.
Отговор в тема
Страница 25 от 34 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 827
    Голям фен
    Бати натискането ,майна, да ви питат и разпитват.Ма внимавайте .....@@@!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Бати натискането ,майна, да ви питат и разпитват.Ма внимавайте .....@@@!!!
    ДОБРЕ !!!!!! !!!!!! !! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    За първи път виждам някой да слага интервали между препинателните знаци.Явно това е някакъв нов похват за постигане на ефект върху читателя?!

Мега фен
    Град
    <3
    За първи път виждам някой да слага интервали между препинателните знаци.Явно това е някакъв нов похват за постигане на ефект върху читателя?!

Обичам те. ^_

П.П. Не си сложила интервал между точката на първото си изречение и думата на второто. ^^
    4XCOKИ

Голям фен
    Има разлика ,защото когато пишеш на хартия не слагаш интервал между точката на първото и думата на второто както го правиш на компютъра.Тук тоя правопис води началото си от шкльокавицата,която за мое щастие вече поизчезна.А то е все едно да сложиш интервал между свирката и секса особено на форумна среща,състояла се един къде си да речем.

Чувствата ни са взаимни иначе

Мега фен
    Град
    <3
    А то е все едно да сложиш интервал между свирката и секса особено на форумна среща,състояла се един къде си да речем.

Ok, стига спам. кххххх кхххххх
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Има разлика ,защото когато пишеш на хартия не слагаш интервал между точката на първото и думата на второто както го правиш на компютъра.Тук тоя правопис води началото си от шкльокавицата,която за мое щастие вече поизчезна.А то е все едно да сложиш интервал между свирката и секса особено на форумна среща,състояла се един къде си да речем.

Чувствата ни са взаимни иначе
    Туй са глупости. Има си правила за оформяне на електронни документи. И там си е описано къде се слага интервал, за това, че новия абзац трябва да е малко по-навътре и още куп неща.
    Не твърдя, че трябва да го прилагате като пишете във форума, обаче и със сигурност не води началото си от шльокавицата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на machoka
    Пак некой си няма друга работа да си праи вятър между устните.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Пак некой си няма друга работа да си праи вятър между устните.
    Ми не ми се подхваща работа толкоЗ рано

мене питаш ли ме, а неска ше е тежко ; (

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    мене питаш ли ме, а неска ше е тежко ; (
    и при мен ще е тежко, за туй не ми се подхваща, чакам да ме насметат

от доста време само чета и не се престрашавам да пиша,но ето ме вече

Супер фен Аватара на cyclops
    деца? Кога? Къде? С кой?

Да, някой ден искам деца - поне двечки. Не знам кога. Мисля, че няма подходящ момент. Когато стане, когато го почувствам, но знам, че никога няма да съм изцяло готова. Не мога да кажа къде и с кого, тъй като времето ще покаже. Ако животът ми ме отведе в чужбина може и там. Там поне ще получат по-добро образование.

за или против смъртната присъда и ЗАЩО?

Аз съм против смъртната причина поради две прости причини:
    1. Понякога стават грешки и е тъпо да отнемеш живота на невинен човек. От друга страна той може и да си седи в затвори години наред, но...все пак има надежда за него.
    2. Ако е заслужил най-тежкото наказание по-добре да гние до живот в затвора. Прекалено лесно е да умреш. Ще му направят услуга по този начин.

To be continued...

Супер фен Аватара на djipsito

WTF..
    shadow ще разпитват.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Туй са глупости. Има си правила за оформяне на електронни документи. И там си е описано къде се слага интервал, за това, че новия абзац трябва да е малко по-навътре и още куп неща.
    Не твърдя, че трябва да го прилагате като пишете във форума, обаче и със сигурност не води началото си от шльокавицата.
    Аз пък и не виждам къде оформяме електронни документи тук.

Ми питай и мен

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

Вечно компетентната по всички въпроси. Аман вече !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Вечно компетентната по всички въпроси. Аман вече !
    Не съм компетентна просто съм реалистка.Гледам на нещата по начин по който трябва.Айде сега ми кажи,че тук оформяме елктронни документи.Въпреки,че в повечето електронни документи са направени в табличен вид и дори да сбъркаш нещо ,няма да е фатално като например интервал след точка ,за което стана спора.

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва нещо като вампирката...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Варна
    За туй, моме, изрично казах, че не е нужно да се прилага във форума, ама недей да обясняваш врели-некипели от къде идвал интервала. Обяснявам ти като на нормален човек от къде идва.
    Някой май те е боднал накриво струва ми се.

Супер фен Аватара на cyclops
    Съжалявам за закъснението, нещо много ми се струпа тези дни. Продължавам и довършвам

за или против синята/зелената зона в София и това семействата живеещи в центъра да плащат за първа/втора/трета кола големи суми и ЗАЩО?

