- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам очила Ray-Ban Wayfarer- червени!!!
Това какво АЗ правя със СОБСТВЕНИТЕ си пари, които САМА съм си ИЗРАБОТИЛА си е моя работа. След като съм си ги заслужила с много пот на челото, значи сама решавам за какво да си ги давам. Като заплатата на баща ти е 900лв, това не е моя работа. Да е учил и да се е блъскал повече, за да взима хубавите пари. А това, че някой хора нямат какво да ядът, е защото не са достатъчно амбициозни и трудолюбиви. Ти какво си мислиш, че никога не помагам на никой ли? Когато ти поканиш бездомник да спи у вас и откупиш турско момиче, за да не бъде робиня цял живот на някакъв старец, тогава ще ми говориш за храна, пари и добри дела.
Ок давайте си парите за некачествени глупости, но ако разполагате с 30лв вземете си на марка средно ниво очила и то хубави..най-много още 10/15лв да трябва да досъберете. Просто това е моята гледна точка. Купувате си нещо, което се води високо качество, а е по-ниско и от средното в крайна сметка.
И какво толкова странно има в това човек да си позволи нещо качествено? Че, ако никой не можеше да си го позволи тези неща нямаше да се произвеждат и да се продават на такава цена...мисли малко.