- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Зодия Близнаци
Типичните близнаци са юнските от 3-тата декада, същото е и с останалите зодии.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Интересни и различни са. Винаги съм се разбирала тях (съвпадение), едни от най-близките ми хора са тази зодия.
Ах видяха другите зодии,че си имаме тема,и си пуснаха техни![]()
никоя друга зодия не заслужава тема ;д
защо избяга?..❞
Наща маса кани ваща маса с призива: Айде идвайте да споделяте наблюдения.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Това, че обичаме разнообразието е толкова вярно… Поне за мен де. ^^
Асцендентът ми е близнаци тоест съм дефектен близнак.![]()
Много говоря,ама много. Дори майка ми ми казва,че може да съм новия Хитлер,защото така съм омайвала хората,че биха ме последвали нявсякъде...![]()
Вечер като си легна, се раздвоявам и започва да мисля, да мисля и не мога да заспя от разсъжденията си. Решавам едно,после се сещам за друго,което е по-благоприятно и така ми минава живота,все едно в мен живеят двама човека! Ама аз мисля с години напред и то за неща,които няма да се случат ...
Бтв....само аз ли съм така, луда ли съм?!
Последно редактирано от pifiella : 09-08-2012 на 13:06
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не си луда, и аз не спирам да говоря. Мислила ли си да учиш политика? D:
защо избяга?..❞
Ако срещу теб не стоят идиоти, е важно и какво говориш, а не колко.
Imi Blliznacite sa interesni,mnogo tihi,promenlivi,neochakvani i podozritelni, tazi zodia e edinstvenata ot zodiata koiato predstavliava podchti dve protivopolojni lichnosti na edno tiamo, mejdu drugoto mnogo sujeliavam che pisha na latineca znam che ne moje da se pishe taka na bulgarski,no sega burzam,sujeliavam.
Oh.. i mejdu drugoto i az sum Bliznaci![]()
Близнаците - тихи?!
Това къде го има?
Ей тва винаги много ме е дразнило - като говориш много и само ти повтарят "ама ти що не станеш една адвокатка"?! Трябва да си ненормален, за да вярваш, че подобна суха и скучновата материя е за някого, дето, както казва баба ми, има трън в задника.
За нас близнаците нищо лошо не може да се каже :P Не че зодиите имат въобще някакво значение![]()
Имаше някаква велика разлика м/у астрология и хороскопи, май даже тука я видех
но все тая
Близнаците сме най-пичове! :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage