- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
Така, малко позабавихме темата, НООО БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ![]()
Циклопс да не се магари, ами веднага да запретва ръкавки и да се впуска в еротичен разказ, докато приготвям следващата порция скромни въпроси!
Крайно време беше!
НО 4
Какво искаш да ти подарят? Падаш ли си по неизползваеми подаръци като статуетки, плочки с надписи и други глупости събиращи прахта? Какъв най-'скъп' като спомен подарък са ти правили до сега? А ти обичаш ли да подаряваш? Какво мислиш, ако момче ти подари цвете? ПО заведенията плащаш ли сметката? Своята ли? А някога тръгвала ли си да плащаш цялата сметка? Мислиш ли, че момчето ти трябва да те глези? Да ти купува дрешкиии, играчкии, да ти бъде личен шофьор?
Правила ли си френска любов на публично място?
Възбуждаш ли се лесно?
Какво за теб представлява едно романтично пътуване до далечна страна? Опиши го.
Падаш ли си по сутрешният секс?
Кое е нещото, с което най-много се гордееш до момента?
Вярваш ли, че двойка, която е от 16-18-20 годишни може да продължи много дълго, 10+ години и да прерастне в съвместно съжителство и хората да са щастливи? Или по-скоро като сме 'по-малки' се учим, опитваме, грешим, за да ни направи това по-добри на следващия етап?
Обичаш ли да ти бъркат в устичката с пръстче?
Чувстваш ли се сескуално активна, или по-скоро ако не те напънат за секс няма да се сетиш сама да си поискаш?
Колко мислиш, че ще изтрае настоящата ти връзка? Оптимист ли си?
Ама наемателят ще да е с черна дълга косичка и на токчета, иначе ще наруша договора едностранно с всички последващите наказателни процедури, ПЪК!
Имам един приятел с прекрасна дълга и тъмна коса. Дано се навие за токчета![]()
Това звучи много обещаващо. Чакаме продължение !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Какво искаш да ти подарят?
Зависи кой ще ми го подари, какви възможности има и въобще още куп неща. Но не бих отказала пътуване до екзотична странаИначе всеки малък мил жест го оценявам, стига въпросния подарък да е добре подбран - т.е. да е съобразен с това, което харесвам. По това мога да позная доколко човекът ме познава. Естествено ако е някой по-далечен познат няма как да изисквам от него да ме познава добре.
Падаш ли си по неизползваеми подаръци като статуетки, плочки с надписи и други глупости събиращи прахта?
Твърдо не. Не обичам някакви неща да ми събират прах. Имам минимален брой украшения, кутийки, статуетки и не знам си кво си вкъщи.
Какъв най-'скъп' като спомен подарък са ти правили до сега?
За предния ми рожден ден най-добрата ми приятелка се прибра специално за мен(за уикенда) от Мадрид и ме изненада на купона, който бях спретнала.
Ако пък ме питаш за нещо материално: едно семейно пръстенче от мама. Много ми е ценно точно заради неговата история.
А ти обичаш ли да подаряваш?
Много и то без причина. Скоро, например, видях една блузка, която пасваше перфектно със стила на обличане на близка моя приятелка. Взех й я.
Какво мислиш, ако момче ти подари цвете?
Страхотен жест. Обожавам цветя. И от непознат съм получавала на улицата. Винаги е приятно.
ПО заведенията плащаш ли сметката? Своята ли? А някога тръгвала ли си да плащаш цялата сметка?
Както дойде. Различно. Понякога той, друг път аз. Друг път смесено. Не съм от хората, които смятат, че мъжът непременно трябва да плаща сметката, нито пък трябва да си разделяме всичко до последната стотинка. Не обичам да мисля за пари и да се разправям за това. Наистина както дойде.
Мислиш ли, че момчето ти трябва да те глези? Да ти купува дрешкиии, играчкии, да ти бъде личен шофьор?
Да, трябва да ме глези ПОНЯКОГА, но не и купувайки ми някакви неща нон стоп. Препдочитам да ме изненада със закуска в леглото или да ми донесе шоколадче, когато съм уморена, но чак пък дрешки,щофьори, простотии..не. Искам мъж с характер и взаимно да правим жестове един за друг.
Нямам време сега за другото. Ще продължа другия път![]()
Хубави въпроси.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Давай номер 5, че проявявам ентусиазъм да съм следващия![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
е нема баце, така на час по лъжичка, ще чакаме да си отговори на остатъка + РАЗКАЗА, ЗАЩОТО НИКОЯ НЕ МЕ ПОЖЕЛА!
