.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Banned Супер фен

Какви физически последствия може да има? (Бременност?)

Здравйте,

Наскоро започнах да се безкрайно много да се интересувам от извънтелесни преживявания и по-конкретно сънната парализа. Или поне стигам до това състояние най-лесно.
    Запознатите по темата сигурно знаят какво се случва тогава, а именно, можеш да поддържаш контакт със...Същества.
    Призраци, които всъщност са заклещени между двата свята души, зли сили, ангели, демони,самодиви и какво ли още не.
    Напускаш тялото си, превръщаш се в част от този нематериален свят. Можеш да отидеш, където искаш - едно единствено тънко конче те свързва с физическото ти Аз. А междувременно много души искат да обладят тялото ти и да се върнат в този свят.

"Каква връзка има това със сексът?" - ще се запитате, разбира се.
    В едно такова мое състояние аз бях посетена от инкуб. Пъроначално видях само една сянка, или по-скоро силует, на висок и силен мъж. После видях ясно очертаните му рога и огромният му пенис. (По това и разбрах, че е Инкуб.)
    Той бавно, но сигурно се приближаваше към мен с една особено зловеща усмивка и без дори да си отваря устата успя да ми (по)каже, че ще ме изнасили. Първоначално ме беше много страх. Исках да плача, да избягам...Никгоа повече да не се връщам.
    Но когато той седна върху мен и сложи тежките си лапи (буквално лапи) върху мен изпитах...Спокойствие. Чувствах се обичана и разбрана. Все едно бях постигнала вътрешен мир.
    Спрях да се съпротивлявам и даже по всякакъв начин исках да му покажа, че това, което ми прави ми носи удоволствие. Тази вечер правих най-страхотният секс в живота си.

И от както това се случи при всяка моя сънна парализа се виждаме. Когато съм там той пази душата и тялото ми от другите. Даже не позволява на останалите инкуби да ме докосват. Чувствам се прекрасно с него. Той е всичко за което някога съм мечтала. Нарича ме "своята грешница" ( ).

Обаче... Вчера бях на басеин с приятели. Облякох си банският, отидох при тях и се излегнах на шезлонга.
    Помолих някой да ми намаже гърба, обърнах се по корем и тогава всички ме изгледаха странно и се отръпнаха от мен. Питаха ме какво се е случло, дали ме е нападнало животно, добре ли съм...А аз не разбирах за какво става на въпрос.
    Изтичах до огледалото и това, което видях ме шокира. Целият ми гръб бе дълбоко издран. Ясно си личеше, че белезите са от инкубът. Не ме болеше, макар че все още течеше кръв от тях.

Това което ме притеснява е че щом той може да ми остави белези на физическо ниво, вероятно може да се случи и още нещо...Да забремения или пък да хвана някоя болест.

Мисля, че и двамата сме готови за дете, но ме притеснява фактът, че може да наполовина инкуб в този свят. Според вас какви са шансовете да му личи на физическо ниво? И въобще възможно ли е?
    Също така се притеснявам църквата да не разбере (аз и без това съм от религиозно семейство) и примерно да викнат екзорсист и да ни наранят.

Някой друг бил ли е в това положение? Бременноста успешна ли беше? Децата полу-инкуби/сукуби могат ли да живеят нормално тук? Приема ли се за нещо нормално от обществото на земята?

Благодаря ви предварително за всичко.
    Бъдете щастливи.
    - J.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Как ти ги ражда акъла такива.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    това ме изкефи, да върви в архива ставаш за писателка
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Chacho
    Имах връзка с една женска такава и веднъж я питах точно за бременноста и децата между хора и подобни същества. Беше много въодушевена да ми разкаже, но я прекъснах в самото начало и я накарах да ми сготви едно шкембе и да ми не приказва фафли, щото съм гладен. Така и не си довършихме разговора, сори.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Трол във творческият си подем

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Къв ти трол, тва е гений!
    maDamn

