ти.
    аре бе, верно? Ми ти какво очакваш да правят на 14-15-16? За тях това е връзка. Дори да искат нещо повече, едва ли могат да си го позволят.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Пловдив
    Връзка,в която има зрели разговори,споделяне не само на хахо-хихи,а от най-простата детска радост до най-големите страхове и притеснения докато се стигне до решение на проблема.Връзка със запознанство с родителите(не е толкова важен елемент,но трябва да се спомене),със спане у половинката,домакинска работа,колкото и смешно да звучи.И с още ред неща присъщи на СЕРИОЗНИТЕ връзки.Недей да ми обясняваш откъде изгрява слънцето,защото знам разликата нежду хлапашка тийнейджърска връзка,в която днес много се "обичате",а утре не може да се гледате,и зрялата страна на нещата.Тази,която те развива откъм опит,интелигентност,прогре с,характер,разбирания.

ПС:Щруди е напълно права,но зависи как се сгекат обстоятелствата.Нито аз,нито много хора не са очакбвали,че детската невинна връзка ще прерасне в нещо голямо и красиво.То просто се случва.За едни на 14-15,за други чак към 19-20+.Няма правила и време за това.
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 13:36

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ина, позна, в процес на търсене и намиране съм хахах

а за връзките-аз лично не изпитвам нужда да имам дълготрайна връзка, защото просто изисква търпение и усилия, които за момента не мога да дам (лични причини) на един човек и да му се отдам изцяло, чак толкова дълго време
    но за всяко нещо си има време и място, като дойде не пита, така че ще си намеря и аз 'майстора' скоро
    а да си сменяш гаджетата често не е точно курвалък , особено ако не спиш с всичките, а с малка част
    по-скоро се опитваш да намериш някой,който да си заслужава, да те обича и да го обичаш и да сте един за друг
    евала че сте намерили такива хора
    а в момента не се защитавам, просто казвам
    аз гадженца сравнително рядко си хващам, поради простата причина че съм се нагледала на еднотипни, двуседмични връзки и ми е писнало
    толкоз
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Подкрепям напълно!!!
    Това да сменяш гаджета пред 3-4 месеца за да видиш какво искаш, не е начин за себе опознаване а 100%тов курвалък. Аз на 17 имах 2 годишна сериозна връзка.
    Познвам хора, който започват връзката си през 2007 година и до ден днешен са си заедно!!! Смятайте 5 години ... А те през 2007 да са били на по 15 години и двамата ( мой набори са ).
    Изводите си ги правете сами!
    Абе кви са тея глупости? Какви изводи? Голяма гордост, че на 20 си имал 2-3-4-5 годишна връзка. И аз имах почти 4 годишна, дори ми беше първото гаЖе, никога не съм си мислила 'ще остарея с тоя човек, искам деца от него' и т.н. дори не съм си ни представяла след още 5 или 10 години заедно. Не че съм била с нагласата, че един ден всичко ще свърши. Напротив. Обичах го много и толкоЗ. Както и да е.
    От една страна е адски тъпо да имаш толкова дълга връзка на тея години. Години, през които можеш да се пробваш с който си искаш и това да не значи непременно, че е курвалък?!
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на 102
    На 14-15-16 си имаш "гадженце", ако устискаш до 18 примерно, ако тогава вече имаш работа и можеш да полагаш основи на една истинска връзка тогава може да кажеш, че "имаш връзка".

