Първо на никой не се правя на каквато и да било, а се опитвам да предпазя някой да си купи боклук!
Второ отнасяй се с повече уважение, понеже и една лоша дума не съм казала.
Трето, ако знаеше толкова много за марката щеше да знаеш, че тя е една от най-продаваните и заради това има и толкова много фалшификати. За да избегнат фалшификатите в официалния си сайт са сложили карта (за цял свят), където са отбелязани всички истински техни магазини. Купиш ли от друг магазин, който не е в списъкът им просто не е истински и по никакъв начин фирмата не носи отговорност за това кога ще ти се скъса. Магазините им винаги са се отличавали с впечатляваше антре с дизайнерски стълби и тн. Такова нещо в нашите магазини няма, а това е като тяхна запазена марка за привличане на внимание. Ето ти сайта виж. http://www.louisvuitton.eu/front/#/e...itton-Homepage
Когато закупиш техен продукт получаваш и номер. Влизаш в сайта на марката и там си следиш какво имаш, гледаш стоки и тн. Един вид гаранция, че продуктът е орегинал. Ако нямаш такова нещо няма как да си провериш покупката в сайта им, за да видиш, дали е истинско. При тази марка просто фалшификатите веднага се хващат.
А и на никой не се фукам с нищо, а само казвам, да не си дават парите за глупости. Да си купиш реплика на маркови очила е като да облечеш потник и да го наричаш рокля. Аз ако мога да си ги позволя, значи съм си ги изработила тези пари. Щом работя заслужавам да си купя неща, които харесвам. Който не работи няма да яде и точка. Днес ще си купят очила от 30лв, утре с труд ще си купят такива за 300+. Това какво правя аз с парите си си е моя работа. И какво значи не се фукай? Нито съм се фукала нито нищо-само дадох пример. И по тази логика като си ги купя тези неща какво?-не трябва да ги нося на улицата, за да не завиждаш ли, че да не избият комплексите. Сигурно и годежния ми пръстен с 24 диаманта ще ме накараш да сваля, понеже хората ще ме гледат по улицата с него и ще се сдухват. Е това е фукане и все пак истина, а не онова преди. Направи разлика. Ох както и да е не искам да падам на това ниво. Ако има нещо пиши на лично, че не искам да спамя в темата.