.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на mlakniwe

Тъп въпрос

Днес ми се наложи да правя обратен завой на непознато място и май не го напрайх както трябва искам някой да ми разясни червената или синята стрелка е правилният начин за правене на обратен завой-идвам от булевард и аз го напрайх както е на червената стрелка, но почти съм сигурен, че е грешно-тоест минах плътно в ляво и си завих-нямаше никви други коли-много рядко карам и съм забрайл правила и всичко, някой да ми каже как се прави обратен в тази ситуация-имам от 1 година книжка но да съм карал 10-20 пъти кола и то само извънградско и днес ми се наложи и май се осрах с тоя обратен-сигурно съм много тъп, но кво да прая-питам просто от любопитство, щото може пак да ми се наложи

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    има ли "островче" (бяла пресечена маркировка) след тая градинка (кафявото) ?
    n00bs

тва кафявото е всъщност някъв канал/тоест има дупка/ и по края има храсти незнам как да го обясня по друг начин-не е маркировка или няква градинка-няма остров май-то дори мост се пада май и канала минава отдолу-ся като се замисля май беше забранено обратен на мост но не знам тоест аз идвам от булевард и за да вляза в пътя за другата посока трябва да мина по моста имам стоп-но аз минах покрай този канал а май е трябвало да се престроя в дясно и така да завия
    Последно редактирано от mlakniwe : 07-23-2012 на 15:55

Мега фен Аватара на machoka
    Ти въобще имаш ли право на обратен завой там? Кви знаци имаше там, които важат за теб, видя ли? Светофар, пешеходна пътека?

нямаше светофар имаше пешеходна пътека май-то щом съм сам няма значение, но ако имаше коли щеше да стане сложно ако аз нещо съм сбъркал-има само 2 стопа на посоченото място за тоя второстепенния път-другият път и булевард разделен със канал

Мега фен
    За теб специално червената линия е правилното. За другите двама евентуални участници в движението белите линии, които си описал за тях също са правилни. Ако има коли и на трите точки, които си описал, колите би трябвало да минат в следния ред
    > първо си ти, след това е оня пешо дето идва отдолу, а онзи дето идва отгоре вдясно трябва да ви изчака да минете и двамата и след това да мине той

Само синята линия е грешна
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 07-23-2012 на 18:28
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    а и между другото обикновено в твоята ситуация ако имаш ти знак за разрешен обратен завой на оня отгоре ще му е даден знак за направо и надясно
    подчертавам обикновено
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си