КоУега,
Yo
години, местоположение?
Доколкото мога да смятам 21 (колко бързо минава времето). Попринцип Лозен, но да речем София. Само на няколко километра едно от друго са, но повечето време и живот съм си прекарал в Софията.
Приятелка?
Да имам сериозна приятелка, вече почти година и половина. Повечето от форума знаят тая история 
Ако да - до колко сериозна?
Много. Всъщност всеки човек има различно понятие за това нещо "сериозна връзка". В пубертета за някои е да имаш момиче с което да излизате след даскало, да ходите на кино и да се целувате по пейките. Да си говорите слядки приказки и общо взето да си изкарвате добре (повечето връзки в тази възраст дори не се доближават до това понятие, защото и двете страни са водени главно от емоциите си и хормоните). За малко по - порастналите и улегнали хора това понятие се видоизменя малко, но не загубва смисъла си. За тях сериозна връзка значи да имаш човек на който можеш да вярваш и разчиташ. Който може да ти бъде стабина опора в живота. Човек който те разбира, с който имате общи интерси и разбирания (макар че не е задължително). Аз мисля че отдавна съм надживял възрастта на пубертета, или може би ако на някои ще им стане по ясно - този период от живота ти, който се нарича студентски живот. Единственото измерение на това да си си прекарал добре е колко си се напил снощи в дискотеката и с колко момичета си спал (тук въобще не може да се говори за сериозни вързки). Даже не мисля че съм се задържал в този период трайно. По - скоро преминах през него доста бързо. Сега бих се определил като тип от по - улегналите хора.
Та да се върна на въпроса след това отклонение - сериозна до толкова че знам какво искам от момичето до мен, както и тя го знае. Достатъчно напред сме вече в отношенията си, че да мислим за заживяване заедно и дори деца. Но това е още на ниво планиране, първо трябва да сме стабилни финансово (Засега това е единственото което ни спира да исъществим плановете ни, но има време).
Колко ти е била най-дългата връзка?
Година и половина.
Изневерявал ли си някога и ако да, по какъв точно начин?
Не и в общоприетия смисъл на думата. Ако става на въпрос, през младежките ми години, доста се заглеждах и може би съм си представял някакви работи с други момичета, ама ти ще ме разбереш като те тресне хормона знаеш
. Но никога не съм изневерявал или ще го направя, просто it's not my style. Още повече че сегашната ми приятелка е всичко, което някога съм търсил в едно.
Приятелката ти случайно да чете форума?
Ми опитва се, ама от тия лекции по физико-химия не и остава време.
Никове?
хм, look at my signature.
Ходил ли си извън България, къде точно?
Не, не съм. Дори и на почивка, само из ъблгария съм си джиткал.
РАботиш ли?
Мда, за щастие. По едно време се бях отчаял, че безработицата ме е ударила.
Ако да - удовлетворява ли те заплащането?
Засега да, за по - нататък ще видим. Имам някакви планове.
Ако не - на каква база желаеш повече - работни часове, свършена работа, приходи за фирмата от твоя страна са повече от това, което заслужаваш като съответно заплащане?
-
Какво точно работиш?
Правя сайтове в една от големите Български компании (прави ли са много големи сайтове и портали известни на всички тук).
Как минава един твой работен ден?
общо взето различно, като изключим ставането в 7 сутринта (same shit every day)
на работа винаги е динамично, малко са дните в които стоя, тъпея и разцъквам из фб
повечето време съм си пуснал музичката и правя модулите за съответния проект, срещи с екипа по проекта обсъждаме важните неща и така
до 15.30 когато е времето за джаги - имаме си няколко тийма и разцъкваме около час
останалото време до края на деня минава общо взето по същия начин
а вечерта съм с приятелката ми за 2-3 часа, общо взето най - приятната част от деня
ще ми се да имахме малко повечко време заедно, но засега е така, за вбъдеще се надявам да се промени
Имаш ли шоф книжка и кола? Ако да - каква?
Книжка имам, да вече 3 години. Собствена кола нямам, по няколко причини, карам ситроена на баща ми от време на време като ми се наложи. Засега не планирам кола - едно на ръка че в софия е убер пренаселено, синя зона навсякъде, на работа не мога да ходя с кола щото итам е синя зона и за повече от 4 часа не мога да я оставям на едно място, камо ли да давам по 8 лева на ден за паркинг. Отедлно цената на бензина е весела хаха
Живееш ли така, както би искал?
