- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- евтина очна линия
хора ще преложите ли няква хубава очна линия спрала съм се на есенс (на тая която е гел) предложете други ама да не са повече от 6 лв ;д
^ А този с четчица ли е или се закупува отделно?
Тъй като съм решена да я пробвам.
^Четката е отделно.
Иначе очната линия си е в малко бурканче.![]()
^ Да, забелязах, че си е в малко бурканче, както се изрази ти. Гледах я на снимка, обаче ми липсваше четчицата. А тя се е продавала отделно.
Благодаря ти!
Към 3 и нещо е,мн съм доволна!
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
^ Няколко минути след слагането й ми пари на очите,не ми харесва :Х
Последно редактирано от fizzyg : 07-24-2012 на 11:47
имам тази черната на Golden Rose имам и тази на Essence гел очната линия .. амии и двете ми харесват наистина тази на Golden Rose отначало като я сложа малко пари , но после минава![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^тва чудо и в София го търсих,и в нашия ДМ-никакъв успех![]()
Търси в Лили![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз имам на Golden Rose и съм доволна, обаче не помня цената. Мисля че беше между 2-3 лева.
очна линия ползвам на Golden rose и ми много харесва. Евтина е около 3 лева и нещо ако не се лъжа, но спиралите им не ми харесват.
Голдън Роуз и Есенс са супер качество на ниски цени.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