Първоначално написано от
Chacho
Добре, бе, Щруделче, да те подпитам нещо, свързано с последния ти абзац. Ти ако си останала с един залък хляб, гладна си и детето ти също е гладно, ще му дадеш ли залъка? Как така си надвиваш първичното в един момент, а в друг се обявяваш за подвластна на най-ниските страсти?
Честно ли? Нямам представа. Мога да се изгубя в собствените си води и да се объркам до неознаваемост.
Не е много сложно да кажеш "не". Така е... (ох ама много трябва да се обяснявам и е много вероятно да си противореча, защото аз самата съм с много смесени чувства..) Въобще не са оправдание тия чувства. Не казвам, че Е, дори не мисля, че трябва да има каквито и да е оправдания... Ми ако забременееш, що мъжа ти да не изчезне на путка си майна на ексурзия, щото му е доскучало, пък там е интересно. Що не? Т.е.. Хипотетично такава възможност съществува, като не говоря за себе си, или някой друг, поставен в някаква ситуация. Което е много тъжно, но такава възможност наистина съществува. Аз лично не мисля, че бих постъпила по някакъв такъв начин, защото се привързвам ужасно много към хората и трудно се откъсвам от тях..
И преди се изумявах на коментарите в темата, и сега също. Нека си изневеряват хората, но изневярата си носи и последствията.