- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ФДТ Bourjois (:
Момичета, искам да попитам за разликата между:
![]()
И
Кой от двата е по- покривен и кой е по- подходящ за смесен тип кожа? Как са като издръжливост?
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Първият отначало мислех че е за от нормална до леко суха кожа, не не е точно така. Става и за комбинирана кожа, но трябва да сложиш пудра отгоре. Ако не слагаш пудра, по-скоро не го взимай. Има средна покривност и мога да кажа, че е доста издържлив, но аз ползвам база и почти всички фон дьо тени ми държат цял ден.
Вторият не съм го ползвала и не мога да кажа.
Ако държиш на Bourjois и по-покривен бих препоръчала Bourjois 123. Ползвала съм го само един път, но много ми хареса.
![]()
Ами,вторият стои по-добре на суха/смесена кожа и е доста лек,с приятен аромат и озаряващ ефект.Идеален еHealthy mix-a има по-добро покритие,но аз съм ползвала серума,който май е с пудрен завършек.
Както каза marble,123 наистина е по-покривен без да утежнява.Кожата изглежда по-кадифена,някак си...
Много рядко слагам пудра върху фдт,особено при тези на Bourjois.С подходящия фдт,едва ли ще имаш нужда...
В момента точно ползвам на oriflame и не е от любимите ми. Принципно ползвам на gosh, те са няколко: без миризма, май с кайсия, праскова или нещо такова и против бръчки. Препоръчвам ти я! На мен ми я донесоха от Англия, но я има он-лайн и от България.
Съжалявам, но не мога да приложа валидна снимка заради липса на фотоапарат.
Благодаря за отговорите! : )
Принципно аз използвам като основа за грим крем на La Roche и съм доволна.
А за Bourjois 123- използвала съм го веднъж и ми дойде леко тежък... но с него нямах никакво лъщене и омазняване в областта на Т-зоната и сега се колебая дали да не си взема отново този, който използвам в момента и ми е на свършване- Healthy mix или Bourjois 123... но май клоня повече към втория.
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'