И да и не. Имам добра работа, но ми липсва времето с пирятелката ми. Искаше ми се да можем да си позволим да живеем заедно. Да сме повече време заедно. Но както вече казах и сигурно ще се повторя, скоро може би.
Какво искаш да промениш?
Да спестя малко пари (в това не ме бива много за сега) и да си вземем апартаментче.
Семейство, женитба, деца, а-у?
Искам адски много, но на този етап още не сме готови и двамата. Както казах, тярбва да се мисли с горната глава, първо да имаме някаква стабилност, после останалото.
Считаш ли се за up-to-date персона, живееш ли в настоящето, знаеш ли кво е mp3-ka, айпод, тАблет, плащаш ли си сметките през терминал/по банков път, имаш ли аларма у вас, четеш ли 'електронни' новини?
Аларма в нас нямам, имам куче за останалото ако е критерий за ъп-то-дате персона значи съм. Даже наскоро си взех e-book reader. Много е яко и даже прочетох 3 книги наскоро благодарение на него. Не бях чел свястна книга от 10 клас пф
Наясно ли си с основните неща в политически аспект, които се случват по света?
Преди като сотях в нас гледах новини редовно, сега не ми остава време. Ставам в 7, прибирам се в 22. Единствено от нета ако прочета нещо, но ичае в този аспект ме няма. Напоследък започнах да се онтересувам доста от Българската политика, все пак избори идват трябва да реша за кой да гласувам. Определено вече знам за кой няма.
Знаеш ли, че ще има избори в САЩ, проблема Сирия-Турция, арабска пролет?
За изборите да, ама и двамата са марионетки на един и същ кукловод. Гледах малко от речите им - направо алт + ф4 на 3тата минута. Горките американци, смях им се още като избраха Обама, сега пак ще им се смея.
Как се забавляваш с приятелите си?
Наскоро излизахме с пирятели ходихме на кино и да се видим на по биричка, че се бяхме забравили. Нямам много време да се виждаме защото времето малко или много ни разделя кой на работа кой на университет. В момента единствените по - активни социални контакти са с приятелката ми и колегите. Ааа и ме карат от време на време да се срещам с клиенти, нищо че не съм ПМ..
Пушиш ли?
Не, не съм фен на идеята да се тровя с боклуци.
Пиеш ли?
Като има повод, да. Иначе не, пък и за мен за разлика от други прекомерното напиване не е измерител на това как си си изкарал.
Ходиш ли по дискотеки?
Преди да срещна пирятелката ми - да. Вече не. Моето виждане е, че там повечето хоря ходят да се забиват. Няма какво да търся там.
Забиваш ли мацки там?
Както казах, то за друго не се ходи, едно време да.
А по барове?
Барове не, ама е добра идея. Иска ми се една вечер да излезем с приятелката ми я на бар, я на ресторант. Мерси за идеята
Обичаш ли да посещаваш някоя верига за бързо хранене?
Не, не ми харесват. Храня се в стол попринцип в работата, ако не някое заведения с добра храна.
Дюнери хапваш ли?
Като няма друго за ядене наблизо да ест. Няма да стоя гладен, не им порщавам 
Морски деликатеси?
Риба, миди. Щяхме да си готвим скариди със пирятелката ми наскоро ама още не сме се организирали
Сладко?
Чат пат за десерт на обяд. Иначе попринцип не мога да ям сладко в големи количества, става ми някакво ... не мога да го опиша. Обичам да мешам сладко със солено, примерно шоколад и солети.
Отказваш ли секс?
На приятелката ми и да искам не мога. Смятай щом и като бях болен, пак намери начин да ме възбуди. Попринцип в природата на мъжете не е заложено да отказваме секс. Има си и изключения де, ама на мен не ми се е случвало.
КОлко точно разкрепостен си в секса?
Всеки разбира това по различен начин. Ще кажа само, че нямам задръжки освен за нещата с хапане, драскане, рязане и производните. Всъщност аккво се обяснявам, ще кажа че първия ни път със сегашната ми пирятелка беше в Южния парк
А колко приятелката ти?
М Н О Г О.
Сексуалните въпроси неудобни ли са ти?
omg bring it on!