Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
Рей Бан за 30лв? Аз имам 3 чифта и към 300лв са ми стрували всеки един от тях. Това е като спора с една моя приятелка. Вижда ми портмонето на Louis Vuitton и вика това струва 30лв....., а портмонето е взето от оригиналния магазин за 870лв. Почва да ми обяснява било същото като нейното....дабе конецът друг цвят, шарките се застъпваха, шрифтът беше различен, и етикетчето и е било закачено за портмонето, а когато си взимате нещо от скъпа марка винаги ви слагат етикета в торбичката или с касовата бележка.
Такаче Рей Бан за 30лв просто няма. Като излезеш на улицата с тях хората ще ти се смеят, че се опитваш да се правиш на баровка ама носиш най-обикновенна имитация. То по-добре си вземи обикновенни очила, а не реплика.
Първо като не ти харесват няма смисъл да коментериш, но всеки има право да си изразява собственото мнение. Второ не всеки в днешно врене може да си позволи да даде 150+ лв за очила, а за портмонето просто си се набутала ;д ... Пак ще кажа, че тези очила са РЕПЛИКИ и са за тези, които не могат да си позволат оригиналите. Тези очила не са с качеството на Рей-Бан от 200лв, но не са и с качеството на обикновените очила за по 12-20 лв. Трето тва не е тема да се фукаш и да спориш с хората, които между другото са прави!