.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Във всяка двойка има изневери
    ...dafuq?
    Не знам,мнението си е твое,аз лично не съм съгласен с начина ти на мислене,и в други теми ми е правило впечатление.А съм силно разсеян човечец и трябва наистина да има огромен контраст между мненията и да ми направи сериозно впечатление,че да те запомня
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    ...dafuq?
    Не знам,мнението си е твое,аз лично не съм съгласен с начина ти на мислене,и в други теми ми е правило впечатление.А съм силно разсеян човечец и трябва наистина да има огромен контраст между мненията и да ми направи сериозно впечатление,че да те запомня
    Възможно, точно с мнението си за изневерите често ми се чудят Но когато обясня какво имам предвид, винаги казват "ааа, ами да , права си"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Възможно, точно с мнението си за изневерите често ми се чудят Но когато обясня какво имам предвид, винаги казват "ааа, ами да , права си"
    Явно аз съм изключението
    Никога не казвай никога.МОЖЕ БИ бих простил изневяра при определени обстоятелства,обаче ще ми отнеме много време да започна да се държа както преди.И въпреки че има шанс да я простя и преодолея,не мога да я приема за нещо допустимо и едва ли не нормално.И не мога да се съглася с теб,защото,щом някой има нужда да изневери,за да бъде с партньора си,значи въпросният партньор вече не му е достатъчен.А щом партньорът ти не ти е достатъчен и имаш нужда да спиш с други,нма да се задоволиш с една изневяра.Връзка,в която единият партньор не се чувства достатъчно привлечен от другия и чувства,че той/тя не му е достатъчн/на,няма бъдеще.Бил съм в такава,нямах търпение да я приключа,не ми липсваше.Изобщо.Щом хората не са един за друг,няма какво да се залъгват.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си