.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ФДТ Bourjois (:

Hybrid View

Град
    Пловдив

ФДТ Bourjois (:

Момичета, искам да попитам за разликата между:

И

Кой от двата е по- покривен и кой е по- подходящ за смесен тип кожа? Как са като издръжливост?
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Супер фен Аватара на marble
    Първият отначало мислех че е за от нормална до леко суха кожа, не не е точно така. Става и за комбинирана кожа, но трябва да сложиш пудра отгоре. Ако не слагаш пудра, по-скоро не го взимай. Има средна покривност и мога да кажа, че е доста издържлив, но аз ползвам база и почти всички фон дьо тени ми държат цял ден.
    Вторият не съм го ползвала и не мога да кажа.
    Ако държиш на Bourjois и по-покривен бих препоръчала Bourjois 123. Ползвала съм го само един път, но много ми хареса.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Първият отначало мислех че е за от нормална до леко суха кожа, не не е точно така. Става и за комбинирана кожа, но трябва да сложиш пудра отгоре. Ако не слагаш пудра, по-скоро не го взимай. Има средна покривност и мога да кажа, че е доста издържлив, но аз ползвам база и почти всички фон дьо тени ми държат цял ден.
    Вторият не съм го ползвала и не мога да кажа.
    Ако държиш на Bourjois и по-покривен бих препоръчала Bourjois 123. Ползвала съм го само един път, но много ми хареса.
    Каква марка ти е базата за фдт? Снимка също,ако може :Д

Ами,вторият стои по-добре на суха/смесена кожа и е доста лек,с приятен аромат и озаряващ ефект.Идеален е Healthy mix-a има по-добро покритие,но аз съм ползвала серума,който май е с пудрен завършек.
    Както каза marble,123 наистина е по-покривен без да утежнява.Кожата изглежда по-кадифена,някак си...
    Много рядко слагам пудра върху фдт,особено при тези на Bourjois.С подходящия фдт,едва ли ще имаш нужда...

Супер фен Аватара на marble
    В момента точно ползвам на oriflame и не е от любимите ми. Принципно ползвам на gosh, те са няколко: без миризма, май с кайсия, праскова или нещо такова и против бръчки. Препоръчвам ти я! На мен ми я донесоха от Англия, но я има он-лайн и от България.
    Съжалявам, но не мога да приложа валидна снимка заради липса на фотоапарат.

Град
    Пловдив
    Благодаря за отговорите! : )
    Принципно аз използвам като основа за грим крем на La Roche и съм доволна.
    А за Bourjois 123- използвала съм го веднъж и ми дойде леко тежък... но с него нямах никакво лъщене и омазняване в областта на Т-зоната и сега се колебая дали да не си взема отново този, който използвам в момента и ми е на свършване- Healthy mix или Bourjois 123... но май клоня повече към втория.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си