Град
    Пловдив
    На 14-15-16 си имаш "гадженце", ако устискаш до 18 примерно, ако тогава вече имаш работа и можеш да полагаш основи на една истинска връзка тогава може да кажеш, че "имаш връзка".
    Запознахме се няколко месеца преди да стана на 15.Вече съм на 19 и съм "устискала" с него(много грубо звучи тая думичка,все едно някой насила те кара да търпиш нещо/някого).Основите на връзката ни са положени много отдавна,не се градят за ден или два.Всичко останало е переспекктива за развитие.Виждайки предпоставките за едно съвместно бъдеще,ти отчасти вече си успял,без реално да си направил нищо.и да ти отговоря предварително на въпросите от типа :"Работиш ли,как ще се издържате,сметки и разходи и битови задължения и т.н".Не работя,не знам дали и ще си намеря работа докато съм студентка,зависи как ще съм с лекции и време,не знам какви възможности ще имам и т.н.Въпреки това приличен доход ще имам,няма да коментирам откъде,как и защо,не е нужно всичко да знаете И съм абсолютно сигурна,че няма да има "опознаване" на човека при самостоятелен живот,защото сме прекарвали и по месец + заедно в апартамента на техните като ги няма и сме си разпределяли сами средствата за всичко.Знаем какво е да се "търпим" повече от 2-3 нощувки,как изглеждаме "грозни и ненаправени",знаем си кирливите ризи дето се вика.Да,вярно е,че парите не са изкарани от нас на този етап,но и сами да ги изкарваме разликата няма да е голяма.Даже ще е още по-хубаво,когато знаеш,че всичко си изкарал сам и не зависиш от никого и не си му длъжен дори и подсъзнателно.Не мога напълно да ти го опиша с думи,но и двамата знаем,че ставаме за съвместен живот и градим планове за него.За мен това е част от една зряла връзка...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Абе кви са тея глупости? Какви изводи? Голяма гордост, че на 20 си имал 2-3-4-5 годишна връзка. И аз имах почти 4 годишна, дори ми беше първото гаЖе, никога не съм си мислила 'ще остарея с тоя човек, искам деца от него' и т.н. дори не съм си ни представяла след още 5 или 10 години заедно. Не че съм била с нагласата, че един ден всичко ще свърши. Напротив. Обичах го много и толкоЗ. Както и да е.
    От една страна е адски тъпо да имаш толкова дълга връзка на тея години. Години, през които можеш да се пробваш с който си искаш и това да не значи непременно, че е курвалък?!

Никой не е казал,че това е най-голямата гордост и най-големия критерий за оценка на човек,нали?Но на фона на разпоретините,чиито бройки са повече от годинките им,Е.Поне за мен е така и смятам,че съм нещо много повече в това,а и други отношения, от един такъв индивид.(Не говоря за бройка тип проба-грешка,а за бройка като за бройка и чиста проба курвалък!) Пък ако ще да бъда надута и високомерна в очите ви...Когато е нужно и има покротие,човек трябва да има самочувствие и да го показва в разумни граници.Поправете ме,ако греша.

А относно това с опита.И аз много пъти съм се замисляла дали нямаше да е по-добре,ако имах поне 2-3 по-сериозни връзки,вместо една.и колкото и да мисля,стигам до извода,че на ТОЗИ ЕТАП от живота си това е било най-доброто за мен.В човека до себе си намирам (почти) всичко,от което имам нужда и не мисля,че е нужно да се разочаровам n-пъти,за да го проумея,когато вече ще е късно.Естествено,има какво да се желае още от него и с малко повечко разговори разбрах,че и това може да стане реалност.А пък времето може да ми покаже друго,знам ли.Затова и подчертах "на този етап от живота ми".

Мега фен Аватара на 102
    Страшни примери, брат. "Виждайки предпоставките за едно съвместно бъдеще,ти отчасти вече си успял,без реално да си направил нищо." и после сама се контрираш "и да ти отговоря предварително на въпросите от типа :"Работиш ли,как ще се издържате,сметки и разходи и битови задължения и т.н".Не работя,не знам дали и ще си намеря работа докато съм студентка,зависи как ще съм с лекции и време,не знам какви възможности ще имам и т.н." Сама тръгваш в правилната посока, защото знаеш, че тя е правилната.... Връзка можеш да имаш когато си си постлал предварително...работа...под наем или подарен дом... примери от рода на "успяхме да издържим един месец да си пускаме пералнята и да си правим кюфтета на скарата" са смешни. Извинявам се, че се отделих от темата и вече съжалявам за което. Тук съм да чета интересни въпроси и отговори.. come on !!

