.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от HatersGonnaHate Виж мнението
    Я се успокои бе 900 коня за портмоне, те обувките им струват по-малко...Нито реибаните са 300, 150-200 са.
    В България цените са други, както качество, отношение....Аз съм купувала нещата в евро от Холандия. От България никога не съм пазарувала дрехи, чанти, очила и тн поради една причина. Даже и в уж истинските магазини за маркови стоки там пак са фалшификати просто по-добре направени. Сравни ги с истинските и ще видиш. Примерно Адидас-Адидас истински носят само футболистите при нас. Ако си ги купиш от чужбина от ама баш истинския магазин ще видиш и материята друга и цвета...всичко. Тук в България просто няма с какво да се сравни една зле направена реплика ви я продават за 30лв, а добре направената дето пак идва от китай се продава за 200лв в магазина. В България никога няма да пазарувам. Дали ще дам 30лв или 200лв все тая...пак получавам същия продукт, но на различна цена.
    А и кажи ми колко пъти по магазините си виждала шарките на louisvuitton? А да ти кажа ли, че на тази марка няма и един магазин в България. Има в Гърция, Турция и Ромъния, но не и в България, че да говорим как по магазините нямало портмонета на тези цени ... ми провери 545 долара е моето кафяво с златисти шарки нали знаеш кръгче с цвете и пак някакво цвете там но не с копче, а с цип. Виж му цената и ми кажи има ли за 870лв портмоне на тази марка.
    Няма какво да се успокоявам, понеже не съм неспокойна, а само казвам, че за 30лв Рей Бан няма и е добре, че го казвам, понеже някой ще си го вземе и ще се фука, а другите ще му се смеят...
    Последно редактирано от Tikche : 07-31-2012 на 19:08

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си