- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Зодия Близнаци
тва може да е, защото сме толкова себични, че признаваме само тази зодия lol
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Добре, аз да питам има ли някой близнак тук, който предпочита тиха и малка компания, пред шумна вечер в дискотека, примерно? Защото аз отговарям на много неща от зодията си, ама това, че Близнаците обичат шума и многото хора някак си не отговаря на моите предпочитания.
Иначе намерих едно интересно стихче:
Близнации
Дайте книги за Близнака славен!
Вечно той в науки е "удавен"...
Любопитен - всичко да узнае -
в тази слабост граници не знае!
Той е комбинаторът опасен,
всеки ход пределно му е ясен.
Знайте, той е кавалер отличен,
много умен, ловък и практичен.
С него никой няма да скучае
и неща различни ще узнае.
Всички са големи дипломати,
те блестят в диспути и в .преврати!
Много "тънко" ще ви изиграят
и което искат, ще узнаят.
Може днес за тях да сте царици,
утре ще сте просто магарици.
Тез мъже са трудно уязвими
и на практика - неуловими.
А Жените - все ще обещават,
но едва ли ще го изпълняват.
Те родени са нетърпеливи -
тъй ще бъдат, докато са Живи.
От Телеца много да се пазят!
А Стрелците - в мат ще ги поставят!
Нали сме двойнствени личности - понякога е хубаво да си в голяма компания, но друг път умирам за спокойствие. Не харесвам хората, харесвам енергията, която едно претъпкано място може да ти даде, а на другата сутрин да посрещнеш изгрева сам на плажа.
Приписват ни високомерие, вярно ли е?
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 08-09-2012 на 12:41
защо избяга?..❞
Еее, умни сте Близнаците, много ясно, нали планетата управител ви е Меркурий, но Меркурий управлява и Дева. Близнаците обаче са по-екстровертни, хора на комуникацията, абе като информационна агенция са. Това което го пишат по сайтовете за различните зодии е повърхностно като цяло, значение има и Асцендента, разположението на планети по домове и аспекти между тях.
Въздухари, повърхностни, на настроения и хрумвания и са двулични, което според мен е адски кофти черта
Добре, тука ще се обадя.
Кое наричаш двуличие? Обясни ми го. Защото аз като един юнски близнак мога да ти кажа, че това че имаме много лица не ни прави двулични.
BrainlessROCKBABY - Такива сме. Просто на моменти не го признаваме, защото високомерието е лоша черта.
Мхм, мхм, съпорт.
защо избяга?..❞
Офф, кво скачате като малки деца, питаше се за мнението, казах го. На мен ако ми кажат, че моята зодия са големи инати, няма да се обидя, така и за близнаците е всеизвестен факт, че са фурнаджийски лопати. Непостоянството е лошо нещо особено ако става дума за принципи. Колко по- ясно искаш да ти го обясня?
Примерно приятел си с някого, зад гърба му го плюеш, пред него се хилиш и плюеш другите, за да си угоден на всички. Най- елементарното, за което се сетих.
Още един юнски идиот![]()
Аз малко с доста неща не се вписвам, ама.. карай, харесвам си зодията![]()
Colouring и аз обичам по-тихите компании, но това не значи, че не обичам домашните събирания.![]()
Нда, ще скачам колкото ми е кеф.
За всичко останало съм съгласна, и за ината, и за фурнаджийските лопати, но не можеш да ми кажеш, че всички са двулични. Това най-много го мразя и ще си подскачам срещу мнението ти колкото искам, щом засяга това. Факта, че си срещал/а такъв представител на зодията, който е бил двуличен не прави всички такива.
И разликата между непостоянен и двуличен е огромна.
Последно редактирано от Wednesday666 : 08-11-2012 на 11:13
май лошите черти са повече от положителните
забелязала съм друг проблем, моята лоша карма - има моменти, в които имам твърде много нова информация и изпадам в шок![]()
защо избяга?..❞
Аз не скачам, но определено искам да оборя твърдението, че имаме повече лоши черти, отколкото хубави. Лично аз мога да определя себе си като добросърдечна и отзивчива, а и съм забелязала, че повечето Близнаци са такива. Забавни сме, имаме чувство за хумор и не таим злоба в себе си. Естествено, лоши черти има. Непостоянни сме, ако това, което правим, не ни доставя удоволствие. Но в никакъв случай не мога да се съглася, че сме двулични. Както казаха по-нагоре - имаме много лица, което не ни прави двуличници. Даже лично за мен това е хубава черта. Многолики сме, не сме само един тип, а като че ли в нас са събрани много личности. Двуличието е съвсем друга черта. Общо взето искаме да извличаме удоволствие от всяко нещо, което правим, но за съжаление това не винаги може да се постига. Колоритни личности сме.
Според мен добрите черти ни са повече. :P
Абе аз си знам че съм лицемер,ама само пред най-близки и гажита си разкривам истинското лицеи да,мисля че повечето ни черти са добри
Има очевидно... Просто по мои впечатления процентно при близнаците са повече. Толкова. Не познавам малко и всички до един са нагаждачи и несериозни, както и двулични, а може би и трилични, знам ли.
Разбирам да спорим за научно доказани факти или пък исторически факти, да спорим кой е прав. Това е моето мнение (мнение=субективно възприятие, породено от общуването с представители от зодията) и поради изброените в скобите причини няма нужда да бъде оборвано, нито ще се промени, нито нищо.
П.П.Къде го видя бе, мойто момиче това твърдение?
![]()
Очевидно го видях написано по-горе. Не е казано, че трябва да е от теб.