Град
    Пловдив
    Абсолютно съм съгласна,че трябва да си си постлал предварително.И както казах,явно с дар словото не мога да се изразя абсолюно точно и адекватно,за да ме разбереш.Ще пробвам по друг начин.
    От всичко преживяно досега знаем,че това е правилната насока,както ти се изрази.В смисъл,знаем,че като сме под един покрив няма да се изпокараме за простотии или да се хванем за гушите,а споровете,които неминуемо ще има,ще бъдат за сериозните и истинските неща,а не за това кой кога не си е измил чиниите примерно.Когато сме "живяли заедно" напълно сами сме разпределяли доходите(да,били са от родителите,но,както казах,печеленето на пари от нас самите няма да е пречка,а по-скоро +),готвили сме си ЗАЕДНО,чистили сме си сами,прали сме се и т.н.Правили сме всички типично битови неща заедно,виждали сме навиците и привичките на другия в домашна обстановка,дори и хигиенните му навици дето има една дума.А това са неща,които изглеждат елементарни на пръв поглед,но са разделяли много двойки.А ние си пасваме изцяло в това отношение.Не знам дали сега ме разбра,ама викам да приключим дотук,че много се разприказвахме.

ПС:И да уточня:Имаме къде да живеем отделно от родители,т.е всичко,което ще правим,ще е за нас самите(и проблемите,и радостите)-няма да има странични поводи за скандали като тъщи и свекърви
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 14:23

Супер фен Аватара на cweeet
    ХАхахахахaxaxaxa, какво се случва тук?! Не мога да повярвам колко забавни сте..
    Не съм чела от 14 страница нататък, но просто не издържах, нямаше как да не се включа.
    Русокоске, от 'де това самочувствие? От редовни комплименти или липсата на такива, на която и всъщност се дължи неадекватната ти реакция.
    Бду, виждала съм те, от гимназията ти съм, чувала съм какво се говори по твой адрес,но няма да коментирам.
    Ще ви следя с интерес!

Ухааа тука е станало яко мазало всеки си мисли , че той е най-в час от другия... Интересно е да се чете... (най-интересното е как нападате Русокоската и тя се впряга в големи обяснения )
    Мачок давай въпросите към Драгъна и да се продължава ..... искам и аз вече

Мега фен
    Град
    <3
    Интересното е как сами се напъвате да ви разпитват за неща от личния ви живот и после пискате, че ви осъждат, че било прекалено лично, че нам си какво.
    Интересно е и ако тези, които най-много злобеят, 'седнат' в скутчето на мачока, какво ли ще кажат за себе си, т.е. все си мисля, че ще има нещо в техния живот, което да стане повод за обсъждане и да се чуе: "Ааа ама ти помниш ли как обвиняваше еди кой си, а сега говориш така.."...
    4XCOKИ

Град
    Пловдив
    Аз вече бях на столчето на Мачока и отговарях на лични въпроси,не съм имала нищо против Считам обясненията си тук по-надолу като един вид разяснение на написаното в началото.

@cweet Не виждам нищо неадекватно в отговорите си.Това,че не съм поредната куха лейка без грам акъл в главата и имам връзка,в която съм щастлива,ме прави надута,така ли?Значи трябва да се комплексирам и да се свия в ъгъла,защото не лягам с всеки срещнат и не се чудя кой път да хвана,защото съм бездарна и некадърна?
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 15:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Абе щруделче, не се заяждам ама :

Ти за сефте си си хванала гадже на 16, тая година март месец направи 20. А до колкото знам от миналата година си "на пазара" а отделно до колкото помня си спала с повече от 3/4 момчета( нямам спомен колко точно), а доколкото те знам едва ли без връзка ще си легнеш с някой...
    Та всичко звучи супер разбъркано и нелогично, къде бъркам ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-20-2012 на 16:03
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Абе щруделче, не се заяждам ама :

Ти за сефте си си хванала гадже на 16, тая година март месец направи 20. А до колкото знам от миналата година си "на пазара" а отделно до колкото помня си спала с повече от 3/4 момчета( нямам спомен колко точно), а доколкото те знам едва ли без връзка ще си легнеш с някой...
    Та всичко звучи супер разбъркано и нелогично, къде бъркам ?
    Нищо нИ знаеш ти.
    Уцели само в първото изречение.
    А къде си чел т'ва че съм спала с повече от 3/4 момчета не знам, ама си в голяма грешка.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си