.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy ПОМОЩ! Не искам да загуба моя родител СПЕШНО

Моля ви помогнете ми! Баща ми от няколко дена изпитва адски силна болка в областта на бъбреците... От какво може да е ? Моля ви дайте ми някакви съвети. Това да не е признак на рак ???? Моля ви, умолявам ви за помощ

Не се плаши..Най-вероятно е нещо дребно, а може и да са камъни в бъбреците

не мога да не се плаша, преди няколко години му правиха операция на спукан апандисит, а сега може да е нещо още по сериозно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За тази работа си има лекари. Ако иска да е добре, да ги навести. Ако не желае, просто е мазохист.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Не е мазохист, но не може да вярва на лекарите, от едно време, когато му направиха операция и поради лекарска грешка в момента има тромбофлебит

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Sladuranata2298 Виж мнението
    Не е мазохист, но не може да вярва на лекарите, от едно време, когато му направиха операция и поради лекарска грешка в момента има тромбофлебит
    Има лекари и лекари. Не всички са черната овца. Има си лична лекарка. Тя го насочва къде да ходи и какво да прави.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

спокойно...не се умира от всяка болка...бъди оптимист и дано да му мине скоро!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Sladuranata2298 Виж мнението
    Я разкажи какво ТОЧНО е станало. Ако имаш и епикризи, още по-добре. Ако искаш, драсни лично съобщение.

За болката в бъбреците- не сме знахари/баячи/ясновидци и каквото още се сетиш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си