Здравейте,имам малък проблем. Цикалът ли за 06 месец. трябваше да дойде на 1 а дойде та 5ти Беше само 3 дни-но мисля че това е от употребата на алкохол.14 дни след края имам зацапване с кръв по белиото,2 дни подрет по 1 кап4ица на ден на някои слу4жало ли му се е може ли да ми помогне има ли притеснения за бременост, съжелявам 4е досаждам тък но нямам възможност от лекари и тестоже...
Абе каква бременност като ти е дошъл? Нормално е да закъснява по ден-два-три и малко повече понякога, защото зависи от 10033292 неща.
ПС: Що не го написа по-грамотно, половината не го разбирам. х.х
съжелявам за неграмотното писане но някои от коп4етата на клавиатърата ми неработят,притесняваме това 4е бесе само 3 дни 1 и 3 ден оскъдно слоб 2 мн силен спря а сега 15 дни преди следва6тата менстоация имам леки зацапвания ?!
Принципно от 3 до 7 дни е нормален период , а това със зацапването не знам защо. Малко е глупаво, но ако са те "отворили" преди да станат зацапванията, може от разкъсването на девствената ципа. Една приятелка така няколко дни имаше нацапвания от кръв.
Не не са ме отворили тогава..притесняваме за6тото преди6ния месец имах полов акт без предпазни мерки но не е свур6жал в мен,но нали се говори за някаква те4ност която изти4а при възбъдата,нз просто мн. съм объркана и притеснена и нямам с кои по голям да поговоря...
Първо, мацка, обогати малко сексуалната си култура. Секс без презерватив НЕ се прави не само заради това със забременяването, но и защото рискуваш да си лепнеш някоя венерическа болест или някое СПИНче. Второ, щом имаш менструация, значи не е забременяване, СПОКОЙНО. Трето, как така нямаш с кой възрастен да поговориш? Майка си, например? Все ще се намери някой.
стана твърде ли4но потърсих помо6 по този въпрос,на какво се дължи зацапването.мс 4е ведната откликна, да не потхва6там семеината ми драма за6тото е мн тежка, но повярваи ми няма с кого да поговоря..