Написаното ми напомня за една книга "Пълна енциклопедия на нечистите сили"... интересна беше...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Написаното ми напомня за една книга "Пълна енциклопедия на нечистите сили"... интересна беше...
    Ох, едно време това и 'Младият маг' много исках да ги прочета. Така и не ги намерих.
    Всъщност с'я му теглих един гугъл и енциклопедията успях да я намеря. Дължа ти една бира за дето ми напомни.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Къв ти трол, тва е гений!
    Не... По дяволите, как не успяхте да схванете, че това е инкуб?
    Как може да бъркате толкова елементарни неща? Трол...Тц тц тц.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не се притеснявай ! Ще викнем пичовете от 'Свръхестествено' и те ще се справят с надареният инкуб...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Не се притеснявай ! Ще викнем пичовете от 'Свръхестествено' и те ще се справят с надареният инкуб...
    По добре е да викнем пичовете с белите престилки.

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен авторката прелюбодейства с Чък Теста.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да, яка беше. Мама ми я беше взела за един РД.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бих прочела някоя твоя книга

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тъпо. Тъпо. Тъпо.

Troll. Troll. Troll.

Откъде ви изникват такива глупости в главата - инкуби, бременност от тях. Нямам думи просто.
    Разказът ти е за лично творчество, тук място за него няма.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Ох, едно време това и 'Младият маг' много исках да ги прочета. Така и не ги намерих.
    Всъщност с'я му теглих един гугъл и енциклопедията успях да я намеря. Дължа ти една бира за дето ми напомни.
    Нп. Интересна е според мен, струва си да се прочете.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    What the ..
    Брях,брях

О, БОЖЕ МОЙ!! Ще станеш чудесна писателка! Това е най интересната история, която съм чела до сега! Искам продължение, кажи какво става след това..инкубчета има ли?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    За физически не знам,но ако продължаваш в същия дух,определено могат да станат дълбоко психически...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Banned Супер фен
    Теми от типа "19 см. ми е, а в училище ми се подиграват, че гаджето ми е рижо отдолу, имам големи мускули, малък ли ми е?", "Цункаха ме по коляното, но тя си беше сложила червило, може ли стринка ми да забременее след 5 години от това?", "Бихте ли спали с някой, който през 99та е отишъл на концерта на Металика в Пловдив, а месец преди това е ял баничка на гарата на Нови Пазар?", "С гаджето ми сме от 2 дни, но мнол се обичаме, ама той е извратеняк и содомист - иска да го цункам с език и да го пипна по чепа, да звънна ли в полицията?" и т.н. получава десетки, даже сотитици коментари...А моята сериозна тема, написана грамотно и зряло, от която зависи бъдещето ми се използва за подигравки и то от малцина. Останалите просто я игнорират! Не ви разбирам.
    Може би беше грешка да пусна подобна тема в тийн форум, все пак какво разбирате вие...?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога ти е била овулацията? Или т'ва за рогатия няма особено значение?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Работата е ясна, ще родиш минотавър-пънкар.
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кога ти е била овулацията? Или т'ва за рогатия няма особено значение?

O. дойде две седмици след М., но пък Ь. закъсня с една седмица, за разлика от Я. защото Я. подрани с пет дни. Хубавото е, че успях да стигна до Б., макар че бях на А. Беше пълнолуние и листата на дърветата бяха покрити с пъстроцветни зиготи. Тогава някъде започнах да тренирам БИ, защото ПЦ се развали и тогава с К. С. пребихме ония хора и от тогава МЦ е много шантав. Взимам ОК и ЛСД от четвърти клас.
    Как мислиш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Директно IVF.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Значи да ти кажа , не се тревожи и да си бременна твоя извънземем , така де инкуб ще те вземе при теб и ще отгледате детето , само да знаеш че децата полуинкуби се раждат с 3 пениса ама не се притеснявай тъкмо ще има повече за жените.

боже, боже кво може да роди човешкия мозък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си