Първоначално написано от
white knight
"Това какво АЗ правя със СОБСТВЕНИТЕ си пари, които САМА съм си ИЗРАБОТИЛА си е моя работа. След като съм си ги заслужила с много пот на челото, значи сама решавам за какво да си ги давам. Като заплатата на баща ти е 900лв, това не е моя работа. Да е учил и да се е блъскал повече, за да взима хубавите пари. А това, че някой хора нямат какво да ядът, е защото не са достатъчно амбициозни и трудолюбиви. Ти какво си мислиш, че никога не помагам на никой ли? Когато ти поканиш бездомник да спи у вас и откупиш турско момиче, за да не бъде робиня цял живот на някакъв старец, тогава ще ми говориш за храна, пари и добри дела.
Ок давайте си парите за некачествени глупости, но ако разполагате с 30лв вземете си на марка средно ниво очила и то хубави..най-много още 10/15лв да трябва да досъберете. Просто това е моята гледна точка. Купувате си нещо, което се води високо качество, а е по-ниско и от средното в крайна сметка.
И какво толкова странно има в това човек да си позволи нещо качествено? Че, ако никой не можеше да си го позволи тези неща нямаше да се произвеждат и да се продават на такава цена...мисли малко."
Това направо кърти не знам с този характер дали изобщо ще си намериш професия за над 3 лева на година.
Които сама си си "изработила". "Пот на челото" знаех че и хората работещи най-старата професия си изкарват парите с пот на челото но не знаех че го споделят във всеки срещнат форум. Освен това аз не вярвам че имаш "цели" 300 лева(за сметка глупост и нахалство имаш в излишък) да дадеш за очила защото от самото начало тонът ти и много остър и си ядосана не от това че еди кой си продава очила. Ако беше "богата" нямаше да си губиш времето и да си изливаш яда (защото ти си нищожество) във форуми ами щеше да се радваш на хубавите вълни на морето. Започвам да се чудя защо има такива същества(не хора) които продължават да се мислят за нещо повече от колкото са и понеже в реалният живот веднага ще се види що за стока е да започне да се фука във форуми.