Е ти ме брой за следващия, пък няма яд (васнтме) ;д
А НЗ
шЪ чакаш и гат' има въпрос със номер 5, тогава койт' се запише - той е.
Ееееее, сега трябва и да дебна, цък цък.. Добре че имам опит в "stalk-ването"![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Правила ли си френска любов на публично място?
Да(кино, паркчета, асансьор и т.н.). Много си падам по публичните места. Обожавам тръпката.
Възбуждаш ли се лесно? По-скоро да, но зависи. Не може всеки да ме възбуди и не може всякак. Понякога мога да се възбудя от нещо много незначително.
Какво за теб представлява едно романтично пътуване до далечна страна? Опиши го.
Хммм. Романтично ми е малко трудно да си го предсвавя, защото ако отида в далечна страна бих искала да се разхождам непрекъснато, да опитам от типичните за това място неща, да се запозная с местни хора. Ако остане време за нещо романтично вероятно ще се случи после вечерта в леглото или в някое ресторантче. Но ако наистина ми се отдаде тази възможност ще се контрентрирам върху опознаването на другата култура. И все пак всякакви изживявания от този вид могат да са много романтични, стига да сме на една вълна. Но определено не бих се вкопчила изцяло в него и нашата любов за сметка на това, което мога да видя.
Падаш ли си по сутрешният секс? Любим, особено когато имаме цяла сутрин на разположение.
Кое е нещото, с което най-много се гордееш до момента? Трудно ми е да отговоря. Не знам. Питай ме пак след няколко дена и тогава може би ще се гордея с нещо, стига да се получи.
Вярваш ли, че двойка, която е от 16-18-20 годишни може да продължи много дълго, 10+ години и да прерастне в съвместно съжителство и хората да са щастливи? Или по-скоро като сме 'по-малки' се учим, опитваме, грешим, за да ни направи това по-добри на следващия етап?
Да, вярвам. Имам жив пример до себе си.Даже 2. Познавам две двойки на по около 30, които са заедно от гимназията.Чудесни са заедно, личи си, че не са си омръзнали и са щастливи заедно. Познавам и по-възрастни двойки, които са заедно от гимназията и си имат семейство.
От друга страна съм на мнение, че е добре човек са си поживее преди да се впусне в нещо сериозно, а не някой ден да се събудиш и да те е яд, че си изпуснал много сладки срещи, тръпки и друг вид изживявания. Но пък любовта не пита, нали така?
Обичаш ли да ти бъркат в устичката с пръстче? Да, смятам го за изключително възбуждащо и еротично.
Чувстваш ли се сескуално активна, или по-скоро ако не те напънат за секс няма да се сетиш сама да си поискаш? Ебаси въпросаДа ти приличам на сексуално неактивна?
Даже предпочитам аз да поемам инициативата. Но ми се е случвало и да се дърпам,когато не съм на кеф, няма как
Колко мислиш, че ще изтрае настоящата ти връзка? Оптимист ли си? Аз съм вечен оптимист, но на този въпрос нямам отговор. Не обмислям нещата, живея ден за ден. Каквото стане - такова! И за всичко си има причина.
Никой ли няма да ми помогне с разказчето?айде, някой който е правил тройка да се включи ! :P
Умълча се раЛтата xD
НО5
деца? Кога? Къде? С кой?
за или против смъртната присъда и ЗАЩО?
за или против аборт след 2-и месец и ЗАЩО?
за или против синята/зелената зона в София и това семействата живеещи в центъра да плащат за първа/втора/трета кола големи суми и ЗАЩО?
за или против новите идеи на министерство на финансите, минималната заплата да е различна за всеки регион, като това означава в по-малките населени места да е по-малка, защото там и работата е по-малко, и по други икономически причини, и ЗАЩО?
за или против тестването на козметични продукти в/у животни, с неясна съдба за тях от това и ЗАЩО?
за или против флирта докато си във връзка и ЗАЩО?
за или против МЕН И ЗАЩО?![]()
БлагодарЯ за вниманието!
Пу съм некст![]()
така така![]()
сега само очакваме отговорите на Лорейн и ПОДРОБЕН ЕРОТИЧЕН РАЗКАЗ и те почвам )))
Ееееееееееее, не е честно.. АЗ БЯХ НА ЛЕКЦИИ ! ;(((((((((((((((((((((
Дайте аз да седне, шибеци!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...