.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Закъснявало ли ви е ...???

Здравей те този месец ми закъснява вече с 7 дена...вече мн се притеснявам...взех си тест за бременост и беше отрицателен....значи не съм бремена но каква може да е причината за закъснението...преди да ми дата на която трябваше да ми дойде пиех антибиотици(силни) защото боледувах от бъбрици и пиех разни чайчета..днес смятам пак да си вземам тест за да проверя отново да ли не съм бремена.Моя приятел е сигурен,че не е свършвал по време на секс в мен...но имам симптом много ме болят гърдите(това е единственият симптом при мен преди да ми дойде)Моля ви помогнете ми каква може да е причината за закъсняването???!!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не се филмирай, най-вероятно е от антибиотиците. При мен също се е получавало това, нормално е. Спри да се панираш, защото от стрес също може да закъснее, също и от промени в климата.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом теста е бил отрицателен, значи закъснението се дължи на антибиотиците, които си пила. Щом те болят и гърдите и то силно, значи съвсем скоро би трябвало да ти дойде. И недей се вкарва във филма толкова, понеже от стреса допълнително закъснява

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абе сигурен, сигурен, ама имало ли е секс без презерватив, късал ли се е , кога е било, била ли си в овулация,на колко години си, от колко време имаш цикъл
    никой нищо не казва , а очаква обективен отговор..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    От антибиотиците и горещината е,спокойно,нямаш паразит в теб.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом си си направила тест за бременност и е бил отрицателен, то тогава няма за какво да се притесняваш. Закъснението може да е поради безброй много причини:
    - Смяна на климата.
    - Антибиотици.
    И други. Мързи ме да изброявам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

На 20 години съм, и на мен трябва да ми дойде тези дни, защото миналия месец ми дойде на 9 юни а днес е 8 юли и попринцип ми върви 3-5 дена назад всеки месец. А вместо това кръвното ми е адски ниско 60 на 99. Вече 3 дена подред ми е ниско и се чувствам отпаднала. Правих си тест, но беше отрицателен.
    be free..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^ За кръвното- казва се първо систоличното, пък после диастоличното. За капак издевателстваш да смятам МЦ и да броя дните от 9-ти юни до... 07.07? Овулация, поне нещо ориентировъчно да кажеш?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Господи боже.Какво си се запритеснявала,щом приятелят ти не е свършвал в теб кво се пеитесняваш/Нормално е след като си пила антибиотици да ти закъснява..И аз тоя месец изпих сумати антибиотици и ми закъсня със седмица..Не се притеснявай.Няма ти нищо

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Закъснявало ми е, да.

А теста кога си го правила? Колко време след въпросния рисков акт?

Иначе най - вероятно е от антибиотиците и от жегата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си