От около месец насам не мога да спя като хората.Всяка вечер като си легна само се въртя в леглото в продължение на няколко часа(около 3/4) и не мога да заспя.Ежедневието ми е горе-доло еднообразно,но не мисля,че това е проблемът.Всеки ден ставам около 3/4 часа(следобед) и хапвам нещо.След това към 6/7 излизам с приятели за около 2/3 часа да играем баскетбол,а понякога и само да се поразтъпча.Като се прибера започвам да играя на комютъра до към 3/4 часа сутринта и си лягам.Знам,че не е много добре да правя така и затова последната седмица пробвах да си лягам по-рано и следователно да ставам по-рано,но това не реши проблема ми.Една вечер даже като се легнах(беше към 3:30) и пак не можех да саспя но се въртях в леглото до 7 сутринта-тогава майка ми се събуди и ми каза да отида до парка(който е доста близо до мястото където живея) и да побягам.Послушах я и ходих да бягам около два часа.Като се върнах даже бях още по-свеж.Само дето ме болеше главата от това,че не съм спал.Тогава майка ми ми даде някакви хомеопатични(btw тя е лекар) и заспах като бебе.
Не желая да пия лекарства всяка вечер преди да заспя,затова моля дайте ми някакви съвети.Сега си лягам къв 1/1 и нещо(заспивам към 3/4 часа) и спя до към 12/13 часа.