От противниците съм. Докато не осигурят места за паркиране не виждам смисъл да плащаме. 150 лева ли беше за една кола? Това е супер много при положение, че никой не може да ми гарантира, че като се прибера от работа ще има място за моята кола!
    Иначе съм съгласна, че е добре таксата да е по-видока за втора,трета,четвърта и пр. кола. Все пак градът ни става все по-тясен, задръстванията са огромни. Харесва ми как са го измислили в Калифорния. Там има няколко ленти, една от които е винаги празна , защото е за коли,в които има минимум двама човека. Това стимулира хората да пътуват заедно. Но разбира се това е приложимо за САЩ. Тук е по-скоро невъзможно.

за или против новите идеи на министерство на финансите, минималната заплата да е различна за всеки регион, като това означава в по-малките населени места да е по-малка, защото там и работата е по-малко, и по други икономически причини, и ЗАЩО?

Не одобрявам. Струва ми се неразмуно. Ако минималната заплата в по-големите градове е по-висока , това автоматично означава миграция към тези големи градове, а те са вече пренаселени. По-разумното е да се концентрират върху малките градове и да стимулират икономиката точно там.

за или против тестването на козметични продукти в/у животни, с неясна съдба за тях от това и ЗАЩО?

Против съм. Това са живи същества и не е необходимо да страдат от подобни експерименти. Може би някой сега ще ме обори с това, че в крайна сметка ядем месо и следователно убиваме животни, но не е същото. Първото е просто един ескперимент.

за или против флирта докато си във връзка и ЗАЩО?

Считам флирта за нещо нормално, дори дори освежаващо една връзка. Всеки флиртува малко или много, дори и да не го осъзнава, дори и да го отрича. Такива сме си ние хората. Кой не обича да бъде харесван? Флиртът допринася не малко за самочувствието ни, а когато се чувстваме добре в кожата си сме и малко по-щастливи

за или против МЕН И ЗАЩО?

Оххх колко време мислих над този въпрос. Това е най-трудния досега !! Разказът ряпа да яде направо...
    Айде ще гласувам "за". Мисля, че ще липсваш на хората ако пусна петиция против теб Ама все още не съм сигурна в решението си. Трябва да ми позволиш да ти организирам едно горещо столче, за да преценя!

И какво беше сега..няколко изречения за ситуация с тройка (оффф... : Не мога цял разказ да напиша. Но в общи линии си го представям в някоя уютна къщичка в планината (може би Родопите).. съз запалена камина. Аз, той и още едно момиче. Всъщност сме се събрали повечко хора, но към края на вечерта оставаме само тримата леко пийнали, но не прекалено. Докато си допиваме пред камината темите на разговор започват да стават все по-пикантни, докато накрая преминат в игра... тройна игра.

Ами до тук съм

БлагодарЯ за вниманието!

И аз благодаря

anonymous708973
    Guest
    Мачок, почвай го Шадоу, че ми е интересно (а и не само на мен :д)

Ама че си нетърпелива ;P

Лорейн, тва и за увод не стааа бе мааму стара.. следващия път - повече старание!

КоУега,

години, местоположение? Приятелка? Ако да - до колко сериозна? Колко ти е била най-дългата връзка? Изневерявал ли си някога и ако да, по какъв точно начин? Приятелката ти случайно да чете форума? Никове? Ходил ли си извън България, къде точно? РАботиш ли? Ако да - удовлетворява ли те заплащането? Ако не - на каква база желаеш повече - работни часове, свършена работа, приходи за фирмата от твоя страна са повече от това, което заслужаваш като съответно заплащане? Какво точно работиш? Как минава един твой работен ден?
    Имаш ли шоф книжка и кола? Ако да - каква?

Живееш ли така, както би искал? Какво искаш да промениш? Семейство, женитба, деца, а-у? Считаш ли се за up-to-date персона, живееш ли в настоящето, знаеш ли кво е mp3-ka, айпод, тАблет, плащаш ли си сметките през терминал/по банков път, имаш ли аларма у вас, четеш ли 'електронни' новини? Наясно ли си с основните неща в политически аспект, които се случват по света? Знаеш ли, че ще има избори в САЩ, проблема Сирия-Турция, арабска пролет?

Как се забавляваш с приятелите си? Пушиш ли? Пиеш ли? Ходиш ли по дискотеки? Забиваш ли мацки там? А по барове? Обичаш ли да посещаваш някоя верига за бързо хранене? Дюнери хапваш ли? Морски деликатеси? Сладко?

Отказваш ли секс? КОлко точно разкрепостен си в секса? А колко (бившата) приятелката ти? Сексуалните въпроси неудобни ли са ти?

Мега фен Аватара на babity
    Искам и аз на тоя стол вече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си