Здравей,

първо определено си попаднала на некомпетентни лекари, за да ти изпишат "хапчета", които предполагам са антибиотик, без да има антибиограма.
Второ, очевидно имаш цистит или в най-лошия случай пиелонефрит, щом бактериите са открити в урината, а не във вагинален секрет.

Трето, ако сега те карат да пиеш антибоитици задължително си купи ПРОбиотик без рецепта и започвай да го пиеш, защоро ще хванеш гъбички от антибиотиците, а те вече няма да ти казвам как се лекуват.

Четвърто, не познавам човек, който се е излекувал от уроинфекция на Ешерихия с антиобитик, освен Монурал. Ако не са ти предписали Монурал, ги питай какво смятат за него, или иди на друг лекар, докато не ти го предпише.

Пето и най-важно - аз съм против дори Монурала, защото като всички антибиотици, бактериите стават резистентни на него и спира да действа, освен това е ужасна отрова и задръства организма с токсини. Препоръчвам ти без рецепта "сребърна вода" от аптеката, и спокойно можеш да я пиеш и в двойни-тройни дози от предписаното. Познвам хора, излекувани от СПИН в нея в конски дози, но нея никой лекар няма да ти я предпише, защото е твърде евтина и ефективна, а фармацевтичната мафия е по-голяма мафия от наркомафията, повярай ми. На сребърната вода не стават резистентни никакви микроби и тя винаги действа с еднаква сила, като добавим факта и, че действа много благоторно действа на организма, не само че не е отрова, а увеличава ериторицитите, забързва процеса на зарастване на рани и въстанояване от инфекции. Не съм лекар, но съм жертва на лекари и техните безумни грешки от 4 години и не искам да тръгваш по моя път, затова съм длъжен да те посъветвам, пък ти кого да слушаш е твое решение, разбира се.

Успех, и пробиотикът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, напиши в гугъл "гъбички" и като настръхнеш тичай до аптеката още сега!