- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Както си направила грешката и да си се съгласила да правите секс без презерватив.
Или си взимаш Escapell, или чакаш да изминат 2 седмици /14 дни/ от рисковия полов акт и правиш теста. Друго не знам какво можеш да направиш. Дай малко повече информация за случилото се: свършвал ли е в теб?
В аптеката ми казаха, че има и тестове, които могат да се ползват веднага след акта и също дават резултат, но не е чак толкова точен и тестът струва около 0,50ст., но аз си предпочитам Шур-а и това е, а той ми казаха, че се води точен във всеки един момент след рисковия акт![]()
Авторката си мълчи - или е трол или е мамче вече, пък може да й е дошлоАко е така, да я успокоя, че има и цветна бременност.
Може да съм всякаква (далеч от самовлюбена обаче), но това наистина е пълна простотия.
И 'що не пишеш по темата, а само обикаляш темите, търсейки нещо, за което да се хванеш и заядеш с мен?
Уау, не знаех че чак толкоз много те жегвам.
Ако имаш проблем, пиши на ЛС да го разрешим.
И к'во?
Да имам вид на човек, на когото му пука?
Draid.....нейните коментари са безпочвени? Ок. Нямам какво повече да кажа.
Няма как да си бременна,освен ако не се е отървал при свършването.От течността,която пуска члена при възбуда не се забременява.
Няма как да си бременна,освен ако не се е отървал при свършването.От течността,която пуска члена при възбуда не се забременява.
^ пак говориш глупости. Предеякулационната течност съдържа сперматозоиди , 1:1000000 е ,но може да се забременее.
maDamn